04-02-2012, 08:55 AM
shirin نوشته: ری اکتر در مورد وضعیت خراب کار میدونم ولی من در مورد وضعیت کار زنان داشتم حرف میزدم.در ایران قانونا و عرفا وظیفه ی مرد هست که نان آور خونه باشه. وقتی مردها به دلیل شرایط اقتصادی بد در انجام وظیفشون مشکل دارند شما که خانم هستید دیگه اینقدر حرص و جوش نداره که چرا کار مناسب پیدا نمیکنید. خیلی کم هستند کسانی که در کار مناسب در رشته ی تحصیلیشون فعالیت میکنند. مثلا خود من هیچوقت این کار رو نشد که انجام بدم. سراغ کارهای دیگه رفتم. حالا شما در کشوری که قانونا و عرفا باید کار توسط مرد انجام بشه ولی بنا به شرایطی هیچ برابری حتی بین خود مردها در انجام کارها وجود نداره و هر کس خرش بیشتر رفت و تیغش بیشتر برید پول و درآمد بیشتری هم تصاحب میکنه شما اومدید میگید کار و درآمد برای زن ها نیست و ما کار میخوایم خیلی کار خوبیه و شما دارید از حق طبیعیتون دفاع میکنید و باید زن های دیگه هم از شما یاد بگیرند و حقشون رو از حکومت طلب کنند. ===ولی شما اومدید این مشکل رو به مردها ربط میدید. === اکثر مردها هیچ بدشون نمیاد که خانمشون بیرون از خونه کار کنه و یک کمک خرجی هم برای زندگیشون باشه بعلاوه ی اینکه مردها در این رابطه مقصر نیستند و دولت در این رابطه مقصره و از بزرگترین وظایف دولت و سیستم اینه که کار و اشتغال ایجاد کنه. مردهایی که خودشون در این شرایط بد اقتصادی با مشکل کار و درآمد دسته و پنجه نرم میکنند چه گناهی کردند؟ ===من در پست قبلی هم سعی کردم منظورم رو به شکل دیگری بیان کنم که متاسفانه شما نگرفتید و احتمالا فکر کردید دارم قصه تعریف میکنم.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد