نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاتوق شب نشینی

بی‌خیال راسل. گفته شده بهم. ولی حوصله ندارم توضیح بدم.
پاسخ

shirin نوشته: بی‌خیال راسل. گفته شده بهم. ولی حوصله ندارم توضیح بدم.
در پیغام خصوصی که گفته نشده،اینجا هم که من تمام پست‌ها را میخوانم و میدانم کسی از دوستان اینجا دلیلی نداشته چنین چیزی بگوید،یک کسری است که چندبار گفته آنهم بر سر همین مسائل اعراب و اسرائیل و هلوکاست و... بوده به کسانی دیگر.دوستان موقع اتهام زدن خوب اتهام میزنند ولی وقتی میخواهیم بما نشان بدهند حوصله شان سر میرود و محرمانه میشود و ...

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

Russell نوشته: دوستان این چند وقت از مصر و ترکیه خبرهای نسبتا خوبی در اعتراض مردم به اسلامگرایان شنیده میشود.من شخصا امید چندانی به این‌ها نداشتم ولی اوضاع گویی کمی بهتر از آنچه من گمان میکردم است و مالکیت کشور و قدرت سیاسی 6 دانگ در دست اسلامگرایان نیست.
آری. من نیز واقعا امیدوارتر شدم. مخصوصا در ترکیه به این اردوغانِ موذیِ وقیح، درسِ خوبی داده شد و خیلی روشن نشان داده شد که برای ماندن در قدرت حاضر است دست به چه کارهایی بزند. در مصر اوضاع برای اسلامیون پیچیده‌تر شده. دلیلش این است که آنجه احتمالا انتخاباتِ زودهنگام برگزار میشود و در این صورت خیلی احتمالِ کمی هست که یک اسلام‌گرا دوباره به قدرت برسد. ارتش هم آنجا هنوز مردمی به حساب می‌آید؛ چنانکه به مرسی اولتیماتوم 48 ساعته داده. مصری‌ها بس هوشمندانه‌تر از ایرانیانِ سالِ 57 عمل کردند و همینکه دیدند انقلاب‌شان در حالِ دزدیده شدن است، در برابرش محکم ایستادند. امیدوارم پیروز شوند.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

ترکیه که فکر نکنم دیگه هیچوقت زیر بار اسلامگرایی بره. ولی مصر خیلی باعث خوشحالی هست اوضاعش. امیدوارم مرسی رو از قدرت کنار بزنن.
پاسخ

Dariush نوشته: آری. من نیز واقعا امیدوارتر شدم. مخصوصا در ترکیه به این اردوغانِ موذیِ وقیح، درسِ خوبی داده شد و خیلی روشن نشان داده شد که برای ماندن در قدرت حاضر است دست به چه کارهایی بزند. در مصر اوضاع برای اسلامیون پیچیده‌تر شده. دلیلش این است که آنجه احتمالا انتخاباتِ زودهنگام برگزار میشود و در این صورت خیلی احتمالِ کمی هست که یک اسلام‌گرا دوباره به قدرت برسد. ارتش هم آنجا هنوز مردمی به حساب می‌آید؛ چنانکه به مرسی اولتیماتوم 48 ساعته داده. مصری‌ها بس هوشمندانه‌تر از ایرانیانِ سالِ 57 عمل کردند و همینکه دیدند انقلاب‌شان در حالِ دزدیده شدن است، در برابرش محکم ایستادند. امیدوارم پیروز شوند.
مقایسه ایران 57 و مصر حس عجیبی دارد،هر دو کشورهای مهمی هستند که جریان اسلامگرایی در آنها از هم تاثیر گرفته.در مورد مصر بگمانم جدا از تفاوت‌هایِ ساختاری و سنی بودن و سلفی‌ها و... تفاوتهایی دارد که کار را برای اسلامگرایان سخت کرده، یکی همین ارتش موثر بوده که هنوز اثرگذار است و بر خلاف ایران بعد از اعلام بی طرفی خنثی نشده و سرانش فراری و زندانی و اعدام نشده‌اند و حداقل اعلام وفاداری دربست به اسلامگرایان نکرده اند،یکی همین نداشتن نفت و وابستگی به حمایت آمریکا و توریسم است و یکی هم مشاهده نتیجه همین تجربه منحوس ج.ا است.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

Russell نوشته: مقایسه ایران 57 و مصر حس عجیبی دارد،هر دو کشورهای مهمی هستند که جریان اسلامگرایی در آنها از هم تاثیر گرفته.در مورد مصر بگمانم جدا از تفاوت‌هایِ ساختاری و سنی بودن و سلفی‌ها و... تفاوتهایی دارد که کار را برای اسلامگرایان سخت کرده، یکی همین ارتش موثر بوده که هنوز اثرگذار است و بر خلاف ایران بعد از اعلام بی طرفی خنثی نشده و سرانش فراری و زندانی و اعدام نشده‌اند و حداقل اعلام وفاداری دربست به اسلامگرایان نکرده اند،یکی همین نداشتن نفت و وابستگی به حمایت آمریکا و توریسم است و یکی هم مشاهده نتیجه همین تجربه منحوس ج.ا است.
دلیلِ اینکه ارتش آنجا مردمی باقی مانده، این است که حسنی مبارک نخواست یا نتوانست در آن دست ببرد و مثل شاه یک سری چاپلوسِ وطن‌فروش را به عنوانِ فرمانده و سرلشکر بر راس نگمارد. وقتی امثالِ غره‌باغی و فردوست را که تنها بله قربان گو بودند، میگذاشت به عنوانِ فرمانده و همین که تمامِ ارکانِ ارتش را به خود وابسته کرده بود، باید میدانست که همینکه پایش را بگذارد بیرون، فرماندهانِ ارتشی که تا دیروز به او بله قربان میگفتند، اکنون به اربابِ جدید بله قربان خواهند گفت. در هنگامِ رضاشاه هم همین اتفاق افتاد و قوای متفقین بدونِ هتا شلیک یک گلوله ایران را گرفتند! از بس که ارتشِ غیوری داشتیم ما! ارتشِ مصر اما در میانِ کشورهای عربی ریشه‌دارترین و مردمی‌ترین ارتش است و هنوز که هنوز است خود را نفروخته است. تجربه جمهوری اسلامی نیز به نظر من خیلی تاثیر داشته. البته نه در میانِ عامه مردم، بلکه در میانِ نخبگان‌اش. واقعا آینه عبرت شده جمهوری اسلامیE409.
یک چیز دیگر در مورد مصر این است که آنجا گویا به زودی قرار است دوباره انتخاباتِ نمایندگانِ مجلس برگزار شود. تحلیل‌گران میگویند که در آن انتخابات به احتمالِ زیاد اسلام‌گرایان پیروز میشوند اما اگر در انتخاباتِ ریاست جمهوری اسلامیست‌ها شانس خیلی کمی دارند. اگر مصری‌ها بتوانند طی یکی دو هفته آینده این مردک را از کرسی ریاست جمهوری پائین بکشند، حقیقتا مرحبا دارند.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: من با اینکه شخصی بگوید "اکثریتِ اعرابی که شناخته‌ام بی فرهنگ بوده‌اند" مشکلی ندارم، چرا که به هر رو قضاوت در موردِ رفتارِ افرادِ مشاهده شده، حقِ هر کسی‌ست. مشکلِ من تعمیمِ آن است. و هیچ تعمیمی از نگاهِ من خطیرتر از این یکی نیست که شما بر اساسِ مشاهداتِ خودتان، داوری را در مورد یک نژاد، اقامه کنید و از آن پس با همان داوری پیش بروید و بدتر آنکه آنرا اعلام کرده و با دیگران نیز در میان بگذارید. من نه اینکه تعمیم‌هایی اینچنینی را سراسر خالی از حقیقت بدانم، بلکه اساسا دلم نمی‌خواهد به آن فکر کنم یا اصلا دلم نمیخواهد باورش کنم. ممکن است ما از یک جامعه‌ای 10 میلیونی، 999999 نفر را به طور علمی بررسی کنیم و دریابیم که همه‌ی آنچه تاکنون میپنداشتیم در این مورد، درست بوده‌اند، من اما هتا به آن یک نفرِِ باقی‌مانده نیز امیدوار میمانم. چرا که اینجا ما با لامپ و کش روبرو نیستیم، با انسانها مواجه هستیم. انسانهایی که در یک شرایطِ بسیار متشابه پرورشی نیز ممکن است تفاوت‌های فاحشی با یکدیگر داشته باشند. نمونه‌ی در دسترس‌اش من هستم که به شکلی کاملا بارز با دیگر اعضای خانواده‌ام متفاوت هستم، در حالیکه همیشه پیوندهای عاطفی عمیقی میانِ من و دیگرِ اعضای خانواده‌ام برقرار بوده و قاعدتا می‌باید به آنها شبیه میشدم!

بنابراین من اگر هر روز یک عرب ببینم با یک رفتارِ نادرست و زننده، با خود میگویم "این انسانی با رفتاری زشت و زننده بود" به جای آنکه بگویم "بازهم یک عربِ نفهمِ بیشعور".

من پیشتر هم گفتم که در میانشان افراد فرهیخته هم بسیار است . و البته وقتی ما از یک جامعه 10 میلیونی 999999 را بررسی کنیم میتوانیم بگوییم اکثریت مطلق آن جامعه فلان است و حتا اگر بگوییم تمام آن جامعه این چنین است هم باز بیراه نگفته ایم .
اینجا هم بیشترین ناسازگاری فرهنگی را اعراب کشورهای حاشیه خلیج فارس با جامعه دارند و از همین رو آنها را آزوتسیال (جامعه ستیز) مینامند طوری که یک بار هم وزیر کشور آلمان اگر اشتباه نکنم از این واژه استفاده کرده بود که منجر به استعفایش شد .
این یک حقیقت است که در اروپا بیشترین ناسازگاری فرهنگی را اعراب مسلمان حاشیه خلیج فارس دارند (منبعد من جایی گفتم اعراب بدانید منظور اعراب حاشیه خلیج فارس است ! دهنم سرویس میشود هی بخواهم همه اش را بنویسم .)
و صد البته این به این معنا نیست که همه ی اعراب این چنینند بلکه بیشتر اعرابی که در اروپا زندگی میکنند این چنین هستند . و البته میشود نتیجه گیری کرد که احتمالن شمار بیشتری از این اعراب در کشورهای خودشان وجود دارند ولی رفتار آنها همان طور که امیر گرامی هم پیشتر گفته در کشور خودشون ناهنجاری نیست و یک نرم است .
ولی با همه اینها میشود دو فرهنگ را با هم مقایسه کرد و گفت کدام بهتر و کدام کهتر است . به طور قطع فرهنگی که قطع گردن و قطع دست و اعدام در ملاء عام و شلاق و شکنجه و ... را بایسته میداند و آنها را ترویج میدهد به نسبت فرهنگی که این چنین رفتار نمیکند فرهنگ برتری نیست . عرب و ایرانی و ترک و لر هم ندارد .

این نا سازگاری اعراب تا به جایی پیش رفته که اینجا کلاسهای ویژه انتگراسیون (سوای آنچه برای همه مهاجرین هست) برایشان دایر کرده اند . البته به نظر من اینها همه بیفایده است چون نمیشود در رفتار یک مرد 50 ساله تغییر خاصی ایجاد کرد ولی میشود نسلی که از اینها بوجود می آید را با راهنمایی درست و تحصیل و ... با جامعه سازگار کرد .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

ببینید نژاد پرستی‌ به این معنی‌ هست که یک نژاد رو از دیگری برتر بدونید ، من اینگونه نیستم ، من فکر نمیکنم نژاد کسی‌ او را بهتر یا بدتر از کسی‌ می‌کند ، ولی‌ فرهنگ چیزی هست که انسان یاد می‌گیرد و میتواند آن را تغییر دهد و بعضی‌ از فرهنگ‌ها نیز از بقیه بهتر یا بدتر هستند. Multicultralism هم یک پروژه شکست خورده است ، می‌بینید که مثلا در انگلیس مسلمانانی که نسل دوم و یا حتی سوم هستند نیز باز تروریست میشوند! پس یک جدایی فرهنگی‌ لازم است یعنی‌ کسی‌ که به غرب می‌‌آید یا باید غربی بشود یا همان جا که به دنیا آماده بماند! در مورد عرب‌ها هم جدایی آنها حداقل با یهودی‌ها لازم است ، این که ما نمیتوانیم کنار هم زندگی‌ کنیم نشانه‌ برتری یکی‌ بر دیگری نیست ، مثل ۲ برادر یا یک زن و شوهر که نمیتوانند در یک جا با هم زندگی‌ کنند . من از عرب‌ها متنفر نیستم ، من عاشق مردم خودم هستم و آرزوی پیروزی و بهترین زندگی‌ رو برای عرب‌ها می‌کنم ولی‌ یک جای دیگه ، امیدوارم همهٔ فلسطینی‌ها به آمریکا و اروپا بیایند و اینجا میلیونر بشوند I couldnt care less:e420:

"A Land without a People for a People without a Land"


پاسخ

Russell نوشته: دوستان این چند وقت از مصر و ترکیه خبرهای نسبتا خوبی در اعتراض مردم به اسلامگرایان شنیده میشود.من شخصا امید چندانی به این‌ها نداشتم ولی اوضاع گویی کمی بهتر از آنچه من گمان میکردم است و مالکیت کشور و قدرت سیاسی 6 دانگ در دست اسلامگرایان نیست.

من یکی که تا به سرانجام نرسه هیچی رو جدی نمیگیرم .
ویروس اسلام یک چیزی تو مایه های C-Virus و G-Virus و T-Virus هستش توی سری بازی های اویل ! یک عده خیلی کمی هستند که ساختار ژنتکیشان آنها را پس میزند یا با آن سازگاری دارد بقیه بعد از ابتلا از دست میروند .

فرهنگ و تمدن مصر به آن عظمت را به فنا داد رفت پی کارش !
فرهنگ و تمدن ایران را به عنوان یکی از قدیمی ترین و غنی ترین تمدن های دنیا به فنا داد رفت !
فقط یک اسپانیا از پسش خوب بر آمد . خلاصه یک چیز ناجور و عجیبیست که کارکرد مغز را به کل مختل میکند احتمالن ساختار ژنتیکی را هم دستخوش تغییرات میکند E330:e407:

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

مرسی، برکنار شد. خرسندی از این بابت یک طرف، تاسف از اینکه ما در همان سال‌های نخستِ پس از انقلاب، کسی یا حزبی را نداشتیم که با خمینی ساخت و پاخت نکند و ارتشی سراسر خودفروخته داشتیم، طرفِ دیگرِ قضیه است. یک سیخونک هم به کسانی که میگفتند مصری‌ تازه رسیده‌ به شرایطِ سالِ پنجاه و هفتِ ایران، باید وارد آورد.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع / نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 277 مهمان