04-24-2012, 01:25 PM
Havadar_e_Democracy نوشته: راسل جان بالاخره محمود صدری یا احمد صدری؟! این دوتا برادر دوقلو هستن آخه...همون محمود صدری
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Havadar_e_Democracy نوشته: راسل جان بالاخره محمود صدری یا احمد صدری؟! این دوتا برادر دوقلو هستن آخه...همون محمود صدری
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: حالا که داره تازه این ستیز رونق میگیره عجیبه که آرش داره کار رو تعطیل میکنه.
Havadar_e_Democracy نوشته: نمیدونم این چه فیلمی بود آرش بیخدا در آورد که میگفت انجمن مال من نیست و بعد هم کلا تعطیلش کرد با اون همه مطلب مفیدی که داشت..راستش من به آرش یه خرده مشکوکم ..البته نه به خودش بلکه به وضعیتش در حال حاضر ... اوایل گمان می کردم بازداشت شده و مطالبی که بعد از اون منتشر می کنه از داخل اوین و به اجبار بازجوها و برای ردگم کنی می نویسه تا از این راه شاید بشه مخاطبین سایتش رو هم به دام انداخت... الان هم به طور کامل اطمینان ندارم که خودش مطالب رو می نویسه .. مدام جسته و گریخته از اطراف می شنوم که آرش بازداشت شده و این محافظه کاری های اخیرش رو هم که می بینم به تردید می افتم ..و البته امیدوار هستم تمام تصوراتم پوچ و اشتباه باشه
shinbet نوشته: میگم این کاربر کافر آمدند کلی تاپیک که خاک میخوردند رو زنده کردند ، گرد و خاک انجمن رو برداشتخب بگیر ماسک بزن تا اذیت نشی !
کافر نوشته: راستش من به آرش یه خرده مشکوکم ..البته نه به خودش بلکه به وضعیتش در حال حاضر ... اوایل گمان می کردم بازداشت شده و مطالبی که بعد از اون منتشر می کنه از داخل اوین و به اجبار بازجوها و برای ردگم کنی می نویسه تا از این راه شاید بشه مخاطبین سایتش رو هم به دام انداخت... الان هم به طور کامل اطمینان ندارم که خودش مطالب رو می نویسه .. مدام جسته و گریخته از اطراف می شنوم که آرش بازداشت شده و این محافظه کاری های اخیرش رو هم که می بینم به تردید می افتم ..و البته امیدوار هستم تمام تصوراتم پوچ و اشتباه باشهنمیشه 100% مطمئن بود اما اونی که به عنوان آرش معرفی کردند یه طلبه بود و در وبلاگ آرش خودش در این مورد صحبت کرد.در حال حاضر هم فعالیت مشکوکی ندیدم!! سایت زندیق که سر جاش هست.تو وبلاگش هم که مطالبش رو مینویسه!!!
Havadar_e_Democracy نوشته: نمیشه 100% مطمئن بود اما اونی که به عنوان آرش معرفی کردند یه طلبه بود و در وبلاگ آرش خودش در این مورد صحبت کرد.در حال حاضر هم فعالیت مشکوکی ندیدم!! سایت زندیق که سر جاش هست.تو وبلاگش هم که مطالبش رو مینویسه!!!
کافر نوشته: راستش من به آرش یه خرده مشکوکم ..البته نه به خودش بلکه به وضعیتش در حال حاضر ... اوایل گمان می کردم بازداشت شده و مطالبی که بعد از اون منتشر می کنه از داخل اوین و به اجبار بازجوها و برای ردگم کنی می نویسه تا از این راه شاید بشه مخاطبین سایتش رو هم به دام انداخت... الان هم به طور کامل اطمینان ندارم که خودش مطالب رو می نویسه .. مدام جسته و گریخته از اطراف می شنوم که آرش بازداشت شده و این محافظه کاری های اخیرش رو هم که می بینم به تردید می افتم ..و البته امیدوار هستم تمام تصوراتم پوچ و اشتباه باشه
David Hume نوشته: ... ۷تیر سانسور نمیکنه ...