04-29-2012, 02:06 PM
مهربد نوشته: نظام سرمایهداری در کنار پیشرفت و شکوفایی آدمهای طبقه پایین را هم زیر پا له میکند.
من در نظام اقتصادی رولت روسی نشان داده بودم که چگونه با مرگ و میر پایینیها (طبقه کارگر)، اقتصاد میتواند "شکوفا" باشد.
بایستی نگریست که این همه شکوفایی و پیشرفت در برابر چه چیزی بدست آمده.
بستگی به قوانین دارد .
آلمان یک کشور سرمایه داریست که تا حدودی سوسیالیسم را هم در خود جا داده . در نتیجه رفاه و شکوفایی اقتصادی نظام های سرمایه داری را در کنار له نشدن و نابود نشدن طبقات پایین تر را یکجا دارد ، و همچنین تولید شمار بسیاری موجود تن پرورِ مفت خورِ بو گندو (پِنِر) که نه مغز خود را به کار میگیرند ، نه جسم خود را و نه احساس خود را و به هیچ دردی نمیخورند ، فقط مشوربات الکلی میخورند و با بوی گندشان حال همه را به هم میزنند . که باید یک فکری به حال این بخشش کرد .
در کشوری مانند سوئیس که اوضاع از این هم بهتر است و آن پنر های به درد نخور کمتر دیده میشوند و سطح رفاه هم بالاتر و اوضاع زندگی مردم هم بهتر است .
به نظر من نه سرمایه داری و نه سوسیالیسم و کمونیسم هیچ کدام به تنهایی کار آمد نیستند و گند و گه به بار میاورند .
حال اینکه سوسیالیسم یا کمونیسم را چگونه در کنار کاپیتالیسم بتوان قرار داد طوری که جامعه آسیب نبیند بر میگردد به قوانین و چگونگی اجرای آن .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری