دفترچه

نسخه‌ی کامل: روشنگری وضعیت ایران
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
[h=1]وزرای خارجه فرانسه و آلمان قصد سفر به ایران دارند[/h]
رویترز به نقل از منابع آگاه در صنایع آلمان گزارش داد که زیگمار گبریل وزیر اقتصاد آلمان قصد دارد روز ۱۹ ژوئیه به تهران سفر کند.
[h=1]پاسخ‌های مهرداد عمادی به سوالات مخاطبان نوبت شما درباره تحریم‌ها[/h][video=youtube;3F7KezJLEns]https://www.youtube.com/watch?v=3F7KezJLEns[/video]
[h=1]Iran deal could unleash big pent-up commercial aircraft demand[/h]
Iranian and Western industry officials estimate that Iran, a country of 80 million people, will need 400 aircraft worth up to $20 billion in the next decade, suggesting there will be business for both major Western suppliers due to the long waiting times for new planes


ایرانی ها و غربی ها تخمین میزنند که تا 10 سال آینده ایران نیاز به 400 فروند هواپیمای مسافربری داره




تحریم های هواپیمایی ایران که قرار بود فقط به خرید بعضی قطعات یدکی هواپیما محدود بشه, بعد از اجرای توافق به کلی لغو میشه و ایران میتونه از بوئینگ و ایرباس مستقیما هواپیمای نو صفر کیلومتر بخره
اینجا گفته 20 میلیارد دلار ولی در ایران صحبتش هست که 25 میلیارد دلار هواپیما خرید کنند
هواپیمایی امارات و قطر و ویرجین آمریکا تقریبا بهترین کیفیت خدمات خطوط مسافربری هوایی رو در جهان ارائه میدن
در ایران به این خاطر که ایران ایر و هما قبل از انقلاب جزو بهترین خطوط هوایی دنیا بودند, سمپات زیادی به بازگشت به اون دوران هوایی هست
حس رقابت بالقوه ی زیادی در ایران به ویژه برای رقابت با هواپیمایی امارات و حتی سبقت ازش وجود داره
فرودگاه اما خمینی تهران رو در حال تکمیل و گسترش ظرفیت باند و گیت ورودی و خروجی هستند و در نظر دارند یک فرودگاه بین المللی دیگر هم در تهران بسازن
E00e
ظریف کیست؟

[video=youtube;st7mTJf1iAA]https://www.youtube.com/watch?v=st7mTJf1iAA[/video]
جان کری کیست؟

[video=youtube;PuzgqVXfz80]https://www.youtube.com/watch?v=PuzgqVXfz80[/video]
Reactor نوشته: فیلیپ هموند: اسرائیل هیچ توافقی با ایران نمی‌خواهد




هموند در جلسه ‌با نمایندگان پارلمان گفت:«اسرائیل هیچ توافقی با ایران نمی‌خواهد. اسرائیل می‌خواهد وضعیت خصمانه با ایران برای همیشه ادامه پیدا کند و من معتقدم این به نفع منطقه نیست. این به نفع منافع خارجی بریتانیا هم نیست که وضعیت خصمانه با ایران دایمی باشد.»

همین دیگه! این اسرائیل دوست داره رابطه ایران با آمریکا همیشه تیره بمونه. اون جمهوری خواه های آمریکایی هم که یکی در میون یا یهودی هستند یا صهیونیست! از لابی یهودی ها هم نباید غافل بود. پول و سرمایه دست این صهیونیست ها هست.
هرچند ما همیشه از داخل ضربه خوردیم تا خارج. اصولگراها مدام با شعار دادن های الکی چون نابود باد اسرائیل و مرگ بر آمریکا اونم توی مجلس (!)مدام گزک دست اسرائیل دادند.
حالا همه ی اینا به کنار، وقتی رهبر میاد میگه که مبارزه با استکبار هدف و شعار اصلی ج.ا. است. یعنی چی ؟ استکبار کیه؟ استکبار= آمریکا پس باز شدن حتی یک دفتر کوچک دیپلماتیک در ایران خیلی سخت خواهد بود. مگر اتحاد مردم! اجتماع میلیونی کنند و بگند روحانی قولت فراموشت نشه که گفتی باید دم کدخدا را دید و با آمریکا رابطه داشت و...
الان همین اصولگراهای اقلیت بر ایران حاکمند. چرا ؟ چون همش اجتماع می کنند و در آخر هم که می بینید حرفشان را به کرسی می نشانند. تازه متوهمانه هم خودشان را نماینده ملت ایران می دانند .
Reactor نوشته: [ATTACH=CONFIG]4795[/ATTACH]

واقعا دل آدم برای مردم عراق بویژه زنان و کودکان کباب میشه. ولی نمی دانم شما فیلم جنایات صدام را دیدید یا نه. منکه فکر کنم سر جمع 5 دقیقه هم نتونستم تاب بیارم. اسرای ایرانی را برهنه کرده بودند و شلاق می زدند اونم بدجور!! البته اینا شکنجه های خوبشون بود!
هرکسی در مقابل ظلم سکوت کند یا با ظالم همکاری کند نتیجه اش را می بیند. مردم عراق با اینکه اکثرشون شیعه هستند ولی یا با صدام همراه شدند و یا سکوت کردند. اینم نتیجه اش. هرچند خیلی از این عراقی ها در دوران جنگ اصلا بدنیا نیومده بودند و یا کوچک بودند ولی خب این رسم روزگار است که خشک و تر با هم میسوزند.
امیدوارم این کشور بالاخره روزی رنگ آرامش و صلح و صفا را ببیند.
اینکه چرا جرج بوش به ایران حمله نکرد. خب دلایل زیادی دارد ولی یکی از مهمترین هایش ، افکار عمومی بود! آمریکا فرقی نمی کند کی رییس جمهورش باشد ، خیلی افکار عمومی برایش مهم است . اینکه مردم دنیا راجع بهش چی فکر می کنند. آنموقع هم بعد از 11 سپتامبر کی رییس جمهور ایران بود؟ آقای خاتمی کسی که ابداع کننده ی گفتگوی تمدن ها بود. خاتمی خیلی چهره ی خوب و مهربانی از ایرانی ها به دنیا نشان داد. اگر همانموقع احمدی نژاد رییس جمهور بود شک نکنید حمله می کرد!!!!!!!!!! من یک دوست آمریکایی دارم که شناخت اندکی راجع به ایران دارد. وقتی نام خاتمی را آوردم سریع گفت گفتگوی تمدن ها ! و نام احمدی نژاد را که آوردم ... بگذریم که چی گفت !!:)))
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "الله الذی رفع السماوات بغیر عمد ترونها ثم استوی علی العرش و سخر الشمس و القمر كل یجری لاجل مسمئ یدبر الامر یفصل الآیات لعلكم بلقاء ربكم توقنون""خداوندِ همان بالا برد آسمانها به بیگانهء ستونی می بینیدش پس یکسره چند کرد بر تخت هم رام کرد آفتاب هم ماهُ هری روان می روند برای پایانگاهی شناسه گشته ای سامان می آورد دستورُ جدا می کند نشانه ها تا برای انگیزدتان به روبروشدنِ پروردگارتان یکدل می شوید"
سارا نوشته: واقعا دل آدم برای مردم عراق بویژه زنان و کودکان کباب میشه. ولی نمی دانم شما فیلم جنایات صدام را دیدید یا نه. منکه فکر کنم سر جمع 5 دقیقه هم نتونستم تاب بیارم. اسرای ایرانی را برهنه کرده بودند و شلاق می زدند اونم بدجور!! البته اینا شکنجه های خوبشون بود!هرکسی در مقابل ظلم سکوت کند یا با ظالم همکاری کند نتیجه اش را می بیند. مردم عراق با اینکه اکثرشون شیعه هستند ولی یا با صدام همراه شدند و یا سکوت کردند. اینم نتیجه اش. هرچند خیلی از این عراقی ها در دوران جنگ اصلا بدنیا نیومده بودند و یا کوچک بودند ولی خب این رسم روزگار است که خشک و تر با هم میسوزند. امیدوارم این کشور بالاخره روزی رنگ آرامش و صلح و صفا را ببیند.
ببینید این جنگهایی که پیش آمده انگیزانش گرایشهای گوناگونیست که از آیین آشتی اسلام درست کردند بجای خداوند یگانه را بندگی کردن رفتند آیین پدری را پیروی کردند جوری که یکی بگوید من نه شیعه ام نه دیگر گرایش جز آیین آشتیِ اسلام هم فرمانبری برای خداوند کسی نگاهی بهش نمی کند،مگر مردم سوریه به ایران هجوم آوردند که کنون چنین گرفتار شدند؟ راستش کنون دلم می سوزد برای جنگ باز شرمنده ام که نمی توانم کمک فراوانی برای فروکش سازیِ آن داشته باشم برای نداشتن سرمایه که بروم هم اندیشهء چیرهء مردم که بایستی آیین پدر مادری را نگه بدارند برخی که همانند اینجا سراسر پشت به خداوند یگانه کردند ،کی خداوند آتش کشته شدن را به دامانشان اندازد روشن نیست که جز به زندگی در این سرا دلخوشیِ دیگری ندارند،خداوندا مرا میان ناباوران رها مساز تویی که آذرخش را به ما می نمایانی می ترسیم هم دل انگیز است هم ابرهای سنگینُ می فرستی هم بانگ آذرخش در کارِ پاکی گوییِ توست هم همه چیز به سر به زیر گذاری برایِ تواَند
اثرات اقتصادی این توافق میتونه ایران رو از جا بلند کنه و اقتصاد ورشکسته ما رو یک بار دیگه رونق بده. این توافق چیزیه که ایران بعد از دست و پا زدن در بحران های اقتصادی مجبور به پذیرشش شده. من با نظر راکتور در مورد تبعات اقتصادی کاملن موافقم. ولی در مورد سایر آثارش تردید دارم. چرا؟

چون اولن این توافق همونطور که گفتم نتیجه فشار کمرشکن اقتصادی بر نظام ایران بوده. وگرنه هیچ منطق و دلیلی برای سر عقل آمدن حکومت آخوندها وجود نداشته بود. فقط از طریق فشار اقتصادی و بستن راه ها درآمد دولت میشد ایران رو سر میز مذاکره به نرمش وادار کرد. و البته منکر این هم نیستم که ایران هم با هوشمندی خاصی، موقعی رفت سر میز که دستش هم از نظرپیشرفت صنعت هسته ای خودش و هم از نظر ریشه دواندن در منطقه پر بود و قدرت چانه زنی بالایی داشت.

دومن این یک توافق ایدئولوژیک نیست. این یک معامله اقتصادیه. تعهداتی دادند و در ازاش تعهداتی گرفتند. قرار نیست دیگه ایران بشه دست راست امریکا در منطقه. دلیلی هم وجود نداره. حکومت ایدئولوگ ج.ا اصلن علاقه و مهمتر از اون جنبه این روابط رو نداره. جواب میلیون ها بسیجی و حقوق بگیر نظام رو کی میده؟ همین الانش هم خامنه ای در مورد توافق با زبان کنایه و غیرمستقیم صحبت میکنه. چه رسد به اینکه پای همکاری های فراتر به میون بیاد.

از یک نظر ولی این توافق آینده خوبی رو میتونه برامون ترسیم کنه. با وجود دلایل زیادی که برای عدم سر عقل آمدن نظام در ذهن دارم ولی تصور یک مذاکره مستقیم با امریکا و غرب اون هم بعد از 36 سال خودش خیلی امید بخشه. یادمون باشه که ج.ا هتا در اوج جنگ عراق در حالیکه جنگنده های ایران زمینگیر شده بودند حاضر به مذاکره با امریکا نبود. اصلن اشتیاقی از خودش نشون نمیداد که بابا بالاخره چندتا موشک فینیکس بگیریم ازشون! بنابر این خود همین مذاکرات یک نشونه مثبه.

به هر حال دور از ذهن نیست که باز هم در سایر موارد همکاری کنند. همین الان هم آدم های نظام مثل رفسنجانی از همکاری با امریکا و هتا گشایش سفارت صحبت کردند. هرچقدر هم این گفته تخیلی باشه ولی همین گفت و شنودها به مرور زمان قبح قضیه رو از بین میبره و میتونه به تدریج به خواست جامعه تبدیل بشه. یادتون باشه تا همین دو سه سال پیش هسته ای هم خودش یک تابو بود. کی جرات داشت از مذاکره در مورد هسته ای صحبت کنه؟ هسته ای خط قرمز نظام بود. امثال زیباکلام بودند که راه به راه هر روز در روزنامه ها مقاله می نوشتند، مناظره میرفتند و کم کم این خواست رو عمومی کردند. حالا میبینید که تمام اون هسته ای مسته ای ها مالیده شد رفت. احمدی نژاد ماهی یکبار یک دستاورد هسته ای رو میکرد. در همون سال دوم سوم ریاست جمهوریش اعلام کرد ایران به جمع دارندگان فناوری هسته ای پیوست. حالا چی شد؟ همش پرید.

اینه که من در یک وضعیت دوگانگی و تردید قرار دارم. مثل ری اکتور عزیز خیلی خوشبین به آینده سیاسی نظام نیستم ولی در مورد اقتصادی بسیار خوشبینم. روحانی باید نشون بده که میتونه از دستاوردهای اقتصادی این توافق نگهداری کنه و این فرصت تاریخی رو بعد از سال ها غنیمت بدونه.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22