03-20-2020, 06:53 PM
Anarchy نوشته: پ. ن : راستی آدرس بده اگر واقعا آخر الزمان شد بیایم در مزرعه شما مشغول به کار شیم
من آدرس جنرال به شما میدهم که استان لرستان است،
اما من جا و غذای کافی برای دوستان ندارم و خودتان باید به فکر باشید، من دست بالا یک دختری برای تولیدمثل با خودم ببرم! :e528:
Rustin نوشته: نکته دیگر اینکه بنظرم اگر واقعا چنین کردهاید، باید ذخیره آذوقهتان را بیشتر کنید.
آری حق با شماست. به خصوص اکنون من دارم از اینها میخورم و کم میشوند میبینم خیلی کمتر از آنچه که باید غذا دارم. من اشتباه کردم پس از دو سه بار فاسد شدن کمپوتهای میوه دیگر از آنها نخریدم. بعد از بازگشت به تهران در نیمهی فروردین دوباره همین اندازه بار میزنم. بدبختی این است که تا وقتی شهر زنده است نمیتوان از آن کند، آنهمه پول، آنهمه دختر زیبا... اما من فکر آنجا را هم کردهام و یک موتورسیکلت ِ پُرتوان دارم که برای روزی که فاجعه میآید و من هنوز در شهر هستم، که با موتور از شهر بگریزم.
Rustin نوشته: بنده تحرکات نظامی این ۳ سال اخیر را هم رصد کردهام و با احتمال فوقالعاده بالایی میتوانم بگویم یک درگیری نظامی مستقیم از جنس حمله ناتو به یوگسلاوی در ۱۹۹۱، پیشروی ماست (که به معنی چند ماه بیبرقی، بیآبی و ... است). اگر کسی درباره این پیشبینی شک دارد و آن را همرده حرفهای زیرشکمی ۴۱ ساله مجریان شبکههای ماهوارهای میگیرد، من حاضرم جدا و واقعا روی آن «شرط بزرگ» ببندم تا از طریق وارد کردن «پوستم در بازی» میزان دقت پ جدیتام در این پیشبینی را اثبات کنم.شاید. به نظرتان عربستان و اسرائیل حمله میکنند؟ آمریکا و اروپا که ول معطل هستند فعلا.
Rustin نوشته: پ.ن: اینترنت ماهوارهای فراموشتان نشود!چیزهای خیلی ضروریتری هست، اگر برق قطع بشود آنقدر سوخت وجود نخواهد داشت که بتوان بیش از روزی نیم ساعت آنهم فقط برای چند ماه از برق ژنراتور استفاده کرد.
زنده باد زندگی!