03-31-2012, 10:22 PM
خانم شیرین خانم===وضعیت کار و اوضاع اقتصادی الان از خراب هم گذشته داره مرز داغونی رو هم رد میکنه. خیلی ها که ادعای کاسبی و زرنگ بازی رو داشتن یا کلاه برداری کردن و فرار کردند خارج از کشور یا مهاجرت کردند و رفتند یا مثل من یه پاشون گیر بود و نشستن خونه و مغازشون رو اجاره دادن و مثل کارگر فصلی ها هر موقع که پا بده یک بیزینس کوچولویی هم میکنند تا نگند بیکار نشستیم خونه داریم یک قول دو قل بازی میکنیم===دختر خوب مردهاش که یک زمانی قمپز در میکردن که ما فلانیم و روزی اینقدر معامله میکنیم و چند صد میلیون پول اینور اونور میکنیم الانش سر 200هزار تومن طلب چک مینویسن و موندن شب با چه رویی با جیب خالی نون برای زن و بچه شون ببرن اونوقت شما عصبانی هستی که چرا برادرت واسه خودش خونه مجردی داره و شما نداری؟ ===بعد مردها رو مقصر میدونی؟===من آدمی رو میشناختم که میلیاردر بود و پولی رو ریخت توی کار تولیدی و خونه اش رو حتی گروی بانک گذاشت تا وام بگیره از صدقه سری و بی حساب کتابی اقتصاد خرتوخر این مملکت ورشکست شد و همه ی پولش رفت و اینقدر طلبکارها روش فشار آوردن که مرد گونده به شیشه کشیدن رو آورد و الان هم خیلی وقته ازش خبر ندارم فکر کنم تا الان کرم ها خوردنش و مرده!===اینجا اروپا نیست و همه در عیش و خوشی دست و پا نمیزنند که شما اومدی میگی پس چرا عزا مال منه؟ === شما که میگی دستت تو کار بوده که باید اینا رو خوب بدونی عین بچه ها بهانه میگیری===حرف شما من رو یاد حرف اون پانتورک هایی میندازه که میومدن تو سایت میگفتن ما کار نداریم و بیکاریم و از زندگیمون راضی نیستیم و همه اش تقصیر فارس هاست! ===من اگر منطق این حرف رو فهمیدم منطق حرف شما رو هم میفهمم===
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد