11-03-2012, 10:18 PM
sonixax نوشته: به خاطر نداشتن هارمونی ، بنده یک مقداری موسیقی خوانده ام و اندکی در این زمینه بارم است . موسیقی ایرانی از سنتی بگیر تا پاپ و رپ و ... هارمونی نداره ! همون ۶ و ۸ خودش یک چیز قناصیه توی موسیقیاصلا هارمونی چی هست؟
من به اندازه شما نمیدونم
هارمونی چی هست که موزیک کشور های دیگه رو با موزیک ایرانی متمایز میکنه و باعث میشه بگیم موزیک ایرانی ارزش هنری نداره
نقل قول:من قبلن هم گفته ام حتا اگر شما دو تا در قابلمه رو بگیری دستت بکوبی به هم داری کار هنری انجام میدی ولی مساله اینه که اون دوتا در قابلمه رو کوبیدن به هم چه قدر اثربخش هستش روی روان و ذهن افراد . آهنگ(های) معین به جز قشر خاصی از ایرانیان و بعضن عراقی ها هیچ حسی در مخاطب ایجاد نمیکنه و من دیدم افرادی که کم مونده بود بالا بیارند !
اون قشر خاص ایرانی کم هستن؟
بلعکس این ماجرا هم هست
مثلا خود من انریکه یا جیپسی کینگ یا موزیکهای ترکی مثل تاتلیس یا ابرو رو خیلی دوس دارم
اما افراد خیلی زیادی رو دیدم که به محض شنیدن میخوان بالا بیارن(دقیقا عین کلمه میخوان بالا بیارن)
به نظر من این گفته شما ربطی به ارزش هنری نداره
ربطه به تنوع و تفاوت سلیقه افراد داره
یکی معین دوس داره
یکی جیپسی کینگ
یکی مدونا
نقل قول:قطعن هنر هستند ولی هنرِ کِهتر . حتا تصور صدای نخراشیده با تحریر ها و چهچهه های وحشتناک خوانندگان موسیقی سنتی ایرانی مو بر تن آدم سیخ میکند چه برسد به شنیدنشان
نفرمایید میلاد جان
من با همین تحریر ها که می فرمایید از خود بی خود میشم
اثر بخشی از این بیشتر؟