01-25-2015, 07:28 AM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" فلینظر الإنسان مم خلق ( 5 ) خلق من ماء دافق ( 6 ) یخرج من بین الصلب والترائب ( 7 ) إنه على رجعه لقادر ( 8 ) یوم تبلى السرائر ( 9 )..الطارق"
"باز می بیند آدمی از چه آفریده شد 5آفریده شد از آب جهنده ای 6بیرون می آید از میان سفت شده هم بهم بسته شده 7 چون او بر برگرداندنش تا براستی تواناییست8 زمانی آشکار می شود رازها 9..راه رو"
خداوندا پاس تو برای آسمان پاکت دم بازدم پاکت چشم هم گوش پاکی که به ما دادی از ما مگیر اگر گرفتی شکیبایی مان افزون کن ای دارای داراتر
" فلینظر الإنسان مم خلق ( 5 ) خلق من ماء دافق ( 6 ) یخرج من بین الصلب والترائب ( 7 ) إنه على رجعه لقادر ( 8 ) یوم تبلى السرائر ( 9 )..الطارق"
"باز می بیند آدمی از چه آفریده شد 5آفریده شد از آب جهنده ای 6بیرون می آید از میان سفت شده هم بهم بسته شده 7 چون او بر برگرداندنش تا براستی تواناییست8 زمانی آشکار می شود رازها 9..راه رو"
ابن سینا نوشته: ولى علم، بدان جهت كه علم است بهیچ وجه قابل انقسام نیست، (مثلا وقتى ما زید پسر عمرو را تصور مىكنیم این صورت علمیه ما قابل انقسام نیست بشهادت اینكه نیم زید نداریم)دوستم یک چیز توان نیم شدن ندارد همانند آدمی برخی چیزها توان نیم شدن دارند همانند سیب برخی جا ها 1+1 هم 2 نمی شود نمونه 1سیب + 1 کامیون پس دانش ما هم خیلی زمانها کمبود دارد به دیدم اینه که به جای این که بگوییم علم مجرد هستش یا چیز دیگر بگوییم دانش چه کاربردی در زندگی مان دارد هم چگونه می توانیم ازش بهره ببریم که خداوند از ما خوشنود باشد هم این نزدیک زندگی آسان داشته باشیم هم واپسین
خداوندا پاس تو برای آسمان پاکت دم بازدم پاکت چشم هم گوش پاکی که به ما دادی از ما مگیر اگر گرفتی شکیبایی مان افزون کن ای دارای داراتر