Kaveh نوشته: باید دید هدف چیست.
یک زمانی کسروی هم جشن کتاب سوزی داشت. هدفش چه بود؟ جنگی با دین و عقاید مردم که نداشت ولی خواهان حذف خرافات از باورهای مردم بود.
اما اینها افرادی هست که حتی تصور جغرافیایی درستی از خارج از آمریکا ندارند. در ذهنشان یک صحرای بزرگ وجود دارد که همه مسلمانها سوار شترند و از ایران تا مغرب همه عربی حرف می زنند و صبح تا شام دارند برای حمله به آمریکا نقشه می کشند. همه مسلمانان آمریکا را هم عوامل جاسوس القاعده!
کم کم بروز میشوند، اینترنت و ماهواره و اینها دیگر راه خودشان را به هر کوره دهاتی دارند باز میکنند!
Kaveh نوشته: در این میان،
من و شما چرا باید برای آزادی بیان چنین آدمهایی تلاش کنیم؟
چهار آمریکایی هم که کشته شدند. آن بدبختها این میان چه گناهی داشتند؟!
هزینههای آزادی بیان هستند. اینها هم خودشان پیشتر با پذیرش این ریسکها در کشورهای اسلامی زندگی میکنند.
میدانید که همه انیرانیهایی که درون ایران هستند هم یک پولی افزوده بر دستمزد کاریاشان میگیرند که در ایران هستند!
Kaveh نوشته: +همه صحبت من این است که ما نباید جبهه و میدان جنگی که خودمان در آن هستیم را فراموش کنیم. اینها هیچ کمکی به افزایش آزادی بیان در ایران نمی کند و چه بسا بهانه می شود برای سرکوب و انگ زدن به فعالان. در این میان زور هم نیست که کسی آن را محکوم کند. ولی دلیلی هم ندارد بیفتیم دنبال سر چنین افراطیونی که آخرش دغدغه دین خودشان را دارند و اگر قدرت دستشان بیفتد همه آزادیها را می گیرند و در مدارس آمریکا درس دادن تکامل و چرخش کرات به دور خورشید را ممنوع می کنند!
اینجورها هم نیست. چند سال بیشتر نیست «روز محمد» در آمده که همه کاریکاتور و نقاشی از
محمد میکشند و میبینیم که سال به سال واکنش مسلمین جهان دارد نرمتر و شهرنشینانهتر میشود:
Everybody Draw Mohammed Day - Wikipedia, the free encyclopedia
یا همین فیسبوک همه قانونهای بازی را برای مسلمین دگرانده؛ آن اندازه توهین و ناسزا به مقدسات میشود
که دیگر خود مسلمین هم که آن روزهای یکم داد و بیداد میکردند انگیزه گیر دادن ندارند و کم کم دارند میپذیرند.
روی هم رفته «توهین به مقدسات» بدید من یکی از دستاوردهای مهم آزادی بیان است که باید آزاد باشد و بماند و تا جایی هم که میشود آنرا گستراند.
همه باید بفهمند که مقدسات ایشان تنها برای خودشان مقدس است و هیچکس دیگر کوچکترین وظیفه یا خویشکاریای در احترام گذاشتن به آنها ندارد.
برای خود مسیحیت هم این داستانها را داریم و کسی این روزها تره هم خورد نمیکند:
ولی در گذشته برای کسی که میگفت زمین گرده هم مجازات مرگ داشتند!