11-04-2012, 02:37 PM
mamad1 نوشته: ایراد بنی اسراییلی نگیرید
اکثر شعر از نظر قافیه بندی درست هست و معنا و مفهومش رو هم درست رسونده
عزیز من ایراد بنی اسرائیلی چیه ؟ یا شما معنی شعر و ترانه رو نمیدونید یا بنده رو خر فرض کردید !
این چیزی که بالاتر هست اصلن شعر نیست !!! یک توضیح در مورد رپ و این متون ریتمیک آورده هم لینکش در پاسخی که به مهربد دادم موجود است .
mamad1 نوشته: من هم معتقدم فیلم 300 ضد ایرانی هست
خرخره من رو که نمیخواید بجویید؟
خوب معتقد باشید ! عقیده شما چه ارزشی دارد ؟ یک شخصی آمده یک فیلمی ساخته که نه سر و ته دارد و نه داستان درست و حسابی و نه اصلن از نظر سینمایی چیز خاصی محسوب میشود ! تنها هدفش نمایش پیشرفت در تکنیکهای دنیای سه بعدی و جلوه های ویژه جدید بوده و بس .
mamad1 نوشته: بله این خوبه که این روحیه رو در خودتون تقویت کنید که داستان حسنی هم ممکنه برا کسی معنی داشته باشه و صد در صد هم معنی داره و به نظر همه باید احترام گذاشت
شک ندارم داستان حسنی نگو بلا بگو و معتقدین به معنی دار بودنش اسیبی نه به شما میزنن نه به روشنفکری و نه دگر اندیشی
مگر قراره آسیب بزنند ؟ مگر میتوانند که بزنند . ما داریم میگوییم هر چرندی با معنی و مفهوم و زیبا نیست . شما خوشتان میاید - فقط و فقط شما خوشتان میاید و ربطی به حقیقت ماجرا ندارد .
mamad1 نوشته: بنده که چیزی جز های و هوی و مقداری هوچی گری چیزی ندیدم نه در مورد ادعاها و نه در مورد سوال هام
ادرس کتاب هم برای خودتون
انگار من وقت و حوصله دارم برم بشیم فلان کتاب رو بخونم
اینجا جای بحث ماست
اگر ادعایی دارید با ارجاع من به فلان کتاب پاسخ ندید
همینجا بفرمایید با زمان ساده
بنده نمیتوان به کسی که کوچکترین دانشی در مورد موسیقی ندارد و فکر میکند موسیقی سنتی یک چیز خفن پفن است بیایم و یک کتاب ۱۰۰ صفحه ای را با زبان ساده و در یک بحث آموزش دهم . این وظیفه شماست که بروید مطالعه کنید و بیاموزید نه من که بیایم و به شما بیاموزانم ! همین صحبت های بنده رو شما درست مطالعه نمیکنید !!!!
mamad1 نوشته: شمایی که از موسیقی سر در میارید و معین رو با کلایدر من مقایسه میکنید وای بر احوال اونهایی که از موسیقی سر در نمیارن
چه شباهتی بین معین و کلایدر من دیدی که اهنگ هاشونو با هم مقایسه کردید
مثلا چه شباهتی بین i do it for u با میخوام به اصفهان برگردم هست؟
جل الخالق
بله بین خود معین و خود کلایدرمن شیاهتی نیست ولی میشود موسیقیشان را مقایسه کرد و گفت کدام بهتر است و این شما بودید که مدام ادعای مهملی مبنی بر همسطح بودن موسیقی ایرانی با موسیقی به قول خودتان غرب را مطرح میکردید ! وقتی می آیید و میگویید موسیقی ایرانی چیزی کم از موسیقی غرب ندارد چرا از مقایسه موسیقی معین با کلایدرمن اینچنین آشفته میشوید ؟
به نظر بنده خودتان هم میدانید موسیقی ایرانی عملن هیچ حرفی برای گفتن در مقابل موسیقی جهان ندارد و فقط یک لجاجت کودکانه باعث شده سر سخن خود بمانید وگرنه از مقایسه موسیقی معین با کلایدرمن در شرایطی که این خودتان بودید که موسیقی ایرانی را همسطح با موسیقی جهان کردید آشفته نمیشدید !
امیدوارم نیازی به آموزش فارسی به شما نباشد و فرق بین موسیقی معین را با خود معین متوجه بشوید !!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری