02-14-2014, 03:34 PM
آهان وقتی کرنومتر کنار تو میزد یعنی برای مهدی داشت حرکت میکرد؟ پس چرا تو حرکت میکردی؟
نقل قول:۱۳۳۰ - ترور نافرجام حسین فاطمی در حین سخنرانی بر مزار محمد مسعود توسط محمدمهدی عبدخدایی نوجوان ۱۴ ساله و عضو سازمان جمعیت فدائیان اسلام.:))))
۱۳۶۷ - صدور فتوای روحالله خمینی مبنی بر ارتداد سلمان رشدی نویسندهٔ کتاب آیات شیطانی
۱۳۸۹ - اعتراضات جنبش سبز در ۲۵ بهمن ۱۳۸۹
Nevermore نوشته: مگر امیر نبرد؟یک وزیر داشت و یک سرباز هم در خاک حریف.
viviyan نوشته: آهان وقتی کرنومتر کنار تو میزد یعنی برای مهدی داشت حرکت میکرد؟ پس چرا تو حرکت میکردی؟سایت امشب خیلی شلوغ بود و سرورها سنگین بودند دائم بازی قطع میشد، بعد بدی قطع شدن در آن سایت هم اینست که شما متوجه نمیشوید قطع شده. من منتظر حرکت جناب مهدی بودم که گویا بازی تمام شده بود.
Alice نوشته: مهدی جان خوب ایشان را آچمز کردید! آفرین، لذت بردم :)شما یا نمیدانید آچمز چیست، یا قند خونتان آمده پائین باز دچار شوک عصبی شدهاید. :e057:
MEHDI نوشته: من خودم همیشه chess.com رو ترجیح دادم. آنجا هم شلوغ هست و بعضی وقتها سرعت پاین میاد ولی وضعش از این سایت بهتره و هم جای درست حسابی برای شطرنج بازی کردن هست.آری lichess بدجور وضعش خراب شده، اولها اینجور نبود. chess.com از نظر امنیتی چندان جالب بنظر نمیرسد. نفس هم میخواهی بکشی پول میخواهد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Ouroboros نوشته: بله مهدی جان ولی آیپی را ثبت میکند و نیاز به ثبت نام دارد. اینجا ما مشکل امنیت داشتهایم همواره، سگان نظام همیشه در کمین نشستهاند.
MEHDI نوشته: چطور متوجه میشی سایتی آیپی رو ثبت می کنه؟