01-11-2013, 09:05 PM
[video=youtube;kl-80McB_HM]http://www.youtube.com/watch?v=kl-80McB_HM[/video]
"A Land without a People for a People without a Land"
SAMKING نوشته: شابات شالوم چیه؟ نونه؟
David Hume نوشته: جزو معدود افراد غیر یهودی هست که شهروندی افتخاری اسرائیل رو داره با اینکه کاتولیک هست
SAMKING نوشته: ینی میخوای بگی که اسرائیل بیخدا نداره و همه یهودی(دین یهود) هستن؟ پس تو چرا از اسرائیل خوشت میاد، اگه بیخدا هستی؟یهودیت تنها یک دین نیست ، بلکه ملیت هم هست ، شما لازم نیست که یک یهودی مذهبی باشید تا یهودی حساب بشوید ، حدود ۳۰% جمعیت اسرائیل بیخدا هستند
SAMKING نوشته: یا شاید فردید نژاد یهودی بوده؟
اینجوری میشه نژاد پرستی... ینی یه کشوری رو ساختن و فقط نژاد یهود رو توش راه میدن
تفاوتش با این چیه پس:
هیتلر کره زمین رو بگیره و فقط توش آریایی ها رو راه بده!!!
SAMKING نوشته: یه پرسش دیگه هم که در موردت دارم اینه که تو که یهودیِ ایرانی بودی و الان بیخدا شدی اسرائیل رو بیشتر دوست داری یا ایران رو؟
SAMKING نوشته: اصلن این که میگن یهودیا تو اسرائیل هستن ینی چی؟ ینی تو اگه بری تو اسرائیل بگی دینت یهودی نیست و بیخدا شدی ولی نژادت یهودی هست و میخوای تو اسرائیل زندگی کنی، راهت نمیدن؟
من اگه فردا برم یهودی بشم میتونم برم تو اسرائیل زندگی کنم یا باید از نژاد یهودی باشم و دین یهود کافی نیست؟
David Hume نوشته: کسانی هم که از مادر یهودی متولد نشدند ، میتوانند از طریق گرایش به دین یهودیت ، این status را به دست آورند و به اسرائیل مهاجرت کنندینی ممکن هست که همه مردم فلسطین یهودی شوند و بروند در اسرائیل زندگی کنند؟ راهشان میدهند؟
David Hume نوشته: چون تجربه ثابت کرده است که هیچ کس به غیر از خود ما از ما حمایت نخواهد کرد.!!این "خودِ ما" ینی چی؟