08-23-2015, 01:32 PM
sonixax نوشته: اخراج ایشون تقصیر شما نبوده، پیشنهادش خیلی قبل تر از عضویت شما داده شده بود.
دلیلش هم پارازیت ول دادن وسط هر بحثی آن هم به زبانی که فقط خودش میفهمید بود!
بله دانستم !ولی یکسال ایشان را تحمل کرده بودید !!!
sonixax نوشته: به راستی شما جمله بندی این شخص رو میفهمیدید ؟
خب دروغ چرا نه خیلی خوب ! اوایل که اصلاً نمی فهمیدم ایشان چه می گویند و بعد می دیدم دیگران پستهای ایشان را کوت کرده و جواب می دهند از خودم کلاً نا امید شده بودم. یکبار هم به خود ایشان گفتم که اگر ممکن است ساده تر بنویسند و ایشان در جواب گفتند که باید نوشته های ایشان را دنبال کنم تا با نوع نگارش ایشان آشنا شده و منظورشان را دریابم. کم کم خب بهتر شد الان دیگر در حدود 60% از حرفهایشان را می فهمم!!! خب تمرین خوبی بودند برای بالابردن قدرت درک مطلب (reading) .
sonixax نوشته: ایشون با پستهای بی ربط (که بسیار بسیار قابل تحمل است در اینجا) و نوشت مطالبی که هیچ کسی مفهومش را نمیفهمید (که قابل تحمل نیست) اصولن نظم هر بخشی از سایت را که درش وارد شده اند را به هم زده بود.ایشان که به زبان انگلیسی آشنایی ندارند . فکر کنم به زبان عربی مسلط باشند که شما برایش تالاری ندارید اینجا
اگر ایشون به زبان فارسی تسلط کافی ندارند، میتونند در بخشهای غیر فارسی انجمن پست بزنند.
در هر حال ایشان پارسی زبان نبودند و به احتمال زیاد شاید اصلا ایرانی هم نباشند چون به هر حال همه ی ایرانیان در طول تحصیلات ابتدایی با شیوه ی نگارش پارسی به خوبی آشنا می شوند و دستور زبان را یاد می گیرند در حالی که ایشان اصلا بر قواعد اولیه زبان پارسی هم تسلط نداشتند.
اینطور که متوجه شده ام شما اخراج دائم ندارید یعنی بعد از مدتی ایشان بازمی گردند ، درست است؟ اگر اینطور باشد امکان بازگشت کوروش ایران هم هست؟ در مورد اخراج ایشان که بنده همش احساس گناه می کنم :e108: