11-10-2010, 12:44 AM
shinbet نوشته: جناب هوادار دموکراسی ، تفاوت بنیادین بین مسیحیت و یهودیت(در هر فرقه و گروهی) با اسلام این هست که بر خلاف اسلام آن دو به دنبال حکومت بر بشریت نیستند و جنبه اجتماعی ندارند ، مجموعه یک سری اعتقاد هستند که به خود شخص مربوط میشود که شاید از نظر شما که بسیار نیز محترم است غلط باشد. دلیل دشمنی تمدن یهود-مسیحی(Judeo-Christian Clivilization) با اسلام نیز از نظر اعتقادی است ، یعنی یک مسیحی یا یهودی هرگز برای طرفداری از موضع اعتقاد به وجود خدا در کنار یک مسلمان قرار نخواهد گرفت ، پس بهتر است هر کسی از هر طریقی که میتواند ضربه خود را به اسلام بزند ، وقتی این دشمن مشترک ما از بین رفت ، آن وقت تا دلتان خواست کتاب مقدس را نقد کنید ، کسی به شما کاری ندارد.من تفاوت ها رو میدونم اما شما امروز رو داری میبینی که دیگه مسیحیت حاکم نیست و گرنه اون 1000 سالی که حاکم بود به اندازه کافی از همه جهت به بشریت لطمه خودش رو وارد کرد!! یهودیت هم که هیچ وقت فرصتش رو نداشته ولی تو همین اسرائیل دولت نگران اون 10% مردمی هست که همش سرشون تو یادگیری شریعت یهودیت هست و از دنیا عقب هستن!! یا مثلا احزاب افراطی اسرائیل معمولا زمینه مذهبی قوی تری دارن یا اینکه خاخام های یهودی هم گاهی مزخرفاتی مشابه آخوندها و اسلامی ها به زبون میارن... پس در کل همه ادیان در جای خود میتونن خطرناک بشن مگه اینکه جلوی حاکمیت اونها گرفته بشه که در غرب این مساله جا افتاده...
برای مبارزه با این دشمن مشترک باید به قول آرش بی خدا از پتک سنگین تری استفاده کنیم نه چیزی که خودش رو هم میشه زیر سوال برد!!!
به هر حال این نظر من بودم که سطح بحث ها رو بالاتر ببریم..