نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّ...

shinbet نوشته: من به عنوان یک خدا باور ترجیح می‌‌دهم یک شخص بی‌خدا باشد تا مسلمان و از این جهت در مبارزه با اسلام در کنار شما هستم ، شما از طریق خود مبارزه کنید ، ما نیز از طریق خود ، به هر حال باید این اسلام ننگین را از هر جهت به زانو زدن در مقابل بشریت وادار کرد.
ممنون ولی به نظر من همانگونه که در بحث های مختلف مسلمان ها رو به این متهم میکنیم که برای پاسخ های خود استدلال نمیارن و نمیتونن اون ها رو اثبات کنن, این ایراد به ادیان دیگه هم وارد هست!! به هر حال مجالی نیست که به نقد ادیان دیگه هم پرداخته چرا که سودی برای ما ایرانی ها نخواهد داشت و هم اینکه در گذشته این کار توسط دیگران به اندازه کافی انجام شده...
پاسخ

پیام‌های این موضوع
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-09-2010, 10:01 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Jooyandeh - 11-09-2010, 10:24 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-09-2010, 11:57 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Jooyandeh - 11-10-2010, 12:12 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Theodor Herzl - 11-10-2010, 12:20 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-10-2010, 12:44 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Theodor Herzl - 11-10-2010, 04:02 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-10-2010, 08:56 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Jooyandeh - 11-10-2010, 02:09 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-12-2010, 06:34 PM