05-04-2016, 07:43 PM
Anarchy نوشته: متاسفانه یا خوشبختانه جهت مظلوم نمایی دیر تشریف آوردید و همین الان که دارم این پست رو میذارم این رفیق شفیق شما از بازداشت خارج شدن و دوره بازداشتشون همون یک ماه بوده و الان میتونن تشریف بیارن و دوباره شروع کنن به ... !!
شما که پست های تهدید آمیز ایشون مبنی بر افشای هویت کاربران در صفحه قبل رو دیدید و حتی از پست بعدی ایشون که شکلک گذاشتن تشکر هم کردین ... پس متوجه هستید که علت بازداشت ایشون نه تشکر از پست های شما که تهدید کاربران بوده !! پس این هوچی گری و مظلوم نمایی ها برای چیه ؟
ولی گویا جنابعالی برای اخراج کردن به موقع تشریف آوردید!
اینکه شما چه فکر می کنید مظلوم نمایی و... اصلا برایم مهم نیست چرا؟ چون حقیقت نیست و در دنیا هیچ چیزی مهم تر از "حقیقت" نیست! و غیر از حقیقت همگی توهم است!
یک خبر خوش برای شما و یک خبر بد برای اهل حقیقت ! این کاربر فرهیخته که بی شک فرهیخته ترین کاربری بود که این فروم به خود دیده است، دیگر تمایلی به حضور در این فروم ندارد! حتی ایشان در فروم های دیگر هم حضور ندارند و از فضای مجازی ایران بسیار گله گذاری کرده و ابراز ناراحتی کرده اند. ایشان از آنجا که مادرشان فرانسوی بوده با فرهنگ فرانسوی بزرگ شده اند و از اینرو مفاهیمی چون آزادی بیان و دموکراسی واحترام ... برایشان خیلی خیلی مهم است و از اینرو در مدت کوتاهی که در فروم های ایرانی فعال بودند بعلت نبود چنین فرهنگی بسیار زده شدند و نیز ترک موقت بنده از فرومها هم مزید بر علت شد و ایشان مصمم به ترک فرومهای ایرانی شدند.
همانطور که عرض شد در فرهنگ و مرام ایشان آزادی و کرامت انسانی از اصول اصلی است و از اینرو ایشان با مشاهده ی رفتارهایی متضاد با این اصول بسیار برآشفته شده و تصمیم به شکایت کردن گرفتند که بعد با توجه به طولانی بودن پروسه آن منصرف شده و به دنبال هک کردن و استخدام هکر افتادند. بنده برای انصراف ایشان از این عمل به ایشان گفتم که خود با هک کردن و.. آشناییتی دارم و این عمل را وقتی نوجوان بودم نا خواسته انجام داده ام ولی بعد توبه کردم چون اخلاقی نیست و در مرام آیینی که بنده و ایشان به آن پای بندیم نگنجد. و برای اثبات ادعای خود نیز آی پی همان کابر فرومایه ی هزار اکانته را به ایشان گفتم و اینکه این کاربر دارای چه اکانتهایی هست و.. از اینرو آنکه دست به افشا زده است بنده بودم و نه ایشان پس آنکس که سزاوار اخراج بود بنده بودم و نه ایشان! هر چند خالا هم دیر نشده و شما همچنان برای اجرای عدالت وقت دارید جناب منصف!
پ.ن.
در همه ی فرومها همیشه با ادبترین و فرهیخته ترین و پاکترین و با سوادترین (از لحاظ ادبی ) را به مدیرت تالارهای ادبیات برمی گزینند اما در اینجا ..... :)))))))))))
نمی دانم کدامیک از مدیران ارشد این فرومایه یعنی همان مدیر تالار ادبسارتان را که نام کاربری مرا در هم میهن یعنی خرقانی را دزدیده بود و مدتها در فروم تقلبی و بی هویتش با آن نام جستارهای مرا و پستهای مرا در هم میهن آنجا کپی پیست می کرد !!!! را در این فروم به مدیریت برگزیده است اما با تکیه بر آن مثل قدیمی که "دیوانه چو دیوانه بیند خوشش آید " به احتمال 99.999999 % همان "ارباب" باید این فرومایه ی هزار اکانته را به مدیریت برگزیده باشد!