نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟!

Russell نوشته: اساسن خیلی از دینداران نمیتوانند اهمیت آزادی بیان رو درک کنند و اینکه ازادی بیان شامل تمسخر و توهین به عقاید دیگران هم میشود.از این ادبیاتها صد مرتبه بیشترش در نقد سینما و ورزش و اقتصاد و سیاست بکار میرود و مشکلی هم نیست ولی به دین که میرسد بقیه باید یادشان باشد که جهان ارث پدری دینداران است،تا دیروز رپرها درباره بقیه میخواندند و صدایی هم در نمیامد ولی حالا صدای اوباش بلند شده.
من خیلی از این کارهای شاهین نجفی حمایت میکنم و لازم میدونم خقیقتن با این کار شجاعانه اش در تاریخ ایران جایی برای خودش باز کرد،حالا در مورد مقدار هنر موسقیش هر نظری که داشته باشیم.در واقع تعجب من از سکوت بقیه همفکران سکولار هست.تمسخر مقدسات در کنار نقدشون نه تنها لازم هست بلکه کاملن ضروری هست.لحن مدافعانه گرفتن در این مواقع اشتباه هست بنظر من کاملن.
کاوه گرامی لینک هم میهن که گذاشته اید به بحث مذکور ارجاع نمیدهد.احتمالن کل اون تاپیک پاک شده باشه.
این عکس آخر هم افتخاری هست،تشبیه به سلمان رشدی شدن برای من که تعریف بزرگی بحساب میاد.یک موی گندیده اش میارزد به تمام روشنفکران و تاریکفکران دینی روی هم.

واقعا متاسفم که آنهمه وقت تلف کردم و برایشان توضیح دادم تولرانس مذهبی چیست و با این کارها راه به جایی نمی برند. یک جا هم مقایسه کردم میان جوانان زمان شاه و جوانان الان. استدلالم این بود که اگر گلشیفته لخت می شود و نجفی چنین بی پروا در مورد مقدسات شما صحبت می کند همه اینها جوانان پرورش یافته در نظام شما هستند. در مدارس شما با معلمان شما. در حالیکه همان کسانی که رفتند جنگ و از کشور دفاع کردند زمان شاه پرورش یافته بودند. اینها اگر مشکل است بروید ریشه اش که خودتان هستید را درست کنید. منتها این جماعت گوششان گویا نمی شنود و کورند! با همین سیستم سانسور چنان از وفهوم واقعی دنیا دور شده اند که اگر روزی جمهوری اسلامی برود اینها سر از تیمارستان یا القاعده در می آورند.

یکی می گفت من کاری ندارم وقتی اسلام گفته حکم مرتد مرگ است باید کشتش و این اصلا قابل بحث نیست!

در مورد شاهین نجفی شعر این آهنگ هیچ جا به خود امام نقی توهین نکرده بلکه مسایل و مشکلات روز جامعه را دارد مطرح می کند. با این قضیه که اینها درست کردند هم معروفتر شد و احتمالا خیلی از ایرانیها آهنگ را شنیده اند یا خواهند شنید.

در یکی از پستهای آخر یکی از مدیران (بزرگمهر) که گویا مقیم انگستان هست گفته بود در اینجا اگر کسی در خیابان توهین کند بلافاصله توهین کننده غرامت باید بدهد. پرسیدم در مورد عیسی مسیح و مریم مقدس هم به جامعه مسیحیان غرامت می دهند؟ بعدش تاپیک گویا ناپدید شد!
پاسخ

پیام‌های این موضوع
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط کافر_مقدس - 04-25-2012, 07:46 PM
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط Kaveh - 05-14-2012, 04:55 AM
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط Kaveh - 05-14-2012, 05:03 AM
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط Agnostic - 05-14-2012, 09:41 AM
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط sonixax - 05-14-2012, 05:18 PM
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط Russell - 05-14-2012, 05:20 PM
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط Kaveh - 05-14-2012, 05:29 PM
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط sonixax - 05-14-2012, 05:37 PM
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط Kaveh - 05-14-2012, 05:39 PM
آیا اسلام ستیزان تهدید می شوند؟! - توسط sonixax - 05-14-2012, 05:54 PM