08-04-2012, 08:23 PM
sonixax نوشته: خوب امتحانشان کردند دیگر ! بم - مشهد - و اخیرن گویا طرفهای تبریز .
خیر اگر آزمایش اتمی بود حتما آمریکا که دربدر دنبال یک آتو از ج.ا میگردد در اخبار تو بوق و کرنا میکرد.
نقل قول:اگر در عمق خاصی از زمین آزمایش صورت بگیرد قابل شناسایی نیست ، درست کاری که ایران کرده . و بعدش هم گفته زلزله بوده و انفجار پنبه!!!! و بنزین بوده و ....
من موندم چه طوری میشه با پنبه و بنزین تا شعاع چند کیلومتری همه چیز رو خراب کرد !
در شعاع چند کیلومتری همه چیز خراب نشده. در شعاع نزدیک شیشه ها شکسته و در دوردست صدای انفجار شنیده شده. چند وقت پیش هم صدای انفجار موشکی که در کرج ترکیده بود به تهران هم رسید. زمان جنگ هم هر جای تهران که موشک میخورد صدایش رو همه ی شهر میشنیدند. اما بمب هسته ای یک انفجار معمولی ندارد. حتی اگر زیر زمین هم آزمایش شود امواجی که آزاد میکند توسط هواپیماها و ماهواره های جاسوسی قابل ردیابی هست.
نقل قول:همان دیگر ! همان یکی که بترکد ایران مدعی میشود که خودش ساخته و تکنولوژی اش را دارد و میتواند و ... و بعدش کسی خیال حمله به سرش نمیزنه . همین الانش ایران میگه موشکهاش و هواپیماهاش و زیردریایی هاش و سراباز های امام زمانش و قایق های تند روش و ناوهاش و تانکهاش و آفتابه مسی هاش همه از دم رادار گریز هستند ! سوای اینکه واقعن هستند یا نیستند قدرتهای نظامی و دولتهای جهان فرض رو بر این میگیرند که واقعن هستند .
دولت های جهان واقعا در جریان هستند و میدانند که ایران سلاح هسته ای دارد یا ندارد و اگر دارد چه مقدار است و ... اما برای جلب رضایت افکار عمومی برای روز مبادا که جنگ شود فرض رو بر این میگیرند که ایران با شتاب زیادی در حال بدست آوردن دانش لازم برای تولید جنگ افزار هسته ای است. این سناریو برای جلب توجه افکار عمومی از همه مناسب تر است. اگر داشت مطمئنا تا الان دخل ج.ا آمده بود. این همه هم نیاز به گرگم به هوا بازی کردن نبود.
نقل قول:اون چیزی که یک F-22 رو از باقی هواپیماها متمایز میکنه شکل بدنه یا رادارگریز بودنش نیست ! بلکه تکنولوژی های خاصش در هدفگیری و ناوبری و موتور و قدرت مانور و آلیاژ و ... هستش که باقی کشور های دنیا هزار سال دیگه هم زور بزنند بهش نمیرسند .
البته این مربوط به این بحث نبود. ولی شما که به تکنولوژی سوخوی روسیه خیلی ایمان داشتید!
نقل قول:وقتی یک بمب اتمی توسط ایران آزمایش بشه باقی دنیا فرض رو بر این میگیرند که ایران میتونه این سلاح ها رو تولید کنه و از طرفی تکنولوژی موشکی رادارگریز لازم رو هم برای شلیکش به هر جایی که بخواد رو داره پس این طوری حکومت بیمه میشه . حالا بشینند هی تحریم کنند ! آخرش با التماس میان میگن ۱۰ تام بمبت رو از بین ببر تحریم ها رو بر میداریم ! مثل کره شمالی .
به نظر من سازمان های اطلاعاتی دقیقا میدانند که ایران در چه مرحله ای از ساخت قرار گرفته. وگرنه این همه بودجه ی این سازمان ها رو توی جوب ریختند. تحریم ها هم بر همین اساس وضع شده. تحریم ها جدیدا خیلی سریع لایحه و تصویب میشه. خیلی هم سفت و سخت پیگیری میشه.
نقل قول:من به شخصه خیلی دوست دارم که ایران بمب اتمی داشته باشه و از نظر فناوری های نظامی در حدی توانمند بشه که احدی جرات نکنه بهش چپ نگاه کنه چه برسه به تهدید برای حمله و ... ولی با حکومت فعلی همون آفتابه مسی هم خطرناکه چه برسه به بمب اتمی و فانتوم و میراژ و آبرامز و ...
من هیچ علاقه ای به داشتن بمب اتمی برای ایران ندارم. حتی در صورت برگشتن حکومت و برپایی دموکراسی همین قدرت بازدارندگی بمب هسته ای ممکنه خیلی ها رو هوسی کنه که دوباره یک دیکتاتوری در ایران بر پا کنند و باز کشور رو به لجن بکشند. در این زمانه کشوری که ثبات اقتصادی داشته باشه و روابط بین المللی قوی داشته باشه هیچ نیازی به داشتن بمب اتمی نداره. داشتن بمب اتمی و داشتن دانش ساخت اون دردسرهای فراوانی داره که دردسرش به داشتنش نمی ارزه. همین الان در ژاپن و ایتالیا بحثه که نیروگاه های هسته ای تولید برق رو تعطیل کنند چون دردسر داره چه برسه به بمب اتم!
نقل قول:من فقط امیدوارم اگر قرار است حمله ای باشد طوری باشد که حکومت را ساقط کند نه اینکه بیان چهار تا تاسیسات غنی سازی و نیروگاه در حال ساخت که به احتمال زیاد اهداف جعلی هستند رو بزنند و بعدشم بگن ما برنامه اتمی ایران رو ۱۰ سال انداختیم عقب !
به هر حال که جنگی نمیشود ، جنگ دو طرفه است . اگر حمله ای به ایران بشود هرگز پاسخی از جانب ایران داده نمیشود و جنگی هم رخ نمیده . ولی اگر حمله نظامی از جنس حمله هایی که در بارش حرف میزنند باشه - اوضاع رو خراب تر میکنه خیلی هم خرابتر .
آمریکا بارها اعلام کرده که حمله ای آمریکا در صورت وقوع پاسخی کوبنده خواهد بود به رژیم حاکم بر ایران که با تغییر رژیم همراه است. برای همین حمله ی آمریکا بسیار زیاد طرفدار پیدا کرده.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد