04-10-2015, 05:38 PM
Anarchy نوشته: دوست عزیز مگه ما گفتیم تنها دلیل خلوت بودن اینجا ، فیلتر بودنشه ؟ گفتیم یکی از دلایلش ... به هر حال فیلترشکن های عادی به راحتی قابل ردیابی هستن و کسی که بخواد فعالیت هنجارشکنانه داشته باشه ، شاید حتی با فیلترشکن هم ریسک نکنه برای عضویت در اینجا ... خود شما هم اگر با فیلترشکن معمولی میاید ، بهتره از الان به بعد از Tor استفاده کنید .
اما دلایل خلوت بودن اینجا مسائل دیگه ای هست .
به هر حال شما هم اگر پیشنهاد یا راهکاری دارید ، ممنون میشم با ما در میون بذارید .
ببین عزیز من نگفتم تنها دلیلش، گفتم دلیل اصلیش این نیست. یه دلیلی هم که باعث خلوتی اینجاست جو کمونیستی حاکم بر این فرومه. من دیدم کاربرای فعال اینجا بحثهای داغی راه انداختن در دفاع از کمونیسم. حتا بعضیا عکس شخصیتهای سیاسی شوروی یا پرچم سرخ رو آواتار کردن البته این حقشونه که هر عقیده ای دلشون خواست داشته باشن ولی خب مردم دیگه از این بحث های عهد بوقی خوششون نمیاد. کمونیسم امتحان خودش رو پس داده و مردود شده. بقول خمینی گجستک: کمونیسم جاش تو موزه هاست. اصولاً هر نوع ایدئولوژی که وارد حکومت بشه منجر به دیکتاتوری میشه. چون یکسری باید و نبایدهای مسخره ای داره که همه ملزم به رعایت اون هستن و هرکسی با اون مخالفت کنه محکوم به مرگ میشه. چون غیرخودی محسوب میشه و جاسوس امپریالیسم و غرب و ...
من وقتی اولین بار این فروم رو دیدم خوشحال شدم فکر کردم دیگه اینجا آتئیست ها جمعشون جمعه ولی وقتی دیدم یک طیف فکری خاصی اینجا فعال هستن تو ذوقم خورد.
بعد اینکه اینجا بخش موسیقی و بخش سرگرمی و طنز نداره و بیشتر به سیاست پرداخته تا مسائل دیگه.