03-16-2016, 07:24 PM
Mehrbod نوشته: درود,بنده که خیلی کلی گفتم و در ضمن عرض نکردم که سرور فدایی رهبر ترول نکرده است. ولی خب شما حتی پیک ایشان در پاتوق خداباوران را هم زدوده اید.
من زمان برای پاسخگویی به ریز ریز اینهایی که آوردید ندارم, بویژه اینکه بیشترشان
نگاه شخصی و پرداختن به منش من (مهربد) بجای چرایی بیرون شدگی کاربر @ فدایی رهبر بود.
در هرزنگاری نوشتههایش ایشان جای سخنی نمیرفته و بایستی این را پذیرا باشید که آنچه "هرز" به شمار
میرود یا نه بسته به استانداردهایِ هر کس میتواند تفاوت داشته باشد; در این سخنگاه نیز این استاندارد را
ما اینجور یافتهایم که اگر کسی میان گفتگوی جدی دو ناگهان بنویسد «بیایید به آغوش ولایت» آنرا هرزپیک برداشت نماییم.
این روال ازین پس نیز بیشتر به کار گرفته خواهد شد و "گردانندگی سلیقهای" بدرستی پیادهسازی
خواهد شد و اگر این سلیقهیِ گردانندگان بر شما خوش نمیاید, هیچ بایایدی در تحمّل آن به خودتان نبایستی ببینید.
در ضمن بنده تنها با آمدن همین سرور فدایی رهبر و جناب thought در اینجا باز فعال شده بودم هر چند چه فعالیتی؟! در ه.م بیش از سی جستار تاکنون باز کردم چون در انجا بیشتر امکان فعالیت سالم هست. کاری هم به شما و دیگر همفکرانتان ندارم حتی اگر ازم نقل قول گرفته شود اما وقتی دوستانی چون سرور thought اینجا می آیند و از بنده نقل قول می گیرند بنده هم تنها برای عرض ادب می آیم.
ارباب ببخشید اگر وقتتان را گرفتم و سپاس بابت پاسخ صریحتان.