09-12-2012, 10:03 PM
sonixax نوشته: با این حال در همین آلمان شما حق ندارید سخنی بگویید که باعث به خطر افتادن جان افراد بشود . در همین آلمان توهین به ادیان به شکل آشکارا جرمه محصوب میشه و جریمه نقدی تا ۴۰ یورو داره .
حقیقت اینه که میشه با حرف زدن خیلی کارها کرد و با اینکه بنده طرفدار سرسخت آزادی بیان هستم ولی همون آزادی بیان هم یک حد و محدوده ای داره. یکی از همون حد ها نژادپرستی هست . بنده آزادی بیان دارم ولی حق ندارم برم توی خیابان و به یک سیاهپوست بگم کاکا سیاه ! میگیرن پوستم رو هم میکنند . یا اگر برم توی خیابان و به یک نفر فحاشی کنم پلیس میاد من رو میگیره و من نمیتونم بگم من آزادی بیان دارم !
در مورد دین هم تا جایی که موجب تحریک پیروان اون دین به این شکل نشه حق آزادی بیان محفوظه . نمونه اش رو هم داریم میبینیم ، یکی میاد میگه من آزادی بیان دارم یک کاری میکنه یکی یک ور دیگه دنیا به خاطر آزادی بیان اون بابا باید جونش رو از دست بده ! کدومش ارزشش بیشتره ؟ آزادی بیان تری جونز یا جان سفیر و کارکنان سفارت ؟
البته در این مورد به خصوص باید این مسلمین و اسلامگرایان را نشاند سر جایشان ، چون قرار باشد هر چیزی را بکنند بهانه و یک نفری رو بکشند که نمیشه رسمن این طوری همه رو خفه میکنند . باید زد پدر پدرسوخته شان را هم درآورد
جالب است که دولت لیبی این را به طرفداران قذافی ربط داده!
Qui Tacet Consentire