02-11-2014, 05:42 PM
Ouroboros نوشته: فرصتی برای به درد زنان خوردن و اثبات کارآمدی از دست رفت.شما که بیشتر به درد میخوری
شراب اولی تر ...
Ouroboros نوشته: فرصتی برای به درد زنان خوردن و اثبات کارآمدی از دست رفت.شما که بیشتر به درد میخوری
iranbanoo نوشته: شما که بیشتر به درد میخوری
Ouroboros نوشته: من شاهکلید نهایی هستم که همهی قفلها را با زحمت اندک و پشت چشم صاحبخانه میگشاید، شوالیهی مردنی به دزدی میماند که برای گشودن قفل مغازه با سر به آن میکوبد.اینهمه تبلیغات واسه یه شاه کلید زیادی غیر طبیعیه:))
Ouroboros نوشته: من شاهکلید نهایی هستم که همهی قفلها را با زحمت اندک و پشت چشم صاحبخانه میگشاید، شوالیهی مردنی به دزدی میماند که برای گشودن قفل مغازه با سر به آن میکوبد. :e057:اخه شوالیه رو چه نیازی به کلید و شاه کلید؟!اینا مال ادمای عادیه. من عادت به شکستن در دارم البته اگر صاحب خونه خودش از ترس درو باز نکنه:))))
viviyan نوشته: امیر برخلاف گفته های شما شوالیه جای برادری (:دی) شخصیت بسیار جذابی دارند. نکته سنج، بذله گو، باسواد، مهربان و ... که مثلا شخصیتی چون جورج کلونی را به ذهن متبادر میکنند.شما در شناخت دین...ببخشید اصلاحات mrm+pua تازه کارید،مثلا اینکه به کسی بگید "برادر" نشونه بتا بودنه:))جورج کلونی هر جور حساب کنید آلفا میشه:))
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Alice نوشته: شوالیه، زمانی که در تارنما نامنویسی میکردید احتمالا هنوز به مفهوم «شوالیهگری» پی نبرده بودید!عوض کنم؟!چرا،چون یه عده باهاش شوخی میکنند یا ازش برداشت بدی میشه؟!:))توصیه میشه توصیفی که داریوش ازم کرده بود رو بخونی:))
اکنون تمایلی ندارید تا نام کاربریتان را تعویض کنید؟