02-11-2014, 11:28 AM
undead_knight نوشته: چیزی که آلس گفت جوک نبود؛مسخره کردن و دست انداختن یک بخت برگشته بود که جز تفریحات ناسالم مورد علاقمهWOW , 3 edgy 5 me!
زنده باد زندگی!
undead_knight نوشته: چیزی که آلس گفت جوک نبود؛مسخره کردن و دست انداختن یک بخت برگشته بود که جز تفریحات ناسالم مورد علاقمهWOW , 3 edgy 5 me!
kourosh_bikhoda نوشته: در هر کلاس عمومی و انقلاب و تفصیر قرآن و وصایایی هم ، در هر رشته مشغول به تحصیل باشید مشابه همین بحث ها پیش میاد. همه جا دست کم دو سه دانشجوی با مغز پیدا میشن که کلاس رو به دست بگیرند و استاد رو آچمز کنند بعضی وقتها. ولی فردای کلاس به کمیته انضباطی فراخونده میشن! مهمتر اینکه، همونطور که گفتید نمیشه پایان نامه و تز مناسبی کار بشه. محدود به چارچوب های کتب وزارتخانه ای هستند!
Alice نوشته: شوالیه راهپیمایی بودی؟ :)متاسفانه از این فیض محروم شدم چون در حال تفریحات سالم بودم:))
MEHDI نوشته: در مورد پایان نامه احتمالا حق با شماست ولی من و امثال من که بحث های تندی سر این کلاس ها با استاد داشتیم و کارمون به کمیته انضباطی نکشید.
Alice نوشته: من یه بار به استاد اندیشه گفتم (خیلی آروم) «استاد اگه کسی خدا رو قبول نداشته باشه چی؟»
استاد: «خوب این همه برهان، برهان نظم، برهان علیت، برهان فطرت!!! خب اون آدم نمیخواد حقیقت رو قبول کنه دیگه!»
یعنی سابقه نداشت توی عمرم کسی انقدر منطقی و مستدل من رو قانع کنه! :)
البته من توی کلاسها چیزی نمیگم و همیشه در این موارد سکوت اختیار میکنم، اگر میخواستم ادامه بدم که...!
MEHDI نوشته: در مورد پایان نامه احتمالا حق با شماست ولی من و امثال من که بحث های تندی سر این کلاس ها با استاد داشتیم و کارمون به کمیته انضباطی نکشید.موضوع فقط جنبه و گرایشات استاد نیست. این وزارت اطلاعاتی که انقدر در موردش شایعه و افسانه ساخته شده هیچی نداره جز یک مشت خبرچین. جالبه زمانی که من در اوج فعالیت هام در وب بودم، در دانشگاه مشکلاتی داشتم که کارم به بعضی نهادها هم رفت ولی قضیه صنفی بود و هل شد. این یعنی اینها هیچ آماری از منِ اینترنتی نداشتند. منظورم اینه که تمام قدرت اطلاعات ایران روی خبرچینی و گاف ها خلاصه شده. اینه که در کلاس 40 نفری ممکنه 2 نفر هم خبرچین و خایه مال نظام باشند که حتمن هستند. به همین خاطر میگم احتمال کشیدنتون به کمیته انضباطی و دفتر بسیج و فلان زیاده.
viviyan نوشته: شوالیه گرامی درباره رشته تاریخ فلسفه من یه سوال پرسیدم:))
viviyan نوشته: یه ذره درباره رشته "تاریخ فلسفه" توضیح میدید؟ تو کدام دانشگاهها هست؟گفتم رشته دوستم هست نه خودم! :)))
undead_knight نوشته: :))
گفتم رشته دوستم هست نه خودم! :)))
من اطلاعام از این رشته در حد چند خاطره هست که از کلاسش تعریف کرده و چیزهایی که از کتاباش گفته.
من حتی نمیدونم دوستم توی کدوم دانشگاه درس میخونه! میخواستم بگم چرا سرچ نکردید که خودم هم با سرچ چیزی پیدا نکردم:))
اگر شنبه یادم بندازید ازش میپرسم احتمالا میدونه:))
viviyan نوشته: نکند شوالیه را به عنوان متلک به شما میگویند؟ اگر اینطور هست من نمیدانستم. معذرت میخوام.هم آره هم نه!یوزر من ایده آل برای تیکه پرونی دوستان هست چون هم بخشی ازش "شوالیه" هست و هم اینکه به "شوالیه گری اینترنتی" هم اشاره داره،مثلا در مواقع دفاع از فمنیسم این شکلی هم ممکنه تصور بشم:
باشه، حتما یادآوری میکنم. چون برای من خیلی مهم هست.