03-01-2015, 03:26 PM
Anarchy نوشته: اول اینکه به نظر میرسه هر دوی شما به خاطر بحث های گذشته ، کمی نسبت به هم در هر بحثی حالت خصمانه دارید . دوم هم اینکه آزادی بیان به این معنی نیست که قوانین رو رعایت نکنیم یا تو هر تاپیکی مطالب مورد علاقمون رو پست کنیم . یعنی بهتره در تاپیکی که بحث علمی هست ، عکس ارسال نکنیم و عکس رو بذاریم برای تاپیک مخصوص عکس . سوم هم اینکه میشد عکس ها رو به جای حذف کردن ، منتقل کرد .
آنارشی جان من چندین بار به این کاربر اخطار دادم که ایجا جای عکس گذاشتن نیست! عکسهایت را در جستار مربوط به عکسها بگذار! مدام و پشت سر هم اخطارها رو نادیده گرفت. نهایتن شروع کردم به پاک کردن پستهای اسپمش.
دوز ترولینگ این آدم در روزهای اخیر فقط و فقط جهت دهان کجی به قوانین اینجا از کاربران MBK و حزب الله و یه نفر ... هم بیشتر و غیر قابل تحمل تر شده بود.
و مشخصن من به کسی که فکر میکنه همه جا سر گردنه و خونه ننه باباشه باج نمیدم. پیشتر هم گفتم این کاربر مشکوک به مزدوری برای جمهوری اسلامیست و باز هم میگویم!!! وگرنه ایشون باید توضیح بده چگونه با IP مستقیم ایران در شرایطی که سایت برای ایران فیلتر است به سایت دسترسی داشته ؟! و تا توضیح نده در رده بسیجی ها و مزدورانِ جمهوری اسلامی باقی خواهد ماند.
اکنون هم با توجه به اخطارهای پیشین و نادیده گرفتنشان 7 روز بازداشت شده اند! در صورتی که به رویه پیشین خود ادامه دهند ابتدا به گروه کاربری ترول و سپس در صورت ادامه اخراج دائم خواهند شد! بود و نبود کسی که مدام عکس سوسک و خر و مگس ارسال میکند و زیرش مینویسد اینها فک و فامیلش هستند فرقی به حال سایت نخواهد داشت!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری