03-17-2016, 05:54 AM
سارا نوشته: بنده که خیلی کلی گفتم و در ضمن عرض نکردم که سرور فدایی رهبر ترول نکرده است. ولی خب شما حتی پیک ایشان در پاتوق خداباوران را هم زدوده اید.درودی بانوی خرد و اندیشه
در ضمن بنده تنها با آمدن همین سرور فدایی رهبر و جناب thought در اینجا باز فعال شده بودم هر چند چه فعالیتی؟! در ه.م بیش از سی جستار تاکنون باز کردم چون در انجا بیشتر امکان فعالیت سالم هست. کاری هم به شما و دیگر همفکرانتان ندارم حتی اگر ازم نقل قول گرفته شود اما وقتی دوستانی چون سرور thought اینجا می آیند و از بنده نقل قول می گیرند بنده هم تنها برای عرض ادب می آیم.
ارباب ببخشید اگر وقتتان را گرفتم و سپاس بابت پاسخ صریحتان.
اوچه ایشان متمایز گرداند خرد است که نداشته اند و حسرت اندک مدیریتی به بحر فرونشاندن عطش بخل و اختلال در عملکر مغز خویشتنشان...
فدایی رهبر به وقوع موجب یه فدایی بود که تحمل از انان گسل نمود و ایشان اخراج بنمودند که عقده از ان نبرید چون دلی که به درد اید
پارانوئید تنها اندک اختلال در وجود اوست که هر از گاهی ظن به اسکیز بودنشان برم و چهره گر ازان خودشان باشد گمانش دوچندان به حیات بپیوندد...
ارباب بودن از خسایس ذات وجودی این ناخوشایندی بودندی چوناکه چوپانی بر سر گله خویش حاضر اید
به بار دیگر دوردی بی کران بر شما