Pre Selection
میخواهم کمی درمورد این رانهی پرقدرت که میتواند رابطهی جنسی و عاطفی شما یا دختران را تماما تحت تاثیر قرار میدهد بگویم: Pre Selection
پیش از آن باید این ویدئو از میستری بزرگ را ببینید تا به تاثیر محیرالعقول آن پی ببرید، بیشک برای ما بازیکنان کلاس زندگی خواهد بود.
https://www.youtube.com/watch?v=RfYspQaxPp0
بله، هیچ چیزی به اندازهی pre selection یا پیشگزینی در روابط جنسی شما سایه نمیاندازد، شما باید و میباید به هر نحو ممکن، چه بطور ذهنی و چه عینی «وانمود» بکنید که توسط دختران دیگر «پذیرفته» شدهاید و در لفافه مدام از دوستدخترهای قبلی خود خاطرات کذایی بلغور کنید. امگاهای باکره که خود را برای دختران تنگ و کُسندیده جلوه میدهند هرگز کمترین میزانی از جذابیت را برای زنان ندارند، نخواهند داشت. در عوض مردی که شمار روابط عاطفی بالاتری داشته باشد برای زنان «اثباتشده» به نظر میرسد، یادتان باشد پیشگزینی یعنی شما توسط زنان تایید شدهاید.
شما میتوایند به چند طریق با این رانه در ذهن دختر بازی کنید. اولین متودی که من هم در آن پاسخ به شدت مثبت گرفتم لاس زدن با دخترهای دیگر در برابر چشمان دوستدخترتان است، نه لاس زدن مفعولی و تلاش برای کُسلیسی، بلکه لاسیدن فاعلی و مقتدر. (ویدئو میستری را در این باره ببینید)
در این روش شما با دوستان خود برای تفریح و گشت و گذار بیرون رفتهاید و نیز دوستدخترتان همراه شماست، آنگاه برای دخترک دیگری که مجردی آمده رفتاری سراسر آلفا مابانه نشان میدهید و دخترک مدام در برابر چشمان دوستدخترتان جلوی شما پلاس میشود، اینجاست که دوستدخترتان میبیند شما توسط دختر دیگری هم «تثبیت» شدهاید و احساس «خطر» میکند! خیلی راحت بگویم با این روش تداوم رابطهتان را ده برابر کردهاید و سیگنالهای آلفای مقتدر را به سرعت در مغز او تکثیر میکنید. اما نه فقط در این مورد، شما باید بتوانید در خیابان، پاتوق، دوستان و یا هر نوعی از روابط اجتماعی دیگر با دخترها رفتاری مقتدر و آلفا داشته باشید، این را فراموش نکنید که این روش باید در برابر چشمان دوستدخترتان اتفاق بیفتد.
پس هیچ چیز به اندازهی پیشگزینی برای زنان جذابیت ندارد. علاوه بر این شما باید از خاطرات خود با دخترهای قبلی کُسوشعر بگویید و تظاهر کنید «قبلیها» همواره عاشق شما بوده و هستند.
اما اگر روش قبلی برایتان مقدور نبود، متود دیگری که من آزمودم و در آن پاسخ مثبت گرفتم را با شما در میان میگذارم تا یک ایده به شما در این مورد بدهد، در این روش شما نیاز به شخص ثالثی ندارید و باید دروغ بگویید:
بطور دروغی تظاهر میکنید که برایتان موقعیتی پیش آمده و چند روزیست که با دختری دوست شدهاید، این کار را در میانهی رابطه انجام بدهید تاثیر شگفتآورتری میگذارد! روش کار من به این ترتیب بود که یکبار برای بازی کردن با پیشگزینی و حسادت دخترانه ماجرای دروغینی را با شرح جزئیات برای دوستدخترم توضیح دادم. در این تئوری دقت کنید که نباید ناگهانی برگردید و بگویید من با کس دیگری دوست شدهام، باید خود دختر شما را سوالپیچ کند که کجا بودی؟ داشتی چکار میکردی چرا جوابم را نمیدادی چرا اشغال بودی و ... سپس شما برای بیان «صداقت» خود ماجرای کذایی را تشریح میکنید. دختری که من روی او این روش را آزموده بودم علنا زمین را گاز میگرفت و دو ساعت تمام در حال گریه و زاری بود، پس این روش هم صد امتیاز مثبت برای من به ارمغان آورد! 1. قانون «یک پا بیرون در» را رعایت کردم 2. رانهی پیشگزینی دختر را به بهترین شکل ممکن قلقلک دادم.
این دو روش به شما دوستان یک نمونه میدهد که چطور با «پیشگزینی» بازی کنید و خودتان را تثبیت شده بنمایانید. پس یادتان باشد، اولین قانونی که در دختربازی باید رعایت کنید چیزی جز پیشگزینی نمیباشد، و شما همانطور که در عینیت (روش اول) پیشگزینی میکنید ذهنیت این رانه را هم (روش دوم) باید مد نظر داشته باشید. من اقسام پیشگزینی را در گشایشهای خودم نیز بارها آزمودم و جواب مثبت گرفتم. اما در آن افراط نکنید که افراط در بازی در هر روشی برایتان ریسک بزرگی به شمار میاید.