11-20-2020, 03:27 PM
(11-11-2020, 11:15 PM)yasy نوشته:درود یاسی عزیز. بد نیستم، خودت در چه حالی؟(10-22-2020, 03:01 AM)Dariush نوشته:سلام داریوش جان خوبید؟دوستان، من مدتها اینجا نبودهام و نشده هنوز این تاپیک را به تمامی بخوانم. پس پیشاپیش در صورت تکراری بودن یا مردود بودن سخنم پوزش میطلبم. من در مورد دو چیز به یقین رسیدهام:1- اثر مثبت نیکوتین بر پیشگیری کرونا. گویا نوعی پروتئین در ریه وجود دارد که نیکوتین به مرور باعث از بین رفتناش میشود. این پروتئین همانیست که ویروس کرونا در بدو حضورش در ریه به آن متصل شده و حمله خود را آغاز میکند. طبق آمارها هم من بررسی کردم در کشورهایی مثل فرانسه، تعداد مبتلایان سیگاری خیلی کمتر از مبتلایان عادی است. در فرانسه حدود 30 درصد جامعه سیگاری هستند، اما تعداد مبتلایان، کمتر از 3 درصد. اما من مقالهای را نیز دیدم که اکنون نمییابمش و در آن نشان داده شده که اگرچه نیکوتین مصونیت بالایی ایجاد میکند، اما در صورت ابتلای یک سیگاری به کرونا، احتمال وخیم شدن حالاش به مراتب بیش از یک انسان عادی است.2 - شاید مضحک بنظر برسد. اما شیره تریاک! من اگرچه از دیرباز، همانطور که احتمالا برخی از دوستان در اینجا میدانند، از طرفداران مرفین سنتی بودهام، اما به دلایل مختلف دو سه سالی بود که لب به آن نزده بودم، شیره تریاک را که جز در موارد بسیار خاص (مثل بیماری) هرگز مصرف نمیکردم. اما در این مدت کرونا، سوختههای تریاکی که از مدتها پیش ذخیره داشتم را تبدیل به شیره ناب تریاک کردم (که البته حجماش خیلی زیاد شده) و هفته ای یک یا نهایتا دو بار، در حد یک نصفه بست از آن مصرف میکنم(چرا که شیره اصلا شوخی بردار نیست). متاسفانه این ماده کاملا بومی این جهنم میانه است و به همین دلیل تحقیق علمی درخوری در مورد اثربخشیاش یافت نمیشود. اما من به اثربخشی آن هم در پیشگیری و هم در درمان تقریبا ایمان دارم. من خودم که قطعا میبایست کرونا میگرفتم، چرا که حدود یک ماه پیش، دوستی دو سه شب مهمانانم بود، که یکی دو روز بعد، آزمایش کرونای یکی از اعضای خانوادهاش که با هم زندگی میکنند، مثبت شده بوده. او خودش و اعضای خانوادهاش همگی زمینگیر شدند، اگرچه کسی نمرد. من اما به محض مطلع شدن، سیخ و سنجاق را مهیا کرده و دو بست زدم. نمیدانم که اثر شیره بود یا سیستم ایمنی بدنم بطور خودکار آن را دفع کرده بود، اما بههررو کمترین علایمی از کرونا در من ظاهر نشد. من این روش را به عنوان پیشگیری، به کسی توصیه نمیکنم، اما اگر خدای نکرده، کسی از شما مبتلا گشت و وضع بحرانی شد، بد نیست این گزینه را هم درنظر داشته باشد.
میگم تعداد گیرنده های Ace2 که تو افراد سیگاری خیلی بیشتره کجا رو بررسی کردید که کمتره؟
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7301735/
من سال گذشته، در این مورد چندین روز بطور مستمر تحقیق کردم و این شامل انبوهی از مقالات و صفحات و مستندات میشد که متاسفانه نمیتوانم تمام آنها را بیابم. اما در مجموع از میان مقالاتی که خواندم، نیمی تاکید داشتند که ارتباطی بین ابتلا و مرگ و میر کرونا و نیکوتین وجود ندارد، نیمی دیگر تاکید داشتند که احتمالا مخاطره ابتلا و مرگ در اثر کرونا برای سیگاریها بیشتر است. اما مقالاتی پژوهشها و آمارهایی هم موجود هستند که نشان میدهند نیکوتین اثر بازدارندگی در مورد ویروس کرونا ایجاد میکند؛ برای نمونه :
https://www.france24.com/en/20200423-fra...onavirus-1
کسشر هم تعاونی؟!