08-24-2011, 05:02 PM
مهربد نوشته: اگر جهان ما دیترمینیستی باشد، پس ما جعبه b را برخواهیم گزید و پیشگو نیز به درستی
گزینش ما را پیشگویی کرده و ما 1.000.000$ برنده میشویم (پیشگو را پیشبینی میکنیم).
Russell نوشته: من فکر میکنم در دو حالت برداشتن هر دو جعبه خردمندانه است.از آنجا که محتویات دو جعبه قابل تغییر نیستند.من ایرادی در این استدلالها نمی بینم. دشواری در اینجاست که دو استدلال ظاهراً صحیح وجود دارند که دو نتیجه ناسازگار را به اثبات می رسانند. این یعنی که یک جای کار می لنگد!
رابرت نوزیک در مقاله اش در مورد این مسئله مینویسد: "تقریباً برای هر کسی واضح است که چه کار باید بکند. دشواری در اینجاست که افراد در برخورد با این مسئله، به دو گروه تقریباً مساوی تقسیم می شوند و تعداد زیادی از افراد هر گروه، افراد گروه دیگر را احمق می دانند."
Philo نوشته: اگر جهان دترمینیستی باشد، چیزی به نام "اختیار انتخاب" وجود ندارد، ما کاری نمی توانیم بکنیم جز آنچه از قبل برای ما مقدر شده است. پرسش صاحب جستار از دید من معنی ندارد.خوشبختانه مسئله این تاپیک از چنین مفهومی (اختیار انتخاب) سود نمی برد. شما میتوانید بازیکن ما را یک عامل خردمند -که در مباحث هوش مصنوعی هم مطرح است- در نظر بگیرید. به عبارت دیگر، انتخابهای ما میتوانند دیترمنیستیک باشند؛ مانند کامپیوتری که پس از مدتی پردازش، یک خروجی بیرون می دهد و تا قبل از پایان پردازش، نه ما و نه خود کامپیوتر، از نتیجه پردازش آگاه نیستیم.
با تشکر از پاسخ دوستان