08-08-2012, 09:00 PM
من شنیدم مردم بخاطر گرانی بیش از اندازه گوشت و مرغ به شکار سگ و گربههای خیابانی روی آوردهاند در ایران, تا جلوی بچههای گرسنه شرمنده نشوند
"A Land without a People for a People without a Land"
David Hume نوشته: من شنیدم مردم بخاطر گرانی بیش از اندازه گوشت و مرغ به شکار سگ و گربههای خیابانی روی آوردهاند در ایران, تا جلوی بچههای گرسنه شرمنده نشوند
Anarchy نوشته: هنوز انقدر اوضاع خراب نشده...شاید گنجشک شکار کنن اما کار به سگ و گربه نرسیده هنوز
sonixax نوشته: فکر نکنم صحت داشته باشه کسرا جان !
David Hume نوشته: چقدر مقالههای فارسی ویکیپدیا بیخود هست ، مقاله فارسی در مورد کمپ اشویتز همش دروغ و propaganda انکار کنندگان هولکاست بود ، یک حساب ساختم ویرایش کردم ، حالا باز یه بسیجی میاد عوضش میکنه
David Hume نوشته: چقدر مقالههای فارسی ویکیپدیا بیخود هست ، مقاله فارسی در مورد کمپ اشویتز همش دروغ و propaganda انکار کنندگان هولکاست بود ، یک حساب ساختم ویرایش کردم ، حالا باز یه بسیجی میاد عوضش میکنه
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: مهربد جان من هر چی دنبال این کتاب "هندبوک روانشناسی فرگشتی" که آپلود کرده بودی میگردم پیدا نمیکنم.میدونی کجاست یا میتونی دوباره آپلودش کنی؟