01-25-2013, 08:37 AM
فال من رو هم بگیر مهربد جان
همشو نگیا . بد بخت میشم
همشو نگیا . بد بخت میشم
Mehrbod نوشته: من که هنوز چیز چندانی نگفتم درباره نگارش و شخصیت شما ایرانبانو جان، در کنار آن روشنه که تنخوان (cold reader) خوبی نیستید (:البته من به دنبال مخالفت صرف نیستم بلکه تلاش میکنم از زاویه ی دیگر به این موارد نگاه کنیم.هرچند تحلیل های شما جالب است اما حاصل یافته های شخصیست.
روشنه که شیوهی دست دادن و درود گفتن و ترتیب آن، نخست درود یا نخست دست دادن مَهندی (اهمیت) دارد. نه تنها این
مهندی دارد، اینکه کسی اینها را "بخوبی" انجام دهد یا ندهد هم مهندی دارد: نشان میدهد آگاهانه دست به فریبگری میزند یا نه.
رویهمرفته همینکه کسی بخواهد شما را زیرهناید (تحت تاثیر بگذارد) نشان از فریبگری او میدهد! این واژه "فریبگری" چَم
ببایست بدی ندارد، تنها از خودآگاهی او در کوشش به اندیشانیدن شما به چیزی که خود میپسندد و میخواهد است.
من اینجا از........
Miss.Sheyda نوشته: همممممممم عجب بررسی موشکافانه اینوشته هاشو بُلد کرده، اون هم یه فریبگره ...!!
Miss.Sheyda نوشته: همممممممم عجب بررسی موشکافانه ایthere is difference between smart and genius
Mehrbod نوشته: امیر نگارشی 100% درست و دودلواره (وسواس) و هتا بیمارگونه دارد، این نوشتار را بنگرید:
این نوشته یک شاهکار نگارشیکه! امیر بر پاد Alice یا من برای آسانِش خواننده پاراگرافنما هم نمیزند، همه پاراگرافها بجا و درست هستند.
نشانههای سگاوندی 100% درست به کار رفتهاند، شاید تنها کسی که شایسته همسنجی در این تراز باشد هموند دیگران [name]Kaveh[/name] است:
کاوه شاید تنها کسی در سراسر زندگی من باشد که دیدهام {} را درست به کار برده باشد، بنگرید به اینکه هیچ لغزشی در نوشتارش نیست، لغزشهایی که بسیاری از مردم دارند:
100% درست:در پاسخ مهربد گرامی گفتم. یک غیر همجنسگرا (آدم {با جهتگیری جنسی} طبیعی) تجربه زندگی بهتری در یک دنیای با اکثریت غیر همجنسگرا دارد.
نادرست، لغزش در اسپاشگذاری میان وا کردن کمانکها (پرانتز) با اِسپاش:در پاسخ مهربد گرامی گفتم. یک غیر همجنسگرا ( آدم {با جهتگیری جنسی} طبیعی ) تجربه ...
نادرست، لغزش در اسپاشگذاری پیش از نقطه پایان گزاره:... با اکثریت غیر همجنسگرا دارد .
امیر و کاوه در نگارش خودشان بسیار بسیار باریک هستند و بسیار کم میبینید لغزشی از آنها سر بزند، هر آینه میتوان با
باربیکبینی باز بالاتر نکتههای ریزی در آورد که کمتر به چشمتان میخورند، برای نمونه در نگارش امیر این اسپاشهای افزوده را بیابیید:
میان «را پیشبینی» دو تا ' ' به کار رفته، از آنجاییکه شمار اینها فراوانه میتواند یک hint کوچک از شخصیت امیر به ما بدهد و آنهم اینکه گرچه امیر
بسیار در درستنویسی و پیروی از مهادهای خود (اصول زندگی) پایبند است، ولی این باریکبینی را بر پاد آنچه من گفتم "بیمارگونه" دنبال نمیکند، بساکه برای هنایندگی هر چه بالاتر بر خواننده این را میکند- در تارخوان یا browser شاید دو تا اِسپاش یا فاصله را نشان ندهد، ولی هنگام ویرایش میتوان دید.
به سخن دیگر، امیر به خواست آزاد خودش نگارشی درست و رسا میگذارد تا به دیگران نشان دهد که در سخنانش چه اندازه سنجیده است،
ولی برای "خودش" اینگونه نیست و میتواند لغزشهای خویشتن را بپذیرد. به گونهای، "فریبگری" امیر و Alice را اگر بهمسنجیم، آلیس اندکی خودآزاری
دارد و براستی اگر سخنش فَرزام (perfect) نباشد احساس بدی پیدا میکند، امیر اینگونه نیست و (شاید پیشتر در زندگی بوده ولی امروز نه) بیشتر برای "خوشی بردن" از رسایی سخنش (+ پاداش به خواننده) آنرا با این همه باریکبینی بنگارشی سراسر درست میاورد.
یک نمونه دیگر از لغزش امیر:..درمان آنرا...
آنرا بجای "آنرا" یا "آن را"، نیماِسپاشی که بیجا بکار رفته ولی همچنان کارکرد خودش (باریکبینی و دگرسانی امیر از دیگران) را دارد، پس نیازی به ویرایش نداشته.
در همسنجی من نمیتوانم "اینرا" بپذیرم، داشتن چنین واژهای در نگارشم مرا بسختی میرنجاند، از دید من تنها "آنرا" یا "آن را" پذیرفتنی هستند، "آنرا" آزارنده است.
فرجامیابیآلیس و امیر و کاوه همگی فریبگر هستند، آلیس فریبگری راستین است که از خودش مایه میگذارد، اگر نادرست نوشت خودش هم اندکی آزار میبیند،
امیر اگر نادرست نوشت خودش آزار بسیار اندکی میبیند و فریبگر کامیابتری است؛
کاوه در این میان یک درونگرای فرای همه ماست (فریبگر ناخواسته)، او خودش را بی چون و چرا کاردرست میبیند و گرچه در همه چیز از دیگران
بهتر نمیداند، ولی در چندتایی چیز، چند چیزی در زندگی که تنها خودش میداند و بس از همه هومنان (آدمیان) سرتر است و خود نیز آگاه به آن.
آلیس در نوشتن، نگارشِ درست (مهادهایش {اصولش}) را فداکاری میکند و پاراگرافنما میزند (چشم خواننده کمتر چپ و راست میرود)، امیر
ولی مهادهایش را به تنآسایی خواننده میبرگزیند، به گونهای سخنش را مَهند میداند و خواننده را زمانی شایسته خواندن میداند که همان چشمانش
را چپ و راست کند، با این همه بر پاد [name]Dariush[/name] هنگام نوشتن بسیار نکتهسنج است و به خواننده با زیبایی نگارشش بجایش "پاداش" میدهد.
همینرا امیر در کاربرد واژگان گوناگون و بیشتر زمانها (از دید من) افزوده ولی زیباییشناسانه بدست میاورد:
همه چیز درباره هلوکاست
گرچه آفرینگویی کسرا را نباید تنها برای زیبایی قلم امیر دانست (سوگیری کسرا درباره هالوکاست)، ولی همچنان کارکرد خودش را در "فریبگری" نامبرده دارد.