نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

واژگشت ۲۰۲۵

اما آنارشی کاملاً ناشیانه و با لودگی شروع به تخریب شاهزاده کرده، در حالی که کارنامه موفق خاندان ایران‌ساز پهلوی بر هیچ کس پوشیده نیست. البته انتقاداتی هم وجود دارد؛ مثلاً خرافاتی بودن و شیعه‌گری محمدرضا پهلوی، که واقعاً کار دست خودش و کشور داد، و همچنین شفافیت بیش از حد و بی‌حد و مرز درباره مسائل داخلی ایران در سطح جهانی، که این هم بلا و دردسر بزرگی برای مملکت بود.

اما درباره شاهزاده رضا پهلوی و نقدهای تکراری و نادرستی که علیه او مطرح می‌کنند، باید چند نکته کاملاً روشن و بی‌پرده گفته شود:

۱. اینکه می‌گویند «او تا به حال کار نکرده» یا «پول تو جیبی از مادرش می‌گیرد» صرفاً لجن‌پراکنی و بی‌اساس است.
رضا پهلوی سال‌هاست به عنوان صدای مخالف جمهوری اسلامی، هم در داخل ایران و هم در سطح بین‌المللی فعال است. روزانه با شبکه‌ها و رسانه‌های خارجی مصاحبه می‌کند، جنایات رژیم را افشا می‌کند و درباره راه‌های عبور از جمهوری اسلامی صحبت می‌کند. این کار مسئولیت بزرگی است و نیازمند شجاعت، تلاش بی‌وقفه و پیگیری مستمر است، نه اینکه کسی صرفاً بنشیند و پول تو جیبی بگیرد.

۲. در مورد «کاریزما نداشتن» باید این واقعیت را پذیرفت که خیلی‌ها فکر می‌کنند ایران باید یک ترامپ داشته باشد، اما ترامپ یکی از جنجالی‌ترین، پرانتقادترین رهبران جهان است.
ایران نیازمند حاکمی مسالمت‌جو، باهوش و آینده‌نگر است که بدون ایجاد تنش‌های بی‌مورد و جنگ و جدال‌های بی‌حاصل، مسیر تغییر را به آرامی و با تدبیر پیش ببرد. آینده ایران مستلزم فعالیت چراغ‌خاموش، برنامه‌ریزی دقیق و جلوگیری از حساسیت‌های جهانی است. آیا کسی مسئولان کشورهای پیشرفته اسکاندیناوی یا دیگر کشورهای مترقی را دیده که با هیاهو و جار و جنجال تغییر ایجاد کنند؟ آنها در سکوت و آرامش، مستمر و پیوسته پیشرفت می‌کنند. رضا پهلوی دقیقاً همین مسیر هوشمندانه و تدبیرآمیز را دنبال می‌کند.

۳. در رابطه با «سکوت یا بی‌عملی» هم باید گفت که این یک تصور کاملاً غلط است.
فعالیت‌های ایشان عمدتاً در سطح بین‌المللی و پشت صحنه است، جایی که نمی‌توان همه تلاش‌ها را دید. هر روز که در شبکه‌ها و کشورهای خارجی مصاحبه می‌کند، صدای مردم ایران و جنایات رژیم را به گوش جهانیان می‌رساند و این نوع مبارزه، بسیار ارزشمند، مؤثر و ضروری است.

اگر کسی به جای توهین و دروغ دنبال واقعیت و عملکرد باشد، باید بداند رضا پهلوی یکی از فعال‌ترین و موثرترین چهره‌های اپوزیسیون است که با عقلانیت، تدبیر و صبر راه تغییر ایران را پیش می‌برد، نه با هیاهو و فریادهای بی‌نتیجه.
پاسخ

(07-07-2025, 03:32 AM)Scary نوشته:  
(07-06-2025, 01:10 PM)Anarchy نوشته:  من حرف از تجزیه زدم و مردم رو ترسوندم؟؟ واقعا انقد حرفت جوک هست که بیشتر از دو خط جواب دادن توهین به شعور خودم و بقیه اس ‌...

واقعا خایه مالی برای اسرائیل مغز رو زائل میکنه ‌... این مقاله رو دقیقا تو همون جنگ دوازده روزه نوشتن اسرائیلی ها !! بماند سند ویکی لیکس و اظهارات مداوم مقامات امنیتی اسرائیل ...

https://www.jpost.com/opinion/article-858111
Forge a Middle East coalition for Iran’s partition. Encourage long-term plans for a federalized or partitioned Iran, recognizing that Khamenei’s theocratic regime cannot be reformed. Offer security guarantees to Sunni, Kurdish, and Balochi minority regions willing to break away.

ما دژمن هم نیستیم، و شکی نیست که همه‌مون به شکلی زخم‌خورده‌ی این سیستمیم. 

تو یه لینک آوردی از یه مقاله‌ی اسرائیلی که مستقیم درباره‌ی تجزیه یا فدرالیسم قومیتی در ایران حرف می‌زنه. بعدش هم می‌گی «من نگفتم، اونا گفتن».
ولی عزیز جان، وقتی تو اینو میاری وسط، بدون این‌که موضع روشن بگیری یا مرزشو مشخص کنی، یعنی یا دغدغه‌ت این بحثه، یا داری بهش مشروعیت می‌دی ــ و خب این‌طوری نمی‌تونی خودتو کنار بکشی و بگی «من فقط لینک دادم».
بعد می‌گی چون اسرائیله، پس این سیاست رسمی‌شونه.
نه عزیز، اون‌جا رسانه آزاده، مثل جمهوری اسلامی نیست که اگه کسی خلاف بگه بطری فرو کنن تو ماتحتش. مقاله یه ژورنالیست تو اسرائیل لزوماً سیاست رسمی دولت نیست، همون‌طور که شریعت‌مداری و کیهان هم نماینده مردم ایران نیستن.
حالا برای روشن شدن ماجرا:

آنچه در مقاله‌ی Jerusalem Post آمده، نظر شخصی نویسنده‌ است، نه بیانیه‌ی دولت اسرائیل، نه مصوبه‌ی کنست (پارلمان)، و نه سند رسمی وزارت خارجه یا امنیت ملی اسرائیل.
روزنامه‌ها در کشورهای آزاد مثل اسرائیل، آمریکا، فرانسه یا بریتانیا، رسانه‌هایی مستقل هستند، نه بلندگوی رسمی حکومت.
Jerusalem Post یک رسانه راست‌گرای صهیونیستی است که ده‌ها نویسنده مستقل دارد. مقاله‌ای که فرستادی یک سرمقاله تحلیلی است، نه سند رسمی.
مثلاً اگه امروز در روزنامه شرق، کیهان، یا اعتماد یک نویسنده ایرانی بنویسه «کشور X باید تجزیه بشه»، آیا اون حرف میشه "سیاست رسمی جمهوری اسلامی"؟
نه. همون‌طور که در اسرائیل هم نیست.

درباره نقل‌قول خود مقاله:
نقل قول:"Forge a Middle East coalition for Iran’s partition... Encourage long-term plans for a federalized or partitioned Iran..."

این تحلیل‌گر داره از نگاه شخصی خودش سناریو می‌نویسه. نه نامی از یک نهاد دولتی آورده، نه مصوبه‌ای، نه بیانیه‌ای از دفتر نخست‌وزیر. فقط تحلیل یک نویسنده‌ست — از نوعی که هزاران مشابهش در غرب و حتی ایران چاپ میشه.

یعنی من بعد از بیست سال فورم گردی و فورم نویسی و زیر و رو کردن کتب شیعه و سنی و مسیحی و فلسفه و منطق و سر و کله زدن با شیعه و سنی و یهودی و مسیحی و با خدا و ... نمیدونم روزنامه ای اگر چیزی بنویسه مفهومش چیه ؟

چنین طرح هایی قرار نیست علنا مطرح شه ... اینو هر آماتوری هم باید بدونه !! شواهد و قرائن نشون میده چنین برنامه هایی روز میز یا در جریانه ... از اسناد ویکی لیکس بگیر تا اظهارت مقامات امنیتی و مطبوعات !! حتی چند ماه قبل گروهی از اعضای کنست هم موضوع رو مطرح کردن ...

شما گویا منتظری اتفاقی بیوفته بعد بگی ای وای پس منظورشون این بود !! وای پس چرا علنی نگفتن که من مطمئن شم ... دیگه از اون خنده دار تر اینه که بگی این بخشی از پروژه تجزیه هراسی جمهوری اسلامیه !! یعنی جمهوری اسلامی میره پول میده به اعضای کنست یا جروسالم پست ؟

به هر حال اگه هنوزم متوجه نمیشی یا نمیخوای متوجه شی دیگه کاری از دست من بر نمیاد ...
پاسخ

(07-07-2025, 03:38 AM)Scary نوشته:  خیلی ساده‌ست و کاملاً روشن:
وقتی شما میای یه تاپیک یا پست درباره مثلا "زن بازی" می‌زنی، یعنی ذهنت مشغول رابطه، عواطف، یا گاییدن است.
وقتی درباره یه شخصیت سیاسی پست می‌ذاری، یعنی یا بهش علاقه‌مندی یا ازش متنفری.
در مورد ورزش، تاریخ، اقتصاد یا هر موضوع دیگه هم همینه: داری خط فکری، دغدغه ذهنی یا باور شخصی‌ت رو مطرح می‌کنی.
این‌که بعد بیای بگی "نه من فقط یه لینک گذاشتم"، "من نگفتم"، یا "نظرم نبود" یعنی داری جا خالی می‌دی و مسئولیت حرفت رو نمی‌پذیری.
اگه واقعاً بی‌ربط می‌گم، خب خیلی راحت همین‌جا بیا بگو: "کس ننت!"

من چیزی رو مطرح میکنم که شواهد و قرائن و حتی فکت براش وجود داره ... تمام !! مسوولیت چی رو قبول کنم ؟ مسوولیت مقاله جروسالم پست یا اظهارت مئیر داگان ؟ 
حالا خودت نتیجه بگیر بی ربط میگی یا نمیگی ...
پاسخ

(07-07-2025, 05:01 AM)Scary نوشته:  اما آنارشی کاملاً ناشیانه و با لودگی شروع به تخریب شاهزاده کرده، در حالی که کارنامه موفق خاندان ایران‌ساز پهلوی بر هیچ کس پوشیده نیست. البته انتقاداتی هم وجود دارد؛ مثلاً خرافاتی بودن و شیعه‌گری محمدرضا پهلوی، که واقعاً کار دست خودش و کشور داد، و همچنین شفافیت بیش از حد و بی‌حد و مرز درباره مسائل داخلی ایران در سطح جهانی، که این هم بلا و دردسر بزرگی برای مملکت بود.

اما درباره شاهزاده رضا پهلوی و نقدهای تکراری و نادرستی که علیه او مطرح می‌کنند، باید چند نکته کاملاً روشن و بی‌پرده گفته شود:

۱. اینکه می‌گویند «او تا به حال کار نکرده» یا «پول تو جیبی از مادرش می‌گیرد» صرفاً لجن‌پراکنی و بی‌اساس است.
رضا پهلوی سال‌هاست به عنوان صدای مخالف جمهوری اسلامی، هم در داخل ایران و هم در سطح بین‌المللی فعال است. روزانه با شبکه‌ها و رسانه‌های خارجی مصاحبه می‌کند، جنایات رژیم را افشا می‌کند و درباره راه‌های عبور از جمهوری اسلامی صحبت می‌کند. این کار مسئولیت بزرگی است و نیازمند شجاعت، تلاش بی‌وقفه و پیگیری مستمر است، نه اینکه کسی صرفاً بنشیند و پول تو جیبی بگیرد.

۲. در مورد «کاریزما نداشتن» باید این واقعیت را پذیرفت که خیلی‌ها فکر می‌کنند ایران باید یک ترامپ داشته باشد، اما ترامپ یکی از جنجالی‌ترین، پرانتقادترین رهبران جهان است.
ایران نیازمند حاکمی مسالمت‌جو، باهوش و آینده‌نگر است که بدون ایجاد تنش‌های بی‌مورد و جنگ و جدال‌های بی‌حاصل، مسیر تغییر را به آرامی و با تدبیر پیش ببرد. آینده ایران مستلزم فعالیت چراغ‌خاموش، برنامه‌ریزی دقیق و جلوگیری از حساسیت‌های جهانی است. آیا کسی مسئولان کشورهای پیشرفته اسکاندیناوی یا دیگر کشورهای مترقی را دیده که با هیاهو و جار و جنجال تغییر ایجاد کنند؟ آنها در سکوت و آرامش، مستمر و پیوسته پیشرفت می‌کنند. رضا پهلوی دقیقاً همین مسیر هوشمندانه و تدبیرآمیز را دنبال می‌کند.

۳. در رابطه با «سکوت یا بی‌عملی» هم باید گفت که این یک تصور کاملاً غلط است.
فعالیت‌های ایشان عمدتاً در سطح بین‌المللی و پشت صحنه است، جایی که نمی‌توان همه تلاش‌ها را دید. هر روز که در شبکه‌ها و کشورهای خارجی مصاحبه می‌کند، صدای مردم ایران و جنایات رژیم را به گوش جهانیان می‌رساند و این نوع مبارزه، بسیار ارزشمند، مؤثر و ضروری است.

اگر کسی به جای توهین و دروغ دنبال واقعیت و عملکرد باشد، باید بداند رضا پهلوی یکی از فعال‌ترین و موثرترین چهره‌های اپوزیسیون است که با عقلانیت، تدبیر و صبر راه تغییر ایران را پیش
می‌برد، نه با هیاهو و فریادهای بی‌نتیجه.

وای ببخشید ... باشه ما سکوت میکنیم که شازده شما اوخ نشه یه وقت !! ارتباط ایشون با خاندان ایران ساز پهلوی جز ژنتیک چیز دیگه ای هست که بهشون اعتباری بدیم ؟ الانم هنوز نه به باره و نه به داره ، هاله تقدیس رو دورشون کشیدین ... وای به حالی که واقعا به قدرت برسه !! بعد ایشون با این سطح از حساسیت روحیه خودشون و حواریونش میخواد کاری برای یه کشور پر چالش مثل ایران بکنه ؟؟

جدی هر چی میخوام جدی بگیرم قضیه رو میبینم نمیشه !!
پاسخ

علاوه بر بی عملی ، یه خصلت دیگه ای هم ‌که میبینم عموم ایرانی ها با هر عقیده ای از مذهبی تا بی خدا دارن ، علاقه به چاپلوسی و خایه مالیه ... نیاز به یه بررسی جامعه شناختی داره این قضیه !!
پاسخ

ج.ا انچنان واقعیت را غیر قابل تحمل کرده که "سبک زندگی الترناتیو" زیرزمینی هم دیگر نه و فقط اینترنتی است
چون اجازه نوعی از زیست به جز از "مجاری مقرر و مجاز" نمی دهد یکسری توهمات گل درشت شده اند
طرف با جسم و روان مختل
مشکلات درون خانوادگی
ببیگانگی با همسایه و محله
رقابت و حسادت فامیلی و قومی
درون یک شهرستان ادعای قوم گرایی اش در اینستاگرام و تلگرام ( حالا که به ادعا 40 میلیون ایرانی در اینترنت فعال هستند ) خودنمایی  می کند!
زنان radfem داریم که (در کنار امار شاغل بودن زنان در ایران) از مردان عبور کرده اند!
و مردانی که آخوند گوز در جیب آنها باقی نگذاشته اما در اینترنت نمایندگان "جنگ بزرگ" رافضی، مجوسی ، ایرانشهر و...  اند به عنوان نقشه  برای پساآخوند
واقعیت نگاه حکومت به سقط جنین،آمار مصرف گوشت،آلودگی زیست محیطی و همه ناجورهای دیگر اما خبر می دهد از اینکه بزودی در سیتادل مدمکس زندگی خواهیم کرد ( مردم اش در فیلم را به یاد بیاورید البته بدون مکس و قهرمان های فمنیستی!)
ناگفته نماند در همین حاشیه که از نظر دوستان کارشناس جهان وطن در حال تماشای "اسکیزوفرنیای دلوزی" هستیم و در حال حرکت لازم به جلو!
[-]
  • Scary
پاسخ

دوام جمهوری اسلامی بخشی از منتظران افول را بالکل به جنون و هذیان کشانده، چنانکه در چنگال این استیصال، توهم زده‌اند که لابد علت سگ‌جانی نظام نه صدها هزار مزدور مسلح آماده قتل‌عام عمومی معترض کف خیابان، بلکه امثال آنارشی‌ها هستند، که با سوال درباره فرداهای احتمالی، از اتحاد نهایی ملت سلحشور و امت شهید پرور و خلق قهرمان ایران پشت سر شاهزاده جلوگیری به عمل آورده، به تداوم عمر نظام یاری می‌رسانند.

اینکه من نمی‌توانم همیشه به معنی اصلا نمی‌شود نیست. یاد بگیرید ژویی‌سانس خودتان را به شرایط سیاسی کشور گره نزنید که بعد اینطور سرگردانی به بار نیاید. اگر نه «مد مکسی»تر از غزه که نیست. بعد از دو سال خالی کردن چند هیروشیما بمب روی فضایی به وسعت شمرون، دیشب عزالدین قسام شش اسراییلی را ترکاند. به طور کلی میان ملل متفکر و ملل کنشگر تفاوتهای گسترده‌ ژنتیکی وجود دارد که به تفاوتهای رفتاری در ابعاد کلان منجر می‌شود. اگر سردار و‌ سرتیپ و سرلشگر مملکت در شرایط جنگی، نصف شبی سر مستراح با تنبان پایین کشتار جمعی می‌شوند اما دست توانای جهود به پیاده‌نظام متحد کورکچل هم نمی‌رسد بخاطر این است که یک ملت والاترین نمود تحرک روحانی خود را در تریاک کشیدن و حافظ زمزمه کردن و جوجه کباب سیخ زدن می‌بیند اما ملت دیگر معتقد است کار امروز را به فردا افکندن خطاست. حقیقت تلخ: همان خونی که در رگهای سردار شباهنگام کتلت‌شده جریان داشته در رگ مخالف دو‌آتشه‌ی او هم‌ هست، و خون قوی‌تر از کلمات است. هر دو آرام خوابیدن در تخت نرم را به آن کار دیگر ترجیح می‌دهند. به رغم اختلافات فکری،‌ هیچیک را یارای دل کندن از عطر کباب و ریحان برای رسیدن به مقاصد والاتر ™ نیست. به آنارشی هم ربطی ندارد. کلا در این دخمه‌های خاورمیانه اصلا کسی به حرف کسی اعتنای چندانی نمی‌کند و باور بر این است که اصل مطلب را باید از میان کلمات و ورای واژگان دریافت کرد. هرکس هم در نهایت کار خودش را میکند. کلمات اینجا نقش روایتی توجیه‌گر برای کنشی که از غیب لزوم آن وحی شده را ایفا میکنند. آخر سر که گند اجتناب‌ناپذیر این «سبک‌ زندگی» درآمد کاسه و کوزه‌ای اگر باشد سر روشنفکری و هنرمند و چپ و ملا و غیره شکسته خواهد شد. کبابچی و قصاب و‌ سلاخ همیشه بی‌گناه هستند. 

دوستان میهن‌پرست بروند از فرصت تاریخی پیش آمده (!) حداکثر استفاده را ببرند و ج.ا را ساقط بکنند. ما دست‌بوسشان هم هستیم، تجزیه ایران هم اتفاقا اتفاق خوبی‌ست اگر بیافتد، بخشی از بدبختیها مستقیما تقصیر چند ملیتی بودن این کشور است و دلیل اینکه ایران نمی‌تواند در اسراییل هزاران جاسوس و همکار و دلسوز بیابد اخ بودن و بد بودن ج.ا نیست. از هیچ چیز هم نترسید، چنانکه پیشتر گفتم،‌‌ تنها تضمین موجود این است که هرچه بشود فردا بدتر از امروز است، تنها چیزی که برای از دست دارید عطر کباب و ریحان است. پس بسم‌الله!
[-]
  • Scary
پاسخ

(07-07-2025, 08:43 PM)Anarchy نوشته:  یعنی من بعد از بیست سال فورم گردی و فورم نویسی و زیر و رو کردن کتب شیعه و سنی و مسیحی و فلسفه و منطق و سر و کله زدن با شیعه و سنی و یهودی و مسیحی و با خدا و ... نمیدونم روزنامه ای اگر چیزی بنویسه مفهومش چیه ؟

چنین طرح هایی قرار نیست علنا مطرح شه ... اینو هر آماتوری هم باید بدونه !! شواهد و قرائن نشون میده چنین برنامه هایی روز میز یا در جریانه ... از اسناد ویکی لیکس بگیر تا اظهارت مقامات امنیتی و مطبوعات !! حتی چند ماه قبل گروهی از اعضای کنست هم موضوع رو مطرح کردن ...

شما گویا منتظری اتفاقی بیوفته بعد بگی ای وای پس منظورشون این بود !! وای پس چرا علنی نگفتن که من مطمئن شم ... دیگه از اون خنده دار تر اینه که بگی این بخشی از پروژه تجزیه هراسی جمهوری اسلامیه !! یعنی جمهوری اسلامی میره پول میده به اعضای کنست یا جروسالم پست ؟

به هر حال اگه هنوزم متوجه نمیشی یا نمیخوای متوجه شی دیگه کاری از دست من بر نمیاد ...

ببین آنارشیست، واقعاً دیگه نمی‌خوام برای کسی که این‌قدر در فهم ساده‌ترین مفاهیم مقاومت داره وقت و انرژی بذارم.

تو انرژی‌خواری، نه به این خاطر که مخالفت می‌کنی، بلکه چون گفت‌وگو رو تخریب می‌کنی، نه پیش می‌بری.

اگه قراره همه‌چیز رو با همین منطق ببریم جلو، پس هر تحلیل و شایعه‌ای رو می‌شه با تئوری توطئه قالب کرد به ملت! واقعاً همچین تحلیل سیاسی از کسی که بیست سال فروم‌نویسی کرده عجیبه!

جمهوری اسلامی سال‌هاست که تلاش کرده جنبش‌های مردمی رو با برچسب «پروژه صهیونیستی» تخریب کنه.
پاسخ

(07-07-2025, 08:54 PM)Anarchy نوشته:  وای ببخشید ... باشه ما سکوت میکنیم که شازده شما اوخ نشه یه وقت !! ارتباط ایشون با خاندان ایران ساز پهلوی جز ژنتیک چیز دیگه ای هست که بهشون اعتباری بدیم ؟ الانم هنوز نه به باره و نه به داره ، هاله تقدیس رو دورشون کشیدین ... وای به حالی که واقعا به قدرت برسه !! بعد ایشون با این سطح از حساسیت روحیه خودشون و حواریونش میخواد کاری برای یه کشور پر چالش مثل ایران بکنه ؟؟

نخیر، کسی هاله تقدس دور رضا پهلوی نکشیده؛ اما وقتی کسی بدون هیچ فساد مالی، بدون سواستفاده، بدون رانت، سال‌هاست شجاعانه ایستاده و صدای مردم ایران شده، کم‌لطفیه که با لودگی و تمسخر بخوای اعتبارش رو زیر سوال ببری.

تو می‌گی «فقط ژنتیک»؟
پس من ازت می‌پرسم:
اگر رضا پهلوی نبود، چه کسی تونست در این سال‌ها با اعتبار خانوادگی، فن بیان قوی، دانش سیاسی، تسلط رسانه‌ای و بدون وابستگی به قدرت‌های خارجی، تا این حد مشروعیت و مخاطب بین‌المللی برای اپوزیسیون ایجاد کنه؟
برو تمام رسانه‌های جهان رو رصد کن؛ وقتی بحث آینده ایران می‌شه، تنها کسی که با احترام و وزن رسانه‌ای درباره‌اش صحبت می‌شه، رضا پهلویه. آیا این هم فقط به‌خاطر «ژنتیک»ه؟

آدمی که تو همین یک سال گذشته با ده‌ها رسانه جهانی از جمله BBC, CNN, France24, DW, Fox News, BFMTV مصاحبه کرده، ده‌ها نشست با سیاست‌مداران و دیپلمات‌ها داشته، از اتحاد اپوزیسیون دفاع کرده، کارزار جهانی علیه سپاه و خامنه‌ای به راه انداخته، به دادگاه بین‌المللی شکایت برده...

اینکه شما فقط دنبال «اکشن هالیوودی» و شعار باشی، مشکل شاهزاده نیست؛ مشکل انتظارات سطحی و کودکانه از سیاست‌ورزی حرفه‌ایه. سیاست، یک‌شبه دنیا رو نمی‌سازه. اگر رضا پهلوی اهل غوغاسالاری بود، حتماً تا حالا ده تا ویدیو جنگی منتشر کرده بود تا لایک و فالو بگیره. اما اون داره مسیر رو با استراتژی، دیپلماسی و واقع‌بینی جلو می‌بره.
پاسخ

(07-08-2025, 03:16 PM)Scary نوشته:  
(07-07-2025, 08:43 PM)Anarchy نوشته:  یعنی من بعد از بیست سال فورم گردی و فورم نویسی و زیر و رو کردن کتب شیعه و سنی و مسیحی و فلسفه و منطق و سر و کله زدن با شیعه و سنی و یهودی و مسیحی و با خدا و ... نمیدونم روزنامه ای اگر چیزی بنویسه مفهومش چیه ؟

ببین آنارشیست، واقعاً دیگه نمی‌خوام برای کسی که این‌قدر در فهم ساده‌ترین مفاهیم مقاومت داره وقت و انرژی بذارم.

تو انرژی‌خواری، نه به این خاطر که مخالفت می‌کنی، بلکه چون گفت‌وگو رو تخریب می‌کنی، نه پیش می‌بری.

اگه قراره همه‌چیز رو با همین منطق ببریم جلو، پس هر تحلیل و شایعه‌ای رو می‌شه با تئوری توطئه قالب کرد به ملت! واقعاً همچین تحلیل سیاسی از کسی که بیست سال فروم‌نویسی کرده عجیبه!

جمهوری اسلامی سال‌هاست که تلاش کرده جنبش‌های مردمی رو با برچسب «پروژه صهیونیستی» تخریب کنه.

بله شما درست میگی. خوبه این جوری؟

(07-08-2025, 03:25 PM)Scary نوشته:  
(07-07-2025, 08:54 PM)Anarchy نوشته:  وای ببخشید ... باشه ما سکوت میکنیم که شازده شما اوخ نشه یه وقت !! ارتباط ایشون با خاندان ایران ساز پهلوی جز ژنتیک چیز دیگه ای هست که بهشون اعتباری بدیم ؟ الانم هنوز نه به باره و نه به داره ، هاله تقدیس رو دورشون کشیدین ... وای به حالی که واقعا به قدرت برسه !! بعد ایشون با این سطح از حساسیت روحیه خودشون و حواریونش میخواد کاری برای یه کشور پر چالش مثل ایران بکنه ؟؟

نخیر، کسی هاله تقدس دور رضا پهلوی نکشیده؛ اما وقتی کسی بدون هیچ فساد مالی، بدون سواستفاده، بدون رانت، سال‌هاست شجاعانه ایستاده و صدای مردم ایران شده، کم‌لطفیه که با لودگی و تمسخر بخوای اعتبارش رو زیر سوال ببری.

تو می‌گی «فقط ژنتیک»؟
پس من ازت می‌پرسم:
اگر رضا پهلوی نبود، چه کسی تونست در این سال‌ها با اعتبار خانوادگی، فن بیان قوی، دانش سیاسی، تسلط رسانه‌ای و بدون وابستگی به قدرت‌های خارجی، تا این حد مشروعیت و مخاطب بین‌المللی برای اپوزیسیون ایجاد کنه؟
برو تمام رسانه‌های جهان رو رصد کن؛ وقتی بحث آینده ایران می‌شه، تنها کسی که با احترام و وزن رسانه‌ای درباره‌اش صحبت می‌شه، رضا پهلویه. آیا این هم فقط به‌خاطر «ژنتیک»ه؟

آدمی که تو همین یک سال گذشته با ده‌ها رسانه جهانی از جمله BBC, CNN, France24, DW, Fox News, BFMTV مصاحبه کرده، ده‌ها نشست با سیاست‌مداران و دیپلمات‌ها داشته، از اتحاد اپوزیسیون دفاع کرده، کارزار جهانی علیه سپاه و خامنه‌ای به راه انداخته، به دادگاه بین‌المللی شکایت برده...

اینکه شما فقط دنبال «اکشن هالیوودی» و شعار باشی، مشکل شاهزاده نیست؛ مشکل انتظارات سطحی و کودکانه از سیاست‌ورزی حرفه‌ایه. سیاست، یک‌شبه دنیا رو نمی‌سازه. اگر رضا پهلوی اهل غوغاسالاری بود، حتماً تا حالا ده تا ویدیو جنگی منتشر کرده بود تا لایک و فالو بگیره. اما اون داره مسیر رو با استراتژی، دیپلماسی و واقع‌بینی جلو می‌بره.

باشه ...‌ هر چی شما بگی !! من دیگه سکوت میکنم ، ببینم والا حضرت چه گلی به سر ما و شما میزنن ‌... خوبه ؟؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان