05-25-2015, 06:18 AM
Anarchy نوشته: امیر جان می ترسم در راند نهایی ، فرگشت رو هم به کل زیر سوال ببری
فرگشت هم برای من در مراحل پائینتر اهمیت است، من طرفدار «حکمت جاودان» هستم و الان تنها از آن جهت به فرگشت و فایدهباوری و ... متوسل میشوم که سوی مقابل به فرگشت مؤمن است.
همانطورکه راسل گفت توجیه فرگشتی با توجیه اخلاقی برابر نیست، همینطور چیزی میتواند از حذف طبیعی فرگشتی جان سالم به در برده باشد اما همچنان مفید نباشد، چه برای جامعه و چه برای فرد، بیماریهای پرشمار ژنتیکی به ذهن میرسند. هانتینگتون یک بیماری مرگبار است که هم طبیعیست، هم ژنتیکیست، هم اینکه ناقلان آن تا امروز زنده ماندهاند و به اینجا رسیدهاند. مسأله اول آنست که آزادسازی یک عمل چه عواقبی برای جامعه خواهد داشت، مسأله دوم این است که چه عواقبی برای فرد و خانوادهی او خواهد داشت، و مسألهی آخر این است که آیا یک ویژگی یا عمل در ذات خود به بقای اصلح جاندار کمک میکند یا نه. در هر سه مورد همجنسگرایی باطل است.
Anarchy نوشته: دست کم ما میدونم یک چیزایی به نفع توجیه فرگشتیک همجنسگرایی تا الان یافت شده !! این پست رو صفحه اول همین تاپیک گذاشته بودم :
Not Acceptable!
انتخاب طبیعی به پروسهای میگویند که طی آن خواص زیستی موروثی تدریجا فرکانس کمتر یا بیشتری در یک جمعیت از جانداران پیدا میکنند. معیار کاهش یا افزایش فرکانس این خواص موفقیت جاندر حامل آن خواص در تولید مثل و پراکنش آنها به نسلهای بعدیست. هیچ خواصی نمیتوانند از طریق همجنسگرایی به نسل بعدی منتقل بشوند. این گونههایی هم که در طبیعت دیده میشوند در حال کونکونک بازی هیچکدام دگرجنسگرایی را به سود همجنسگرایی ترک نکردهاند اگرنه امروز وجود نمیداشتند که بخواهند دستمایهی سفسطههای دوستان باشند. :e057:
«کنترل جمعیت» فایدهی فرگشتیک ندارد هرچه به پراکنش بیشتر ژنها بیانجامد چنان است، و هرچه این پراکنش را متوقف بکند در ضدیت با آنست، در جهان طبیعی هر زمان جمعیت از منابع بیشتر میشود تشدید رقابت درونگروهی بر سر آن منابع رخ میدهد نه کونکونک بازی. در چنان شرایطی به سود هر موجود زنده است که به استراتژی خرگوشها رو بیاورد و به حداکثر میزان ممکن تولیدمثل بکند زیرا در قحطی شما بچههایی که میتوانند در رقابت پیروز شده زنده بمانند کاهش مییابد، نه آنکه به کلی تولید مثل را متوقف بکنند تا اطلاع ثانوی. به همین خاطر است که «هرچه فقیرتر، بچه بیشتر».
وانگهی برای من در پایان روز شاید اهمیتی ندارد که فلان منحرف خودکشی ژنتیکی(یا حقیقی!)بکند یا نه، نگرانی اصلی من بابت شرایطیست مثل غرب امروز که در آن از یک سو روابط میان زن و مرد را آسیب تلقی میکنند و از سوی دیگر روابط همجنسان را آسانسازی و ارزشدهی و … اگر پس از مرگ، بزرگترین هراس والدین آنست که فرزندشان همجنسگرا از آب در بیاید که هست، از آنجاکه من قطعاً میدانم طرد دگرجنسگرایی به سود همجنسگرایی یک مرض واگیردار است برای مراقبت از فرزندانی که برای آوردنشان در این جهان بسیار زحمت کشیدهام هر عملی را برای کنترل همجنسگرایی، ساقط کردن آن از ارزش و فضیلت اخلاقی، دشوار کردن همجنسگرا بودن و … انجام خواهم داد.
Anarchy نوشته: هدف طبیعی سکس تولید مثل هست اما این همه مطلب نیست و اهداف و مکانیسم های دیگه ای هم در فرگشت تعبیه شده برای مقاصد دیگه !!هدف نهایی فرگشت(و هدف اصلی سکس)تولید مثل است. همجنسگرایی به تولید مثل نمیانجامد. ماجرا واقعاً ساده است.
Anarchy نوشته: البته من هم با اون بخشی که میگی دیگه گند قضیه رو در آوردن در حمایت از همجنسگرایی و کارناوال راه انداختن ، موافقم .یک دلیلی دارد این وضع، شما باید به دنبال دلیل بگردید.
زنده باد زندگی!