02-22-2015, 07:06 PM
sonixax نوشته: بله ولی مصرف غیر اصولی اش میتواند خطراتی از جمله آسیب رساندن به کلیه یا توقف روند تولید طبیعیش توسط بدن (چیزی شبیه اعتیاد) داشته باشه!برای افرادی که نارسایی کلیوی دارند یا مبتلی به سنگ کلیه هستند بسیار زیانآورست بله. اما ما دربارهی مکملهای بدنسازی داریم صحبت میکنیم. با احتساب سود و زیان کراتین بهترین و موثرترین مکمل بدنسازیست، همچنین کمزیانترینشان! اگر زیر ۵ گرم در روز مصرف بکنید بیشتر خطرات آن نیز از میان میرود. واقعا مضحک است که ما دربارهی این موضوع هم باید بحث بکنیم!
لینک از دانشگاه مریلند : Creatine | University of Maryland Medical Center
Reactor نوشته: هیچوقت هم نگفتم تمرین نکنید یا نخوابید یا...
منهم نگفتهام فقط لینک بخوانید و نروید باشگاه، گفتم و میگویم که تحقیقات منتشر شده در ژورنالهای معتبر بینالمللی را ارج بیشتری بگذارید از تجربیات من یا ریاکتور، چون در بدنسازی هرکس یک چیز میگوید و نیاز به تحقیق علمی خیلی بیش از جاهای دیگر احساس میشود. کسی اینجا به شخص شما حملهور نشده که اینطور ناراحت شدید دوست گرامی، شما یک ادعای اشتباه کردید و من اشتباه بودن آنرا با «لینکبازی»، یا پیوند به مطالعات متدولوژیک در گروههای کنترلشده و شرایط آزمایشگاهی نشان دادم، این بحث خاتمه یافته است، شما اشتباه کردید!
اصطلاح باشگاهی شما اشتباه است، لطفا آنرا بکار نبرید، کراتین آب را زیر پوست گیر نمیاندازد، بلکه به داخل عضله میکشد و از این طریق حجم آنرا افزایش میدهد، این ربطی به کات کردن ندارد چون در کات شما تفکیک ِ آشکار میخواهید و حجم عضلانی بیشتر به این کمک میکند، کراتین در کات همچنین به حفظ قدرت در حالتی که کالری کمتری مصرف میشود کمک شایانی میکند. من با وجود مصرف کراتین در دو ماه گذشته هفت کیلو گرم وزن کم کردهام، پس ایندو ربطی به هم ندارند. وانگهی شما که انسان باهوشی هستید میدانید فرق بین personal anecdote و Scientific study در چیست، و چرا باید دومی نزد ما اعتبار بیشتری از اولی داشته باشد. منهم از شما سپاسگزارم بابت تجربهای که با ما به اشتراک گذاشتید، تجربهی من متفاوت بوده. اینکه آیا فواید کراتین به مضرات آن میچربد را خود شخص باید تصمیم بگیرد، من اگر قصد استفاده از فقط یک مکمل را داشتم آن مکمل قطعا کراتین میبود.
صفحهی کراتین در سایت Examine بیش از پانصد منبع و مرجع دارد، بیشتر آنها مراجع علمی و ورزشی معتبر هستند، من دوستان را دعوت میکنم که آنرا به دقت بخوانند و دربارهی مصرف این مکمل بسیار ارزشمند تصمیم آگاهانه بگیرند.
زنده باد زندگی!