11-04-2012, 02:27 PM
sonixax نوشته: بنده تعریف جدید ندارم گرامی ! لازم به توضیح نیست که اینها رو در دوران راهنمایی یاد هر کسی که مدرسه رفته باشه دادند ! یعنی این بابا همون رو هم نرفته ؟ایراد بنی اسراییلی نگیرید
یک مشت قافیه سر هم کردن که نشد شعر ! تازه همون قافیه ها رو هم درست سر هم نکرده :
وحشی - جمشید !!!!!!
اکثر شعر از نظر قافیه بندی درست هست و معنا و مفهومش رو هم درست رسونده
نقل قول:هیچ معنی و مفهومی هم نداره - یک مشت ک.ش که در ظاهر داره به ایرانی ستیز بودن اعتراض میکنه ولی در عمل مزخرفی بیش نیست ! حتا شعور این آدم در حدیه که نمیدونه فیلم ۳۰۰ یک فیلم برای ابراز ضدیت با ایران و ایرانی نیست .
من هم معتقدم فیلم 300 ضد ایرانی هست
خرخره من رو که نمیخواید بجویید؟
نقل قول:حالا شما میگی معنی داره خوب برای شما داره - بنده آدمی دیدم که داستان حسنی نگو بلا بگو هم براش کلی معنی داشته ولی ربطی به حقیقت نداره .
بله این خوبه که این روحیه رو در خودتون تقویت کنید که داستان حسنی هم ممکنه برا کسی معنی داشته باشه و صد در صد هم معنی داره و به نظر همه باید احترام گذاشت
شک ندارم داستان حسنی نگو بلا بگو و معتقدین به معنی دار بودنش اسیبی نه به شما میزنن نه به روشنفکری و نه دگر اندیشی
نقل قول:پیشتر توضیح داده ام ، شما درک نمیکنید مشکل شماست نه بنده . بروید یک مقداری موسیقی بخوانید تا بفهمید . آدرس کتاب هم دادم .
بنده که چیزی جز های و هوی و مقداری هوچی گری چیزی ندیدم نه در مورد ادعاها و نه در مورد سوال هام
ادرس کتاب هم برای خودتون
انگار من وقت و حوصله دارم برم بشیم فلان کتاب رو بخونم
اینجا جای بحث ماست
اگر ادعایی دارید با ارجاع من به فلان کتاب پاسخ ندید
همینجا بفرمایید با زمان ساده
نقل قول:بنده شخص معین رو با شخص کلایدر من مقایسه نکردم . بلکه آهنگهاشون رو با هم مقایسه کردم . بخواهیم شخص را مقایسه کنیم که معین زیر صفر هم نیست جانم
شمایی که از موسیقی سر در میارید و معین رو با کلایدر من مقایسه میکنید وای بر احوال اونهایی که از موسیقی سر در نمیارن
چه شباهتی بین معین و کلایدر من دیدی که اهنگ هاشونو با هم مقایسه کردید
مثلا چه شباهتی بین i do it for u با میخوام به اصفهان برگردم هست؟
جل الخالق