Canary نوشته: سوال:
"آیا بشر باید به سمت گسترش هوش مصنوعی بره؟"
سوال شما فاقد اعتبار است زیرا پیشفرض اشتباهی دارد که ما افسار این مادیان چموش را در اختیار داریم که چنین نیست چون بشر به هر حال به سمت گسترش هوشمصنوعی خواهد رفت زیرا گستردگی مراکز تولید و توسعهی تکنولوژی چنان پراکنده، طبیعت انسان چندان رقابتگرا و انحصارطلب و احتمال ِ پیشی گرفتن ِ ابدی از رقبای کنونی در صورت نخست کشف کردن ِ آن چنان قدرتمند هستند که محدود کردنش در آمریکا قطعا هیچ تاثیری در محدود کردنش در روسیه و چین و برزیل و هند و اسرائیل و فرانسه و ایران نخواهد داشت. قبلا این را درباره مطالعه به روی سلولهای بنیادی دیدهایم. سوال شما را پس باید جور دیگری پرسید : «آیا گسترش تکنولوژی هوش مصنوعی آنقدر خطرناک هست که دولت آمریکا(یا چین)با کل جهان وارد جنگ شده، همه کره زمین را فتح بکند و یک دولت جهانی که در آن هرگونه تحقیقی در اینباره ممنوع است و شهروند عادی دائما با پهباد رصد میشوند که مبادا این قانون را بشکنند، برپا بکند؟»
Canary نوشته: شما تو دنیایی از پیچیدگی و نسبیات زندگی میکنید و تقلیل بشر به خاور میانه یا فلان امپریالیست جهانخوار گ جز برای از سر باز کردن مسئله نیست.
اینها که این بندهخدا نوشته در غرب هم اتفاق افتادهاند و میافتند و اصلا از غرب خرافهزدایی شدهی پسا-قوولوسیون آغاز شدهاند و آنجا به اوج رسیدهاند ما اینجا یک تقلید ناقصی از آنها داشتهایم:
نقل قول:خواستند توزیع عادلانۀ ثروت کنند و توزیع عادلانۀ فقر کردند، خواستند اشتغال ایجاد کنند و به کسری بودجه رسیدند، خواستند آموزش رایگان بسازند و مدارسی بهعنوان ابزاری برای پروپاگاندا ساختند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Thanks نوشته: ابزارهای در دست بشر که فینفسه مصرف مثبت و منفی ندارند.
اینهم سخن نادرستیست، تکنولوژی جانی از برای خود دارد و به نظر میرسد که فینفسه بدترین خصایل انسان را بیشتر از بهترین خصایل ما پاداش میدهد.
این البته طبیعت جهان است، و منطقیست که مثلا سلطهجو بیش از سلطهگریز به تسلط برسد و بر دیگران مسلط بشود، ولی تکنولوژی راه سلطهجویان را هزار بار هموارتر و راه سلطهگریزان را هزار بار ناهموارتر کرده. چطور میشود چنین چیزی را انکار کرد یا آنرا بخشی جدایی ناپذیر از طبیعت تکنولوژی ندید؟ سوال رتوریک نیست.
Thanks نوشته: عوارض بدتری دارد: شبکههایی الگوریتمفروش هستند که بعد از مدتی تنها چیزهایی که دوست دارید را برایتان نمایش میدهند و اینطور در حباب عقایدتان زندانی میشوید. نشستهاید در جمعی که همه به نشانۀ توافق برای هم سر تکان میدهند و نوشابه باز میکنند. آنچه فرومها را هنوز متمایز نگه میدارد همین است که تصادفیتر عمل میکنند. همیشه مخالفینی در کمین هستند که متون شما را نقد کنند و صیقل دهند.
شما هم فرومنویسی را زیادی تقدیس میفرمایید بزرگوار. اینجا هم فرقی با حمام زنانه نداشت و ما هیچوقت نتوانستیم آن زمانی که هنوز اسلام موضوعیتی داشت و ما درپی اسلامستیزی بودیم(:e057:)بجز یکی دو آدم تهیمغزی که پیدا نبود ترول هستند یا چه کسی را به اینجا بکشانیم و خودمان هم حاضر نبودیم برویم در لانهی آنها زیرا میدانستیم عادلانه رفتار نخواهند کرد. این طبیعت انسان است نه الگوریتم توئیتر. چپول آمریکایی هم حالا که وا داده و در انتخابات کذایی تحقیر شده بجای پذیرفتن این حقیقت که آدم سالم ِ نرمال ِ مولد ِ طبیعی از تحقیر شدن بابت نژادپرستی ناموجود و توهین شنیدن بابت همخوابه نشدن با دوجنسه و اخراج شدن بابت جوک گفتن در حضور همکاران زن خسته شده و دیگر باج نمیدهد، رفتند دنبال سرزنش الگوریتم توئیتر و دخالت روسیه و این مهملات.