09-12-2012, 11:52 PM
Russell نوشته: نه میلاد جان اتفاقا هم منکران هلوکاست و هم نژادپرستان در آمریکا آزاد هستند خیلی آزادتر از اروپا (ممکنه فقط مثلا لابیهای یهودی مثلا براشون مزاحمت درست کنند که اونم ربطی به دولت نداره).نشریه و اینها هم دارن مثل اینکه نژادپرستها حتی به کاوه گرامی هم گفتم کلمه ni... هم استفاده ازش ممنوع نیست فقط مردم استفاده نمیکنند دیگه و حالت تبو پیدا کرده.
مردم حرفهای نژادپرستانه رو در غرب تحمل نمیکنند و نژادپرست گفتن بکسی یکجور توهینه،اینها دستاوردهای خود جامعست سانسور دولتی نمیخواد.
بله به خودی خود جرم نیست ، ولی اما و اگر داره :
نقل قول:In the United States, hate speech is protected as a civil right (aside from usual exceptions to free speech, such as defamation, incitement to riot, and fighting words).[54] Laws prohibiting hate speech are unconstitutional in the United States; the United States federal government and state governments are forbidden by the First Amendment of the Constitution from restricting speech
Hate speech - Wikipedia, the free encyclopedia
یعنی همونی که بالاتر گفتم ، شما نمیتونید نظم عمومی رو بر هم بزنید یا دعوت به شورش بکنید یا باعث آشوب بشید و بعد بگید من آزادی بیان دارم .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری