02-21-2015, 10:34 AM
Anarchy نوشته: برادر امیر ... تو برای من علاقه جدیدی ایجاد کردی . پس بیا و به صورت دوره ای تجربیات جدیدت رو برامون بگو !! راستی اگه جایی آدم احساس کنه رشد عضلانیش متوقف شده باید چیکار کنه ؟
به نظر میرسد شما به سندروم مطالعهی بیش از حد در مورد ورزش مبتلی شدهاید که در آن به جای ورزش دادن بازوانتان در باشگاه پای کامپیوتر چشمانتان را با مطالعه دربارهی آن ورزش میدهید. با مطالعهی آن کتاب شما بسیار بیش از یک مربی متوسط در ایران میدانید، به اطلاعات بیشتر نیازی نیست. بروید باشگاه و یک برنامهی حسابی اتخاذ بکنید که در آن اسکوات، لیفت، بارفیکس و شنا جزو حرکات اصلیتان هستند. یکی دو حرکت عضلهی کوچک هم در پایان تمرین بزنید اگر دلتان میخواهد. یک سالی تمرین بکنید بعد برگردید بیشتر دربارهاش صحبت میکنیم.
دربارهی توقف پیشرفت: خیلی جلوتر از این حرفها اتفاق میافتد، اما راه برخورد با آن: اگر در بالک هستید اما وزن نمیآورید، یعنی به اندازهی کافی غذا نمیخورید یا سنگین کار نمیکنید. اگر در کات هستید اما وزن از دست نمیدهید، یعنی زیادتر از حد غذا میخورید و فشار کافی نمیآورید. یک جایی به بعد هم استعداد طبیعی بدن شما به پایان میرسد و باید دارو مصرف بکنید! اما خیلی جای دوریست آنجا، در ایران اغلب به آن نرسیده مصرف دارو را شروع میکنند. برای کسی که در سن و سال شما بدنسازی را شروع کرده، من پیشبینی میکنم که سه تا پنج سال زمان لازم است تا به حداکثر پتانسیل طبیعی بدنتان برسید.
زنده باد زندگی!