09-12-2012, 05:52 PM
Kaveh نوشته: آیا این فیلم چنین نتیجه ای خواهد داشت؟کاوه جان آزادی بیان معنیش این است که کسی نشیند تفتیش عقاید مصلحت سیاسی کند در فیلمها و سخنان و کتابها و...
جز اینکه اعتقادات و باورهای ضد یهودی و ضدغربی مسلمانان را تایید کند؟
تا سالها خوراک افراطیون مسلمان باشد؟
همانطور که فیلو گفت من نه خواهان خشونت هستم و نه مجازات فیلمساز و ... ولی مواضع باید مشخص شود و فیلم اجازه انتشار رسمی نیابد (که نخواهد یافت)
خواهش می کنم دوستان کمی تفکر کنند ببینند واقعا این فیلم را می توان با مفهوم والای آزادی بیان توجیه کرد یا اینکه بهتر است این فیلم را در خارج از مرزهای آزادی بیان دانست.
همین که شما میگویید هدف فلان بوده از مطلب دور میشوید.
حتی خود دموکراسی همینجوری امکان زورگویی و باجگیری را در خود دارد.حقوق بشر (که شامل آزادی بیان هم میشود) را از آن حذف کنیم بنام مصلحت دیگر باید فاحه را خواند.
ببینید این هرشی علی را که بخاطر ساختن یک فیلم درباره وضع زنان مسلمان چه بر سرش آورده اند.
تنها هدفی که اینجا باید با آن مبارزه کرد هدف ساکت کردن مخالفان اسلام با خشونت است.هدف پشت این خشونت اتفاقا همین نگه داشتن سیکل 1400 ساله خفقان است.
مانند این است که کسی به رئیس مافیا بی احترامی کند و پس از سلاخی چند نفر پس از آن صحبت محفل ما این باشد که آیا هدف سخنگو تمسخر و جریحه دار کردن احساسات مافیا بوده یا میخواسته نقد کند !!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound