08-21-2012, 08:24 PM
Russell نوشته: بنظر من بهترین مزه رو عرق خورهای قبل انقلاب پیدا کرده بودند که کباب اُزونبرون رو با عرق میخوردن.با این ممنوعیت احمقانه بعد انقلاب که بخاطر پولک و ریش و سیبیل ماهی ممنوعش کردند حیف که از رونق افتاد
صحبت از کباب اُزونبرون شد یاد دنبلان گوسفند افتادم!! دنبلان هم اگر بشه گیر آورد و موقع عملیات سرخ کرد و خورد خیلی مزه میده.
در نبود دنبلان میشه از خوئک گوسفند هم استفاده کرد.
خوئک حلاله و برای تهیه اش باید فقط به قصابی های محل سفارش بدید.
البته اگر با قصاب یکم رفیق باشید دنبلان هم میتونه براتون بیاره.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد