نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّ...

Havadar_e_Democracy نوشته: جناب Jooyandehبه نظر من شیوه شما در زیر سوال بردن اسلام خودش مشکل داره!! شما دارین بر اساس مستندات تورات و انجیل اسلام رو زیر سوال میبرین در حالی ادیان تفاوتی با هم ندارن!!! حالا این بحث ها رو نمیدونم مبارزه با اسلام بدونیم یا تبلیغ کتب ادیان دیگه؟!

اولاً، ‌ادیان باهم خیلی تفاوت دارند. یک مسیحی با یک مسلمان تفاوت‌های بنیادین زیادی دارد.

ثانیاً، بر فرض هم که تفاوت نداشته باشند، بازهم اعتراض شما را وارد نمی‌بینم. انتقادی که من از یک چنین توصیفی از خدایِ ‌اسلام در داخل قرآن کرده‌ام،‌ بر اساس «مستنداتِ تورات و إنجیل» بیان نشده است، ‌من تنها در آخر نقدم، برای موضعم از «تورات و إنجیل» هم گواه آورده‌ام. نقد من بر اساس متن خودِ ‌قرآن و منابع ‌معتبر برای بررسی آن بوده است.

ثالثاً، آوردن گواه از تورات و إنجیل،‌ در نقدِ قرآن،‌ دست‌ِکم دو فایده‌ی بزرگ دارد. نخست این‌که، با توجّه به این‌که قرآن خود را مصدِّق این‌دو خوانده است (یعنی،‌ بر راستی و درستی‌شان گواهی داده است و حقانیت و اعتبار آنان را تأببد نموده است)،‌ در صورتی‌که همین منابع برعلیه قرآن سخن گفته‌ باشند،‌ همین أمر شاهدیست روشن مبنی بر الهی نبودن قرآن. دوم اینکه، همین‌که بشود نشان داد که خدای «تورات و أنحیل» از «خدای قرآن»،‌ دست‌ِکم در جنبه/جنبه‌هایی خاصّ، برتری دارد،‌ همین باز در نوع خود شاهدِ روشن دیگری است برعلیه حقانیتِ‌ ادعایی شرع اسلام.

من، ‌حتّی به دوستانی که خداناباور یا خداباور بی‌دین هستند هم، توصیه می‌کنم این جنبه از نقد و بررسی قرآن را بی‌اهمیّت نپندارند.

[INDENT]آنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آن‌ها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)

فرزندان این عصر در مناسبات خود با هم‌عصران خویش از فرزندان نور عاقل‌ترند. (لوقا ۱۶ : ۹)

(ترجمه‌یِ هزاره‌یِ نو)
[/INDENT]وب‌لاگِ من: پژوهش‌های شاه‌پور برنابا جوینده
پاسخ

پیام‌های این موضوع
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-09-2010, 10:01 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Jooyandeh - 11-09-2010, 10:24 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-09-2010, 11:57 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Jooyandeh - 11-10-2010, 12:12 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Theodor Herzl - 11-10-2010, 12:20 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-10-2010, 12:44 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Theodor Herzl - 11-10-2010, 04:02 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-10-2010, 08:56 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Jooyandeh - 11-10-2010, 02:09 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-12-2010, 06:34 PM