11-04-2012, 12:26 PM
mamad1 نوشته: نظر شما هم محترم
اما برای تاثیر گذاری و رسوندن حرف به مخاطبت نه وزن مهمه و نه قافیه بندی ( هر چند که بی وزن و بی قافیه هم نیست اونطور که شما میگید. شاید انچه ما از معنی وزن و قافیه تا الان میدونستیم اشتباه بوده و شما تعریف جدیدی از این موضوع دارید)
بنده تعریف جدید ندارم گرامی ! لازم به توضیح نیست که اینها رو در دوران راهنمایی یاد هر کسی که مدرسه رفته باشه دادند ! یعنی این بابا همون رو هم نرفته ؟
یک مشت قافیه سر هم کردن که نشد شعر ! تازه همون قافیه ها رو هم درست سر هم نکرده :
نقل قول:می خوای بگی ما اومدیم از یه نسل وحشی ؟
پس یه نگاهی بنداز به تخت جمشید
وحشی - جمشید !!!!!!
mamad1 نوشته: معنی و مفهوم هم که حسابی داره اگر متوجه نمیشید متنو که من دست به کار شم
عوام پسند بودن هم چیز بدی نیست
هر چیزی که باعث شه حرف مثبتی به عوام منتقل شه و عوام هم خط بگیرن چیز خیلی خوبی هست
هیچ معنی و مفهومی هم نداره - یک مشت ک.ش که در ظاهر داره به ایرانی ستیز بودن اعتراض میکنه ولی در عمل مزخرفی بیش نیست ! حتا شعور این آدم در حدیه که نمیدونه فیلم ۳۰۰ یک فیلم برای ابراز ضدیت با ایران و ایرانی نیست .
حالا شما میگی معنی داره خوب برای شما داره - بنده آدمی دیدم که داستان حسنی نگو بلا بگو هم براش کلی معنی داشته ولی ربطی به حقیقت نداره .
mamad1 نوشته: و در نهایت
مدام نگید ک. ش ک.ش ک.ش
این کمکی نمیکنه به منطقی نشون دادن استدلال هاتون
ک.ش را بای گفت که ک.ش است . بهتر است به جای پیشنهاد دادن و پند و اندرز کردن بنده در مورد ادعاهایتان استدلالی بکنید !
mamad1 نوشته: اولا قیاستون قیاس درستی نیست
دوم دوس دارم
بدونم از نظر هنری چهار وصل ویوالدی چه فرق ها و چه ارجحیتی مثلا با silent city(شهر خاموش) یا i will not stand alone(تنها نخواهم ماند) از کیوان کلهر داره
پیشتر توضیح داده ام ، شما درک نمیکنید مشکل شماست نه بنده . بروید یک مقداری موسیقی بخوانید تا بفهمید . آدرس کتاب هم دادم .
mamad1 نوشته: چرا معین خواننده با اهنگساز و پیانیست کلایدر من؟
حسین علیزاده تار نواز و اهنگساز . کیوان کلهر کمانچه نواز و اهنگساز و .... با کلایدر من پیانیست و اهنگساز
حد اقل این قیاس معقول تر هست
بنده شخص معین رو با شخص کلایدر من مقایسه نکردم . بلکه آهنگهاشون رو با هم مقایسه کردم . بخواهیم شخص را مقایسه کنیم که معین زیر صفر هم نیست جانم .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری