نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مهاجرت
#31

doubt نوشته: دوستان عزیز و گرامی لطفی کنید و بفرمایید برای ادامه تحصیل در رشته های انسانی (مانند ِجامعه شناسی و سیاست)چه کشوری را مناسب تر میدانید ،برای مقطع ارشد و دکتری ؟
در مورد دانشگاه های خوبش رو هم بتوانید نظر دهید که دیگر خیلی حال داده اید.
(فیلتر هزینه تان را هم لطفا خیلی بالا نبرید ماهیانه حداکثر 2 تا 3 هزار دلار...)

رشته‌هایی‌ مثل علوم سیاسی و یا جامعه شناسی‌ آنقدر مسائل پیچیده‌ای نیست که دانشگاه به دانشگاه فرق کند ، یک سری تئوری هست که چیز سختی هم نیست حفظ کردن آنها ، پس زیاد فرق نمیکند چه دانشگاهی باشد ، شما بگید علاقه دارید کدوم کشور‌ها برید ، من اطلاعات تحصیلی‌ دانشگاه‌های اون کشور با هزینه‌ها رو براتون پیدا می‌کنم.

"A Land without a People for a People without a Land"


پاسخ
#32

shinbet نوشته: رشته‌هایی‌ مثل علوم سیاسی و یا جامعه شناسی‌ آنقدر مسائل پیچیده‌ای نیست که دانشگاه به دانشگاه فرق کند ، یک سری تئوری هست که چیز سختی هم نیست حفظ کردن آنها ، پس زیاد فرق نمیکند چه دانشگاهی باشد ، شما بگید علاقه دارید کدوم کشور‌ها برید ، من اطلاعات تحصیلی‌ دانشگاه‌های اون کشور با هزینه‌ها رو براتون پیدا می‌کنم.

متاسفانه در ایران بعلت کوبیدن عمدی این علوم این طور شده وگرنه من تا اونجا که میدونم اینجور نیست.
البته سر فصل دروس اصلی که یکی هست در تمام رشته ها حتی فنی،ولی دانشگاه و استاد خوب میتواند خیلی موثر باشد.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#33

Russell نوشته: متاسفانه در ایران بعلت کوبیدن عمدی این علوم این طور شده وگرنه من تا اونجا که میدونم اینجور نیست.
البته سر فصل دروس اصلی که یکی هست در تمام رشته ها حتی فنی،ولی دانشگاه و استاد خوب میتواند خیلی موثر باشد.

در دانشگاه‌های کانادا ۲-۳ تا دانشگاه هستند که از بقیه بالاتر هستند ، بقیه دانشگاه‌ها فرق آنچنانی‌ با هم ندارند ، ولی‌ در آمریکا خیلی‌ فرق می‌کنه ، دانشگاه‌ها به ۴ دسته تقسیم میشوند . ۱: شدیدا رقابتی ، یعنی‌ کار حضرت فیل هست اونجا رفتن ، مثل هاروارد یا استنفورد.۲:رقابتی. خیلی‌ مشکل هست اونجا رفتن ، ولی‌ از دسته اول کمی‌ آسان تر هست ، مثل یل یا دانشگاه برکلی. ۳. دانشگاه یکم رقابتی هست ، یعنی‌ یکم درستون خوب باشه میتونید وارد بشید مثل دانشگاه‌های ایالتی‌ ،۴. یا رقابتی نیست که با یه دیپلم معمولی‌ هم میتونید وارد بشوید که خیلی‌ زیاد هستند. شاید تو آمریکا فرق کنه ، ولی‌ تو کانادا زیاد فرقی‌ نداره.

"A Land without a People for a People without a Land"


پاسخ
#34

shinbet نوشته: در دانشگاه‌های کانادا ۲-۳ تا دانشگاه هستند که از بقیه بالاتر هستند ، بقیه دانشگاه‌ها فرق آنچنانی‌ با هم ندارند ، ولی‌ در آمریکا خیلی‌ فرق می‌کنه ، دانشگاه‌ها به ۴ دسته تقسیم میشوند . ۱: شدیدا رقابتی ، یعنی‌ کار حضرت فیل هست اونجا رفتن ، مثل هاروارد یا استنفورد.۲:رقابتی. خیلی‌ مشکل هست اونجا رفتن ، ولی‌ از دسته اول کمی‌ آسان تر هست ، مثل یل یا دانشگاه برکلی. ۳. دانشگاه یکم رقابتی هست ، یعنی‌ یکم درستون خوب باشه میتونید وارد بشید مثل دانشگاه‌های ایالتی‌ ،۴. یا رقابتی نیست که با یه دیپلم معمولی‌ هم میتونید وارد بشوید که خیلی‌ زیاد هستند. شاید تو آمریکا فرق کنه ، ولی‌ تو کانادا زیاد فرقی‌ نداره.

منظور من این بود که فرقی در انسانی یا فنی بودن رشته نداره.این تا حدی برای همه رشته ها صادقه

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ
#35

doubt نوشته: دوستان عزیز و گرامی لطفی کنید و بفرمایید برای ادامه تحصیل در رشته های انسانی (مانند ِجامعه شناسی و سیاست)چه کشوری را مناسب تر میدانید ،برای مقطع ارشد و دکتری ؟ در مورد دانشگاه های خوبش رو هم بتوانید نظر دهید که دیگر خیلی حال داده اید. (فیلتر هزینه تان را هم لطفا خیلی بالا نبرید ماهیانه حداکثر 2 تا 3 هزار دلار...)

به نظر من برید کشوری یا دانشگاهی که انگلیسی زبان باشه ، خود انگلستان باشه چه بهتر .
علوم سیاسی در کل چیز خیلی خاص و پیچیده ای نیست ولی درک بسیار بالایی از زبان لازم داره ، مثلن کسی که در ایران میخواد همچین رشته هایی رو بخونه اگر مثل من عربیش 5 بزنه عملن نمیتونه درک کنه اون رشته رو - از طرفی هم درک زبانهایی غیر از انگلیسی خیلی خیلی سخته .

مثلن اگر شما تشریف بیارید آلمان و اینجا درس بخونید مثلن در مهندسی - با اینکه دانشگاه رفتید و زبان آلمانیتان پرفکت است - عمرن حرفهای مرکل یا نامه های یک وکیل را متوجه نمیشوید چون ادبیات خاص خودش را دارد - گویا زبان فرانسوی هم همین طوریه .

برای همین هر جایی میخواید برید ، یک کشور انگلیسی زبان انتخاب کنید و چه بهتر که خود انگلیس یا یکی از کشور های بریتانیای کبیر باشه که در این زمینه هم خیلی صاحبنام هستند و هم گفتگوی روزمره ی مردمشون با هم نسبت به آمریکا یا کانادا خیلی کتابی تر و رسمی تره .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#36

shinbet نوشته: رشته‌هایی‌ مثل علوم سیاسی و یا جامعه شناسی‌ آنقدر مسائل پیچیده‌ای نیست که دانشگاه به دانشگاه فرق کند ، یک سری تئوری هست که چیز سختی هم نیست حفظ کردن آنها ، پس زیاد فرق نمیکند چه دانشگاهی باشد ، شما بگید علاقه دارید کدوم کشور‌ها برید ، من اطلاعات تحصیلی‌ دانشگاه‌های اون کشور با هزینه‌ها رو براتون پیدا می‌کنم.
لطف میفرمایید.53
من با توجه به این که هنوز به جز انگلیسی به زبان دیگری آشنایی ندارم، قاعدتا کشور های انگلیسی زبان در اولویتم خواهند بود.
sonixax نوشته: علوم سیاسی در کل چیز خیلی خاص و پیچیده ای نیست ولی درک بسیار بالایی از زبان لازم داره ، مثلن کسی که در ایران میخواد همچین رشته هایی رو بخونه اگر مثل من عربیش 5 بزنه عملن نمیتونه درک کنه اون رشته رو - از طرفی هم درک زبانهایی غیر از انگلیسی خیلی خیلی سخته .
اگر رشته های علوم انسانی چیز خاصی نداشته باشند،هیچ رشته ای نیز چیز خاصی نخواهد داشت4
فقط جهت اطلاع بیشتر بگویم که سیاست به دلیل نداشتن دانشواژه و دانشنامه ثابت ،کاملا دل به خواهی ارائه می شود ، یعنی دید سیاسی شما خیلی فرق خواهد کرد اگر سر کلاس نوآم چامسکی بنشنید یا صادق زیبا کلام،حتی اگر جفتشون دقیقا یه چیز رو تدریس کنند.

535353
پاسخ
#37

doubt نوشته: اگر رشته های علوم انسانی چیز خاصی نداشته باشند،هیچ رشته ای نیز چیز خاصی نخواهد داشت

این سخن درست نیست - شما هرگز نمیتونید علوم سیاسی رو با شاخه ای از مهندسی مثل هوافضا مقایسه کنید .
علوم سیاسی مقادیری آگاهی نسبت به شرایط تاریخی و جغرافیایی به عنوان پیش نیاز لازم داره و درک خوب از زبان همین و بس و آموختن اینها کار پیچیده و سختی نیست - ما بقی آنچه یک سیاستمدار می آموزد همگی تجربی است و تا در حوضه ی سیاست فعالیت نکند آنها را نمی آموزد که آن هم بستگی به شرایط تاریخی و جغرافیایی فرد داره و دقیقن به همین دلیله که اگر شما سر کلاس نوام چامسکی بشینید دیدتون فرق خواهد کرد تا اینکه سر کلاس زیبا کلام !

سایر رشته های علوم انسانی هم باز در مقایسه با رشته های تحصیلی دیگه - رشته های سنگینی نیستند و به همین دلیله که من میگم چیز خاصی ندارند .

فقط دانش ریاضی که شما برای تحصیل در رشته ای مانند شیمی کاربردی نیاز دارید (یعنی تنها یکی از زیر مجموعه های این رشته) به کل علوم انسانی میچربد .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#38

مژده به دانشجویان؛ 6 ماه فرصت بعد از فراغت از تحصیل به منظور یافتن کار

نقل قول:بر اساس قانونی جدید دانشجویان خارجی که تحصیلات دانشگاهی خود را در سوئد به پایان رسانده اند ، شش ماه اقامت اضافه به منظور یافتن شغل به ایشان تعلق خواهد گرفت. این قانون که از طرف دولت و در چارچوب کمسیون مهاجرت ارایه شده است امکان یافتن کار مناسب برای دانشجویان خارجی و ماندنشان در سوئد را سهلتر میکند.


این قانون به زودی برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

در سال 2009 نزدیک به 40000 دانشجوی خارجی از دانشگاههای سوئد فارغالتحصیل شدند که از این میان تنها 500 نفر در سوئد باقی ماندند.

به اعتقاد یکی از نمایندگان حزب سبز یکی از دلایل آن مشکلات فعلی ویزای دانشجویی است که پس از اتمام تحصیل زمان برای یافتن شغل در نظر گرفته نشده است و به اعتقاد ایشان دانشجویان پس از فراغت از تحصیل باید زمان بیشتری برای ماندن در سوئد داشته باشند.

قانون جدید به دانشجویان این امکان را میدهد تا پس از تمام شدن تحصیلاتشان شش ماه اجازه اقامت به منظور یافتن شغل مورد نظر خود را داشته باشند.

منبع : The Local

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ
#39

خب در راستای طرح بیرون کشیدن جستارهای مفید از زیر خاک،امروز این جستار رو انتخاب کردمE105..دوستان غربت نشین اگر ممکن هست در مورد مسائل و مشکلاتی که ابتدای حضور در خارج از ایران داشتید صبحت کنید...جزییات رو به طور خاص بگید...چقدر تفاوت داشت با ذهنیتتون؟چه چیزهایی بیشتر از همه براتون جالب و دوست داشتنی بود و چه چیزهایی به مذاقتون خوش نیومد؟کلا ما رو در جریان بذارید ببینیم دنیا دست کیهE404
پاسخ
#40

Anarchy نوشته: خب در راستای طرح بیرون کشیدن جستارهای مفید از زیر خاک،امروز این جستار رو انتخاب کردم..دوستان غربت نشین اگر ممکن هست در مورد مسائل و مشکلاتی که ابتدای حضور در خارج از ایران داشتید صبحت کنید...جزییات رو به طور خاص بگید...چقدر تفاوت داشت با ذهنیتتون؟چه چیزهایی بیشتر از همه براتون جالب و دوست داشتنی بود و چه چیزهایی به مذاقتون خوش نیومد؟کلا ما رو در جریان بذارید ببینیم دنیا دست کیه

مشکل نخست که همه هم دارند : زبان . بعد از زبان آشنایی با فرهنگ کشور میزبان و از همه مهم تر قوانین .

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 29 مهمان