11-06-2012, 07:25 PM
mamad1 نوشته: حرف هایی که شما زدید نشان از ادب والای خانوادگی و یا روشنفکری شما داره که باعث شده من اخطار بگیرم و شما اخطار نگرید
اخطاری در کار نبوده - در سوابقتان هم ببینید خبری از اخطار نیست . یک اشتباهی بود که همان لحظه حذف شد رفت پی کارش - نگران اخطار نباشید .
mamad1 نوشته: اگر اینجا یک بزرگتر داشته باشه من پیگیری میکنم ببینم شما به چه حقی اجازه توهین کردن و حرفای جفنگ زدن داری ولی انتظار پاسخ شنیدن نداری
در تمام پستهای من همان طوری که خودتان هم کوت کرده اید هرگز به شخص شما و یا نزدیکانتان فحاشی نکرده ام . تمام آنچه نوشتم در مورد سخنان شما و یا عملکرد شما و یا آثار دیگران بوده و خود شما هم حق دارید در مورد سخنان من و یا عملکرد من و یا آثار دیگران تُند بنویسید ! ولی گفتن جمله هایی مانند اینها :
mamad1 نوشته: اگر میدانید عقیده شما ارزشی ندارد پس لطف کنید و زرت و پرت نفرمایید و نه توصیه ای به ما بکنید
mamad1 نوشته: کدام الاغی مسئول اموزش دادن و با سواد کردن شما بوده
توهین مستقیم به شخص است و بر خلاف قوانین هم هست . در مورد دوم که شما به نه تنها به خود من بلکه به والدین و معلمین بنده هم فحاشی کرده اید ! کجا بنده چنین کاری کرده ام ؟
تمام آن چیزی که از من نقل قول کرده اید و باقی بحثم با شما به هیچ عنوان فحاشی و یا حتا توهین به شما نبوده و نیست .
روشن است که اگر شما بفرمایید فلان خواننده که مورد علاقه من هم هست ک.ش تلاوت میکند توهین و فحاشی ای به من نکرده اید ولی مثلن وقتی بگویید داری ک.ش میگویی به شخص من فحاشی کرده اید .
mamad1 نوشته: و مثل یک نامرد از توی پیام خصوصی برای من کری میخونی و اخطار میدی و مجازات میکنی
هرگز مجازات نشده اید انقدر شلوغش نکنید . فقط یک پیغام خصوصی از طرف سیستم خودکار دریافت کرده اید که هیچ ارزشی ندارد .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری