07-11-2015, 04:59 PM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "ان هذه امتکم امة واحدة و انا ربکم فاعبدون و تقطعوا امرهم بینهم کل الینا راجعون و من یعمل من الصالحات و هو موءمن فلا کفران لسعیه و انا له کاتبون " "چون اینیست سردسته ایتان سردسته ای یگانه ای هم من پروردگارتان باز بندگی کنید هم چند پاره کردند دستورشان میانشان هری سویمان برگشت کنانند هم کسی انجام می دهد از سازنده کارها باز نباشد روگردانیهایی برای تلاشش هم چونیم تا برایش نویسندگانی "
m@hdi نوشته: جناب mbk من در چند مرحله نشان دادم که محمد پیامبر خدا نیست اگر ایرادی در سخنان من میبینید با دلیل نشان دهید. من در مورد وجود خدا بحث نکردم در مورد حقانیت اسلام بحث کردم و نشان دادم اگر خدایی باشد محمد پیامبر او نیست و اسلام باطل است. لطفا هم از چیزی که مورد بحث هست دلیل برای ناباوران نیاورید اول حقانیت نبوت محمد را اثبات کنید بعد آیه بیاورید. حرف هایی مثل اینو من ساختم منو کی ساخته؟ خدا! یا نظم رو ببین ناظم کیه؟ خدا! برای خر کردن عوام الناس هم دیگر فکر نکنم جواب بده چه برسه به کاربران فهیم دفترچه.ببین چند جا خداوندُ پوسخند زدید همین کاربرانِ دفترچه اگر اندیشمند هم فهیم بودند بایستی پرسیده شوند چرا اینکارُ انجام دادند ،هم اینجا گفتم نوشتارِ خداوندُ پوسخند زدید که پیش روست هم بهش دلبسته ام هم همهء پیامبرانِ خداوندُ که درش شناسانده شده باور دارم خواه آدمشان خواه محمد خواه باورمندانی پس از آنها باشند،باهم پیشتر گفتگو کردیم هم با طرز اندیشهء هم آشناییم هم آنهایی هم که با دیدن چینش هم نظمِ در پیرامون پی به یگانگی خداوند درآمدند دوستشان دارم بِه از همباز هم همتاگذارانی هستند که خودبینانه سردرگم ماندند که جز پوسخند چیزی در سفره شان یافت نمی شود ،پناه بر خداوندی که تابستانُ آفرید که کِشت هم میوه هایی بار می آیند هم روز درازست که بیشتر کار کنیم ،هم روز برپایی دارد که بازخواست شویم هم پاداش گیریم هم خودم برای خودم سود هم آسیبی دارا نیستم جز چه خواسته خداوند هم اگر پنهان دان بودم فراوان خوشی گردآوری می کردم هم آسیبی دچار نمی شدم اگر چیزی ام جز خیلی مژده دهنده ای هم خیلی اندرزدهنده ای برای همخویشانی که باور می کنند