05-14-2012, 05:20 PM
Kaveh نوشته: شاهین نجفی و آهنگ نقی نمونه جدیدی است از سطح پایین تولرانس مذهبی جامعه ما. در این جند روز که دفترچه بسته بود خیلی سعی کردم به برادران مذهبی بفهمانم که نیازی به این شدت عمل و درجه از نفرت نیست ولی هیچ نتیجه ای نداشت.اساسن خیلی از دینداران نمیتوانند اهمیت آزادی بیان رو درک کنند و اینکه ازادی بیان شامل تمسخر و توهین به عقاید دیگران هم میشود.از این ادبیاتها صد مرتبه بیشترش در نقد سینما و ورزش و اقتصاد و سیاست بکار میرود و مشکلی هم نیست ولی به دین که میرسد بقیه باید یادشان باشد که جهان ارث پدری دینداران است،تا دیروز رپرها درباره بقیه میخواندند و صدایی هم در نمیامد ولی حالا صدای اوباش بلند شده.
این آهنگ گرچه به سبک رپرها ادبیات مستحجنی دارد ولی هیچ توهینی هم به امام نقی نکرده بلکه به واسطه این امام خواننده دارد دردهای اجتماعی را بیان می کند.
تاپیک مربوطه این است.
من خیلی از این کارهای شاهین نجفی حمایت میکنم و لازم میدونم خقیقتن با این کار شجاعانه اش در تاریخ ایران جایی برای خودش باز کرد،حالا در مورد مقدار هنر موسقیش هر نظری که داشته باشیم.در واقع تعجب من از سکوت بقیه همفکران سکولار هست.تمسخر مقدسات در کنار نقدشون نه تنها لازم هست بلکه کاملن ضروری هست.لحن مدافعانه گرفتن در این مواقع اشتباه هست بنظر من کاملن.
کاوه گرامی لینک هم میهن که گذاشته اید به بحث مذکور ارجاع نمیدهد.احتمالن کل اون تاپیک پاک شده باشه.
این عکس آخر هم افتخاری هست،تشبیه به سلمان رشدی شدن برای من که تعریف بزرگی بحساب میاد.یک موی گندیده اش میارزد به تمام روشنفکران و تاریکفکران دینی روی هم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound