08-09-2014, 08:12 PM
دوستان بیخیال، داشتیم به شوخیهای شما میخندیدیمها...
کسشر هم تعاونی؟!
Parisa نوشته: دوستِ محترم، من به چه زبانی باید بگم که از اول قصدم اصلا کل کل و جار و جنجال نبود و بحث خودش به اینجا کشیده شد. من حتی جنابِ اوروبوس رو هم برای رسیدن بحث به اینجا مقصر نمیدونم ولی شما اصرار داری که انگشت اشاره رو به سمت من بگیری و هر چی هم که من میگم حداقل بیخیال نمیشید.
Anarchy نوشته: کلیه پست به زودی به جستار مناسب منتقل میشه !!عنوان پیشنهادی آن جستار : «۳۰۰: لشگرکشی به دفترچه!».
Dariush نوشته: دوستان بیخیال، داشتیم به شوخیهای شما میخندیدیمها...
A3pik نوشته: سلامدرود. خوش آمدید.
امیر جان اکثر توضیحات شما مثل گه تست و نگ و لنگراندازی و ... زمانی کاربرد داره که اول با یه دختر آشنا شده باشیم ولی در مورد شروع آشنایی زیاد صحبت نکردید مثلا اگه میشه در مورد اینکه چه مکان هایی به نظر شما برای اینکار مناسب تره ( به جز دانشگاه) و یا چطور جلو بریم، از چه جملاتی استفاده کنیم و چطور سر صحبت رو باز کنیم و... یه توضیحی بدید
ممنون
undead_knight نوشته: در تائید حرف داریوش باید بگم که وقت و انرژی گذاشتن بی تاثیر نیست،مثلا کسی که براش این مسائل اهمیتی نداره شاید تو هفته یک ساعت هم سیستماتیک به این مسئله فکر نکنه ولی بازیکن حتی اگر روشش کارائی کمی هم داشته باشه به خاطر وقت و انرژی که میزاره به هر حال احتمالا بازده بالاتری نسبت به یک نابازیکن داره.من هم در تکذیب حرف آندد بگویم !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: دوستان لطفا این دوپست ما را به تالار «بحث پیرامون بازی» منتقل کنندOK.
undead_knight نوشته: در تائید حرف داریوش باید بگم که وقت و انرژی گذاشتن بی تاثیر نیست،مثلا کسی که براش این مسائل اهمیتی نداره شاید تو هفته یک ساعت هم سیستماتیک به این مسئله فکر نکنه ولی بازیکن حتی اگر روشش کارائی کمی هم داشته باشه به خاطر وقت و انرژی که میزاره به هر حال احتمالا بازده بالاتری نسبت به یک نابازیکن داره.چه شد؟ ناگهان بازی دارای درجاتی از کارآیی شد؟!