10-12-2015, 01:27 AM
Secular نوشته: پ بهش گفتین خودآگاهیش بالاس !
گفتید (گذشته).
اکنون که شما پرسیدید من پاسخ سرراست دادم, نه اینکه این را پیشتر گفته بوده باشم —> زمختنگر چو زمختنگر بیند, خوشش آید؟
Secular نوشته: شما پ قبول داری که تراز خودآگاهیش بالاس نه پ چرا بازم دعواش می کنی؟!
و خودآگاهی چه جور دستآوردیست که شایستهیِ برستایش باشد؟
Secular نوشته: ن پستایی که خطاب به شما بود در پاتوق رو هم کامل خوندم (اینروزا که اومدم مثلا یه سفر ایران بجای گشت و گذار در ایران در فاروم های ایرانی سیر می کنم :-)) چقدر این دختر رو دعوا کردی و بهش گیر دادی از طرز نوشتنش بگیر تا عقایدش ! برام جالبه شما که میگی اینچیزا بیهودست و وقت تلف کردن چرا وقتت رو با یه مسلمون اونم درویش! تلف کردین؟!
چرایی آن دراز است و من کم انگیزه.
Secular نوشته: +
پ چرا خودش میگه خودآگاهیم پایینه؟!
در گفتمان بیشتر زمانها میبینید دیگرسو به "سُستترین" بخش از سخن میپردازد که از همه آسانتر و آبدارتر است. در اینجا هم او به این استدلال کمابیش درست که «هرکس خودش را بهتر از همه
میشناسد» یک برگ برنده دارد که بگوید من, مهربد پیشداوری نابجا کردهام و در این رهگذر به چهرهیِ ضمنی/implicit برساند که پس جاهای دیگر نیز گفتهیِ بیهوده و بیهوا داشتهام.
نکته اینجاست که ولی من این را تنها در جایگاه «نگر شخصی» آوردهام, بمانند همان گمانی که دربارهیِ آمریکا بودن او¹ زده بودم: گمان ≠ استدلال.
¹
گیراست چند روز پیش سرانجام آن جُستار کذایی در هممیهن که در آن از اینجا بدگویی شده
بود را یافتم و میخواندم و یکی از نویسندگان آن که به گمان بسیار بالا همین کاربر باشد, در آمریکا میباشد.
.Unexpected places give you unexpected returns