kourosh_iran نوشته: ادعایی بیش نیست.
اگر و مگر هم چیزی رو ثابت نمیکنه.
اینکه زیرساختهایی که جمهوری اسلامی روش بنا شده از دوران پهلوی به جا مانده ؟!
بله ادعاست قبلش همش بیابون بوده و به جای انسان در ایران شتر چرانی میشده !!!!!
kourosh_iran نوشته: فکر نمیکنم تعداد اعدام به تنهایی معیار محکمی برای قضاوت در این امور باشد.
اعدام که فقط اعدام سیاسی نیست و به گمانم اعدام محکومان سیاسی/عقیدتی فقط کسر کوچکی از این آمار باشد. اعدام یک قاچاقچی مواد مخدر آیا چیز خیلی بدیست؟ اعدام یک تجاوزگر به عنف، سارق مسلح، و غیره. اینها شاید از نظر شما غیرانسانی باشند، اما بنظر بنده معیار قضاوت درمورد خوبی و بدی و مقایسهء ج.ا. و حکومت قبل نمیشود.
بله اعدام یک قاچاقچی چیز خیلی خیلی بدیست! اصل اعدام یعنی توحش! حالا میخواهد اعدام قاچاقچی باشد میخواهد اعدام قاتل سریالی باشد میخواهد اعدام یک بیگناه باشد.
در ظمن هر چیزی رو میشه و باید با قبلش سنجید!!! معیار سنجش پیشرفت همینه. شما نمیتونی بگی معیار سنجش خوبی یا بدی فلان چیز ، قیاسش به نسخه قبلی اش نیست!! اتفاقن هست.
وقتی پیشرفتی حاصل نشده که هیچ، پسرفت باهاش اومده یعنی آنچه پس از قبلی آمده بدتر بوده.
kourosh_iran نوشته: والا مردم الان توی خیابون، ماشین، و خیلی جاهای دیگه هم حرفایی میزنن که حتی بنظر من هم گاهی بیش از حد بیرحمانه و غیرمنصفانه و خطرناک هستن، ولی بلایی سرشون نمیاد، جراتش رو دارن، بازم تکرار میکنن.
حتی توی همین رسانه ها و تجمع های داخل کشور خودمون هم از این مسائل دیده میشه.
تازه من خودم امنیت در اینترنت رو رعایت نکردم تاحالا، و فکر میکنم آمارم رو دارن میدونن کیم چیم، چرا نیامدن منو دستگیر و سر به نیست کنن؟ حتی یک هشدار هم نفرستان ازم تعهد هم نگرفتن
همون موقع هم توی تاکسی و خیابون زیاد حرف میزدند و بلایی سر کسی نمیومد!!! تعداد زندانیان سیاسی در اون دوران ده ها برابر کمتر از امروز بوده.
دنبال شما نیامدند! ولی بسیاری از کاربران گفتگو را دستگیر کردند بردند جایی که عرب نی انداخت!!! (دلیل تعطیلی گفتگو همین بود)
این همه هم گزارشهای مختلف از سازمانهای مختلف بین المللی هست که ایران از جمله بزرگترین سانسور کنندگان آزادی بیان و بزرگترین زندان روزنامه نگارانه!!! ما بقیش رو هم که همه میدونند و با رد کردنشون از طرف شما و طرح این ادعا که توی تاکسی راننده تاکسی گفته تف توی روح خمینی چیزیش نشده حقیقت عوض نمیشه.
kourosh_iran نوشته: خیلی ها بر این موارد گواهی دادن یا خودشون تجربه کردن. چرا باید شک کنیم؟
همین برنامه های مستندی که در دههء فجر از زبان خود مقامات و درباریان زمان شاه پخش میشد درش حرفهایی که زدن کاملا جایگاه و طرز تفکر شاه و بقیه درباریان و مشکلات اساسی که بود مشخص میشد. چنین حکومتی چنین شرایطی چنین اختیارات و قدرت و کنترلی طبیعتا به استبداد و ظلم و جنایت و خفقان هم ختم میشه، حالا اگر شاه شخصا اینطور نبود بعدی که جاش رو میگرفت میتونست اینطور بشه. شخص که به خودی خودش مهم نیست و نمیشه اتکا کرد.
راستی قضیه این مقامات زمان شاه که تلویزیون ایران مستندش رو پخش کرد چی بود من نمیدونم اینا الان خارج بودن داخل بودن و این حرفا رو برای چه کسانی چه وقت کجا زدن آیا درخواست و همکاری از طرف ایران و اونا بوده یا نه. خلاصه شما اطلاعات بیشتری دارید بگید منم بدونم.
انسان خردمند تا زمانی که سند و مدرک نبینه چیزی باور نمیکنه و اتفاقن شک میکنه! چرا نباید شک کنید ؟! چرا کسانی که گواهی دادن به قول شما یا خودشون تجربه کردند آثار شکنجه رو نشون نمیدند ؟!
من خیلی پیگیر زندگی و اخبار مقامات حکومت گذشته نیستم. آنها هم میشینند پای بساط تریاک و کُس شر سر هم میکنند و از بهشت بودن ایران در دوران شاه افسانه سرایی میکنند. غافل از اینکه اگر بهشت میبود اصولن نباید انقلابی میشد!!!
من فقط دارم در اینجا شرایط امروز را با توجه به اسناد موجود با شرایط قبل از شورش 57 میسنجم! بسیاری از همینها را میتوانید در آرشیو روزنامه های کیهان و اطلاعات چاپ خود جمهوری اسلامی پیدا کنید. از جمله پروژه ساخت همین نیروگاه اتمی بوشهر، برج میلاد و بسیاری از اتوبانهایی که ساخته شده همگی از پروژه ها و طرح های قبل از انقلاب بوده که به خاطر انقلاب و بعد از آن جنگ عقب افتادند. همینکه در ایران امروز مردم حق انتخاب آزادانه پوشش خود را ندارند یک پسرفت بسیار عظیم است نسبت به گذشته.
kourosh_iran نوشته: خب؟!
یعنی میگید کسی این کار رو نکرده؟ یعنی حتما باید میکردن و اگر نکردن پس همش دروغ بوده و کسی نبوده؟
بعد جای همه جور شکنجه بعد از این همه سال بصورت غیرقابل انکار و غیرقابل جعل باقی میمونه بنظر شما؟
حالا این امید دانا کی هست؟ فردی هست که دیگران بیان حرف و درخواست و تبلیغاتش رو جدی بگیرن؟
نمیدونم ولی فکر میکنم زیاد نمیشه این چیزا رو معیار قرار داد. طرف هست اصلا براش مهم نیست میگه برو بابا گور بابت تو چکاره ای اصلا ما خودمون بودیم دیدیم یا شخصا تجربه کردیم حالا بیایم بخاطر قانع کردن امثال تو خودمون رو آلت دست کنیم آخرش هم که چی مثلا خب دوتا بگن جعلی و ساختگیه یا این وسط چند نفر هم اینطور باشه به نفع خودشون بهره برداری کنن. خلاصه این بحثها و شلوغ کاریها یک مقدار غیرسازنده بنظر میرسه. ضمنا مگه همون شهید رجایی نبود که هنگام سخنرانی پاش رو گذاشته بود روی تریبون و کف پاش رو نشون میداد که شکنجه شده بود؟! آیا دروغ بود؟ ایشون چنین شخصی بود؟ منکه فکر نمیکنم. تازه اونم اون موقع زیاد جاش مشخص نبود و بیشترش خوب شده بود.
همون موقع هم هیچ عکس و سند و مدرکی منتشر نشد! امروز هم نشده. و بله جای شکنجه بعد از تمام این سالها به روشنی باقی میمونه! من یک جای شلاق طوری روی بدنم دارم که وقتی 7 سالم بود یکی از دوستام شوخی شوخی با کابل زد بهم! هنوز جاش هست!! بعد آثار شکنجه آن هم در آن سطحی که ادعا میشود خوب شده رفته ؟! تا حالا دستتون رو با هویه سوزوندید؟ هیچ وقت جاش خوب نمیشه ، بعد سیخ داغ فرو کنند به بدن کسی و جاش نمونه ؟! تا حالا چیزی در مورد Branding شنیدید ؟! هیچ وقت جاش از بین نمیره. تا حالا دستتون رو با چاقو بریدید طوری که بخیه بخواد ؟! هیچ وقت جاش از بین نمیره تا آخر عمرتون باقی میمونه مگر اینکه برید بدید جراح پلاستیکی چیزی یک فکری براش بکنه که تازه باز هم حالت طبیعی پیدا نمیکنه.
طرف بگه ما خودمون بودیم دیدیم هم داره دری وری و دروغ میگه! مثل هزاران هزار دروغ دیگه ای که گفتند و یکی یکی رو شد!
kourosh_iran نوشته: ایران آلت دست آمریکا بود. حالا در ازاش میخواستن این چندتا دلخوشی رو هم ندن؟
کلی مستشار و جاسوس آمریکایی توی ایران بود بیشتر از کل ارتش ایران بهشون حقوق و مزایا میدادن، بعد تازه میخواستن از نظر قانونی هم بهشون کاپیتالاسیون بدن هر کاری بکنن کسی جرات نداشته باشه کاری بهشون داشته باشه.
این هم از اون ادعاهای مفت و دروغ شورشیان 57 هست! ایران آلت دست هیچ کجا نبود. ایران یک کشور تازه استقلال پیدا کرده بود که داشت رفته رفته وابستگیش رو به غرب کمتر و کمتر میکرد!!!
در مورد کاپیتالاسیون هم دروغ بهمون زیاد گفتند! پیشنهاد میکنم برنامه امید دانا رو در مورد کاپیتالاسیون ببینید.
kourosh_iran نوشته: جان؟ اعتراف ج.ا.؟ عواملش؟
من خودم آدمها رو باید ببینم بشنوم قضاوت کنم.
مثلا این زیبا کلام قبلا توی مناظره ها دیدمش. اهل اغراق و افراط و حرف زدن غیرمنطقی و غیرمنصفانه بود. خیلی شلوغش میکرد. اصلا طوری بود که من شخصا تعجب کردم چطوری آورده بودن گذاشته بودن توی رسانهء عمومی ج.ا. اون حرفا رو بزنن و حالتش اصلا ضد نظام بود (فقط مونده بود صراحتا داد بزنه)، که من فکر نمیکردم اینقدر در نظام آزادی بیان باشه. از اونوقت بود که فهمیدم اونقدر هم که فکر میکنم این نظام بسته و خفقان نیست.
درمورد حجاریان و چیزهایی که گفته چیزی نمیدونم. سرفرصت وقت کردم بررسی میکنم. بهرحال چندتا مهره لغزیده و سوخته لزوما هر حرفی بزنن ادعایی بکنن که درست نیست و معیار چیزی نمیشه. باید دلیل و سند قانع کننده داشته باشن. الان اینا یه چیزی گفتن حالا هرچی بودن هستن هر نقشی داشته باشن توی نظام، خب که چی؟
محض اطلاعتون این مهره های سوخته خودشون از پایه گذاران جمهوری اسلامی هستند!! ربطش اینه که اعتراف این افراد خودش در نوع خودش سنده! این همه گزارشهای مختلف از سانسور و خفقان در ج.ا وجود داره بعد شما میگید چون طرف تو تاکسی اعتراض کرده ایران آزاده ؟ :))) احمدی نژادی حرف نزنید خواهشن. هر کسی هم که میگه جمهوری اسلامی جیزه فوری میشه مهره سوخته و عامل خارجی و استکبار و ... !!!!
kourosh_iran نوشته: جدا شک دارم.
بنظرم اینطورها هم نیست.
ضمنا اینکه آمریکا و غیره با ما دشمنی کردند و ما را تحت فشار و خرابکاری دائمی قرار دادند، لزوما تقصیر نظام بوده؟
در دورهء شاه اینها با ما اینطور دشمنی نداشتند چون منافعشان تامین بود. این فشار و صدمات و هزینه ها و تحریم و تهدید و غیره در دورهء شاه نبود، ولی این لزوما به معنای بهتر بودن و خردمندی آن حکومت منفعل نبود. ما هم که نمیدانستیم اگر انقلاب کنیم آینده چه خواهد شد. سکه یا سیب را بالا بیاندازی هزار چرخ میکند. بهرحال انقلابیون و اسلامیست ها هم خام و بی تجربه بودند و اشتباهاتی کردند. اقتصاد ما را هم ابرقدرتهای غربی ریده اند! اگر این فشار و مشکلات را برای شاه ایجاد کرده بودند که وضع الان خیلی بدتر هم میبود اصلا مملکت میشد قحطی زده و همه جا کور و کچل و گرسنه و اینقدر هم پول و ساختمان و زرق و برق و آب و برق و گاز همه جا وجود نداشت.
معلومه که تقصر ج.ا بوده! علیه یک کشوری اعلام دشمنی میکنید، میریزید توی سفارتش کارمندانش رو بیش از 400 روز گروگان میگیرید! به تمام گروه های تروریستی برای کشتار مردمان اون کشورها کمکهای مالی و نظامی میکنید و بعد میگید چرا آمریکا علیه ما اقدام کرد ؟! دستش درد نکنه که کرد.
از یک طرف میگویند آمریکا و انگلیس آخوندها را سر کار آورد از طرف دیگه میگند منافعشون تامین بود!!! هی تقصیر را هم بیندازید گردن ابرقدرتهای غربی !!! خود جمهوری اسلامی هم اصلن پسر پیغمبر بوده!!!! طالبان هم خیلی خوب بودند این ابرقدرتهای لعنتی آمدند زدند همه شان را تکه و پاره کردند بیچاره ها را!!!!!!
همین فرشته هایی که شما دارید در موردشون حرف میزنید تنها در یک اقدام جنایتکارانه چندین هزار زندانی رو که بیشتر محکومیتشون رو سپری کرده بودند اعدام کرده!!! اگر و تنها اگر شاه یک هزارم این را کرده بود الان خشتک پرچم شده اش بر فراز همان برج میلاد نصب شده بود.
kourosh_iran نوشته: بازهم از اون «اگر» ها و ادعاهای بی اعتبار.
آها بله بله ، همه اینها در زمان شاه بوده و الان هم افغانستان و عراق و ... محروم هستند ازشون :)))) و ایران هم در رده ی عقب مانده ترین کشورها حتا عقب تر از همون افغانستان در استفاده از این تکنولوژیها نیست :)))) اینها همش ادعای های بی اعتبار هستند!!! چون به مزاج جمهوری اسلامی خوش نمیاید!!!!
kourosh_iran نوشته: جان؟ اینو که آخراش وقتی دیگه چاره ای نداشت و وضع بحرانی و غیرقابل برگشت بود کرد.
راجع به این هم اتفاقا توی اون برنامه های مستند که گفتم از تلویزیون پخش شد صحبت میکرد از مقامات و روسای نظامی دورهء شاه.
کدوم برنامه رو میگید شما دقیقن ؟!
در ضمن شاه به هر حال به غلط کردن افتاد!!! آخوندها هرگز به غلط کردن نمیوفتند و یحتمل مثل قذافی تا لحظه آخر پر رو و دریده خواهند ماند.
kourosh_iran نوشته: جان؟!
این سبزها که از اول دروغگو و منافق و خرابکار بودند. با یک بهانه و بی منطقی آمدند. بقول حزب اللهی ها هم میگفتند که ایران فقط تهران نیست، تهران فقط شمران نیست! آخه کجا حرکت اینا قابل مقایسه با حرکت مردم سراسر ایران تحت نفوذ دین و خمینی بود؟ کجاش اونقدر اتحاد و صداقت و راستی داشتن؟ کجاش حقانیت بود؟ کجاش پایداری بود؟
در جریان شورش 57 هم تقریبن تمام آنچه اتفاق افتاد در تهران اتفاق افتاد نه در بقیه شهر ها! همین جمهوری اسلامی اش هم به جز فیلم از شورشهای تهران از جای دیگری فیلم و عکس آنچنانی ندارد و به خالی بندی و داستان پردازی اکتفا کرده.
بعد کی میگه شورشیان 57 صداقت و راستی داشتند ؟! آدم صادق و درست میره سرباز (زورکی) مملکت رو زنده زنده آتش میزنه ؟! آدم صادق و درست میگه من کمونیستم بعد میره پشت سر خمینی نماز میخونه ؟! آدم صادق و درست میاد به دروغ میگه شاه سینما رکس رو آتش زده که بعد گندش در بیاد ؟! آدم صادق و درست تبلیغات دروغ میکنه ؟! شورشیان 57 یا بیشعور و نفهم و بیسواد بودند یا یک مشت شارلاتان دروغگو که اون بیسوادها رو تحریک میکردند. دو زار شعور و صداقت و درستی پشت اتفاقات سال 57 میبود شاید اصلن کار به الان و این گنداب فعلی نمیکشید!!!
kourosh_iran نوشته: والا خیلی ها که اون موقع بودن نظرشون و تعریف هایی که میکنن اینه که اونطورها هم که شما میگی نبوده. پدربزرگ خود من یکیش. اون موقع هم محرومیت ها و فقر و اعتیاد و مشکلات بوده. برای بعضیا خوب بوده برای بعضیا هم بد. در کل جمعیت ایران هم که وضع جالب نبوده اصلا توی روستاها بخصوص امکانات و بهداشت و رسیدگی نبوده پر از کور و کچل و بدبختی بوده. حالا درست از نظر اقتصادی ثبات بیشتر بوده و توی شهرها وضع بهتر بوده این دلیل نمیشه بطور کلی بگیم خیلی بهتر بوده تازه اگر هم بگیم بهتر بوده بهرحال این مشکلات و محدودیت ها و ظلمی که بر این دورهء ما رفت از سوی غربی ها و دشمنی و هزینه هایی که به ما وارد اومد پس نمیشه دستاوردهای این دوره رو با اون دوره با ضریب یکسان مقایسه کرد. البته یکسری از این دشمنی ها و هزینه ها میشه گفت ناشی از اشتباهات و حماقت و افراط خودی ها بوده و بحث ایدئولوژی و دین، ولی بنظر من انصاف نیست بگیم همش یا بخش عمدش تقصیر اینا بوده! همونطور که الان هم بحث هسته ای رو بهانه کردن، باوجودی که اشتباه از ما و از احمدی نژاد هم بود که آتو دست اینا داد، ولی اینا خودشون مارمولک ها و دروغگوها و اغراق کننده های قهاری هستن که ازش سوء استفاده و ظلم کردن قصد اینا اینه که از پیشرفت و قوی شدن و الگو شدن ما جلوگیری کنن چون بهرحال ما سد راه قدرت بلامنازع و حاکمیت جهانی اونا هستیم که همهء دنیا زیر کنترل امثال اونا باشه. درسته ما اسلام رو قبول نداریم، ولی غربی ها هم واقعا ظالم و نامرد هستن و تاریخ معاصر بیش از پیش اینو ثابت کرده و حاکمیت مطلق اونا بر دنیا هم خوب نیست و همین اسلامیست ها یکی از دسته هایی هستن که راه اونا رو سد و دچار مشکل و کندی کردن در راه هدفی که اونا دارن. اینا دارن دیگه به هر بهانه هرکاری میخوان میکنن. خودشون بمب اتمی و میکروب و شیمیایی دارن استفاده کردن اینقدر تجاوز و جنگ و جنایت کردن بعد به هیچ وجه نمیتونن قبول کنن و بذارن که کسانی که توی گروه اونا نیستن هم قدرتمند بشن و بتونن در دنیا در برابر اونا قد علم کنن. انصاف این نیست، حتی اگر اسلام درست نباشه و بد باشه، حتی اگر خطر جهانی شدن حکومت اسلام باشه، ولی هدف وسیله را توجیه نمیکند و اونا دنبال تعادل و مصلحت کلی و نهایی دنیا نیستن بلکه دنبال منافع و قدرت خودشون هستن. اصلا مسئلهء اتم هم نیست فقط. نمیخوان حتی در اقتصاد، در فرهنگ، در علم، در قدرت سیاسی حکومت ها و ایدئولوژی های مستقلی مثل ج.ا. به جایی برسن.
به جاش پدربزرگ من درست برعکس اینها رو میگه و هنوز میگه جاوید شاه!! جالبه هیچ پست و مقامی هم نداشته و یک کارمند ساده بوده ولی یک خانواده 8 نفروی رو + دو تا بچه یتیم که به سرپرستی گرفته بوده رو تامین میکرده با همون حقوق کارمندی!!!! همشون هم از دم الان زنده و سالم هستند!!!
با همه اینها ایران اون زمان از دست قاجار گرفته شده بوده! افتاده بوده دست رضاشاه که بیشترین خدمات رو بعد از اسلام به ایران کرده بوده و هیچ و بحث و شکی درش نیست! بعدش افتاده بوده دست پسرش که بی لیاقت و ترسو بوده ولی با همه اینها به اندازه جمهوری اسلامی تر نزده بود! همین ایران خودرو که امروز شده افتخار جمهوری اسلامی و خودروی ملی و ... یادگار اون دورانه! که تازه تو همونشم آقایون ریدند اساسی!!!
فقط یک رقم دزدی در جمهوری اسلامی (3 هزار میلیارد دلار) از تمام دزدیهای دربار و دور و بریها و کارمندان ریز و درشت در انواع و اقسام ارگانهای دولتی و شاید در آمد یک سال نفتی ایران در اون دوران بیشتره!!! بعد شما اومدی میگی جمهوری اسلامی بهتر از پهلوی بوده ؟! توی دزدی و جرم و جنایت و سرکوب و اعدام و بر باد دادن ثروتهای ملی بله خیلی خیلی بهتر عمل کرده.
kourosh_iran نوشته: بازم از اون اگرها
نه آقا اصلن شاه اصلاح پذیر نبود و صد میلیون برابر زور فعلی زده شد که شاه رو اصلاح کنند نشد که نشد! اسنادش هم موجوده!
kourosh_iran نوشته: البته بنظر من هم اینا برن احتمالش زیاده وضع بدتر بشه. ولی در اینکه شاه رفت بدتر اومد من قبول ندارم. هرچند زیاد هم روی این مطمئن نیستم، چون بعضی وقتا خودم تحت فشار قرار گرفتم خیلی داغ کردم و نظرم تغییر کرده، ولی در حال حاضر و در حالت طبیعی و وضعیت پایداری که اکثرا توش هستم، با دانش و عقل و منطق و بینش و تجربیات و انصاف خودم که تحلیل میکنم میبینم نباید اینطور نظر بدم که دوران شاه بهتر بود، بلکه باید بگم ج.ا. در مجموع بهتره.
وضعیت از این بدتر یعنی داعش! (اینها ابو داعش هستند) - خود داعش پدیده جانبی حضور حکومتهایی نظیر جمهوری اسلامی در منطقه هست. یعنی اگر اینها بروند قطعن وضع بدتر نمیشود به شرطی که مثل آدم بروند نه اینکه کار را به جنگ و ویرانی مملکت بکشانند.
در مورد قبول داشتن یا نداشتن شما هم اصلن فرقی نمیکنه و مهم نیست! آمار و ارقام نشون میده که اینها بدتر از شاه هستند. شما هر نظری میخوای بده، نظر شماست. ولی حقیقت چیز دیگریست. حقیقت میگه که فساد مالی در جمهوری اسلامی ابعاد به مراتب گسترده تری نسبت به دوران پهلوی داره، حقیقت میگه که تعداد زندانیان سیاسی و اعدامی در جمهوری اسلامی سیری به شدت تساعدی داشته تا نسبت به پهلوی!!! تنها در یک دوره و طی چند روز جمهوری اسلامی ده ها برابر کل دوران پهلوی اعدام سیاسی داشته (اعدامهای 67) - بسیاری از اعدام شوندگان اصلن احراز هویت هم نشده بودند!!!!! و بعدها عکسشون در روزنامه چاپ شده و از خانودشون خواستند شناسایشون کنند!!!!!! حالا شما خودت حساب کن که وقتی کسی رو احراز هویت نشده اعدام میکنی چه قدر اون اعدام بر حق و درست و بر اساس اسناد درست و حسابی و دادگاهی عادلانه بوده!!!!
عکس از روزنامه اطلاعات جمهوری اسلامی :
[ATTACH=CONFIG]4624[/ATTACH]
حقیقت میگه که رفاه عمومی در ایران در جمهوری اسلامی به شدت کاهش یافته و بنا به گزارش خود جمهوری اسلامی بیش از 80% مردم پایتخت ایران زیر خط فقر زندگی میکنند! :
80 درصد مردم تهران زیر خط فقر هستند
حقیقت میگه که از نظر صنعتی و تکنولوژیکی ایران از عقب مانده ترین کشورهای دنیاست طوری که حتا یک محصول که با استانداردهای جهانی همخوانی داشته باشه نمیتونه تولید کنه!!!
حالا شما بگو همه ی اینها اگر و مگره و اینها رو قبول نداری و خودت با گوش خودت توی تاکسی شنیدی که سکینه خانم به زری خانم گفت خاک تو سر خمینی و چیزیش نشد!!!!