shinbet نوشته: در مورد من که سیتیزن کانادا هستم چی؟ شرایط چطوری هست ، مثلا من که ۲ سال دیگه درسم تموم میشه ، برای فوق لیسانس میتونم یعنی مجانی بیام یه کشور اروپایی درس بخونم؟
حتمن میتونید ، ولی اگر برید اطریش اون قانون شمال حالتون نمیشه چون از کشور جهان سومی نیومدید و باید شهریه کامل رو بدید - 3 سال پیش ترمی 725 یورو بود - الان باید 1000 تایی باشد .[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 09:17 pm ---------- ارسال قبلی در 09:11 pm ----------
[/color]
russell نوشته: منظور من همون اقامت گرفتن بعد از تحصیل هست.امید من این هست که بشه یک نیمچه فاندی گرفت.الان مثل اینکه بازار ایتالیا خوب داغ است با توجه به هزینه تحصیل.یک کمک 5000 یورویی هم دارند به افرادی که درآمدشان کم است.هزینه های تحصیل و زندگی در فرانسه در شهرهای بزرگ چطور است؟ اینطور که من شنیدم دانشگاه های اروپا بخاطر عقب ماندن شدید از آمریکا یک تکانی به خود داده اند و شرایط بهتری برای پذیرش گذاشته اند.
به جرات میتونم بهتون بگم هزینه ی زندگی در اروپا خیلی خیلی کمتر از ایرانه ، حتا خرید های شما ارزون تر از ایران تمام میشه در هر زمینه ای .
اگر قصد موندن دارید میتونید بعد از گرفتن ویزای تحصیلی در اینجا با یکی برای گرفتن اقامت ازدواج سفید بکنید (ازدواج سفید یعنی برای اقامت ازدواج میکنید نه عشق و علاقه و ... و طرف مقابل هم این رو میدونه)
russell نوشته: منظور از رسمی چیه؟دولتی یا یک سری دانشگاه خاص مثل شریف و تهران و... هزینه تحصیل چطور هست(برای دکترا)؟و هزینه متوسط زندگی؟داشتن قامیل در اونجا کمکی میکنه؟
یعنی دانشگاهی باشه که خود دولت ایران به عنوان دانشگاه به رسمیت بشناستش ، مثلن پیام نور رو خود ایران هم قبول نداره چه برسه به اینها !
به طور متوسط اگر شما اجاره خونه نداشته باشید و توی خوابگاه و این حرفها زندگی کنید سوای هزینه تحصیلاتتون ماهی 300 تا 400 یورو هزینه دارید - البته این هزینه تیریپ لردی هست چون شما هزینه ی بلیط و ... هم ندارید و چون دانشجو هستید همه چیز رو باهاتون ارزون تر حساب میکنند . مثلن حساب بانکی اینجا برای دانشجو ها مجانیه ولی برای افراد معمولی ماهی 7 یورو هستش .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری